среда, 2 апреля 2014 г.

Namestitev klimatskih naprav

Namestitev sistemov klimatizacije






Udobno notranjo klimo je ne le prijetno, ampak tudi močno vpliva na dobro počutje zaposlenih, kar bistveno poveča produktivnost dela v organizaciji, da bi dosegli to pomaga namestitev klimatske naprave. Sodobne klimatske naprave sistem ni samo hladen zrak na želeno temperaturo, pa tudi očisti je pred umazanijo, podporo normalno vlažnost v stavbi.

Podjetje ponuja namestitev klimatske naprave, načrtovanje in namestitev sistemov za prezračevanje vseh zmogljivosti od 100 50.000 kubičnih metrov zraka na uro in največ. Visoko kakovostne klimatske naprave split-sistema "Fujitsu", "Mitsubishi", "Panasonic", "McQuay bo zanesljivo zagotavljanje potrebnih podnebne razmere v stanovanjih, poslovnih stavb različnih velikosti, ali v prostorih. Naši strokovnjaki bodo analizirali posebnih značilnosti in da bo predlagal najbolj ustrezno opremo.

Iz različnih predstavljeni na trgu klimatskih sistemov (mono ali multi-split sistemi, kanal in kasetne klimatske naprave, natančnost, klimatske naprave) izkušeni zaposleni v našem podjetju se bo zbrati in vzpostaviti učinkovit sistem prezračevanja, ki je idealna za določen stavbe.

Skoraj 80% okvar v zraku je posledica nepravilne namestitve klimatizacije. Zato smo posebno pozornost nameniti dodatno usposabljanje inštalaterjev naše podjetje. Več let delovnih izkušenj na klimatske oprema in usposobljeni monterji omogočajo našega podjetja je zagotavljanje visoko kakovostnih in učinkovitih izdelkov.

Za namestitev klimatske naprave uporabljamo samo zanesljivo in visoko kvalitetnih materialov. Vsi ti materiali, ki so potrebni za montažo, so zajeti v ceno namestitve. Ne skimp na namestitev, če vgradnja cena je nizka, tako da podjetje-installer shrani na potrošni material. In ob uporabi nizke kakovosti, bakrene cevi, lahko povzroči razpok in prelomov na cevi, kolen in v krajih, skupaj ekspanderji (povezava cevi s fitingi bloki) in, kot posledica velike freon uhajanja. Slaba izolacija bo privede do izgube moči split sistemi zaradi nepotrebne toplotne izgube, kot tudi izobraževanja na hladno deli kondenzata. In ne potrebujete razmajanih zunanje enote na rusted nosilec in tokov v vseh prostorih, odtočne cevi? Prihrankov ne bo ekonomičen.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика