четверг, 24 апреля 2014 г.

Kakšna bi morala biti Temelj za hišo?

Ni potrebe, da podcenjujejo pomen in zmanjšati pomen Temelj za hišo, glede na to, da ohranja tempo s časom stavbe. Kako pogosto uporabljamo besedo "Foundation" v prvotni smisel? Ne, seveda ne, ker to je beseda za Temelje, je že dolgo civilne izraz preoblikuje v splošni pojem, in, govorimo zdaj o Fundacije, smo pogosto namignil na podlagi vseh podlagah. Če pogledamo na ta koncept z vidika mojstrov in gradbeniki, bi lahko rekli, da temelje šteje se, da so osnovni in bistveni del prostorov, in služijo za pošiljanje obremenitev iz nabavnih sistemov na terenu.

Da podcenjujejo pomen Fundacija pod hišo je nemogoče, saj z njihovo pravilno montažo in lokacije vseh pomembnih operativnih kakovosti stavbe in njeno funkcionalnost in trajnost. Napake, ki se pojavljajo pri gradnji hiše, zelo nevarno. Zaradi te opustitve vaš dom lahko postane popolnoma neprimerni za življenje, in še vse lahko počaka žalostno usodo...

Torej, zakaj je tako pomembno, z vsemi pravili za gradnjo hiše? Najprej, Fundacija pa je Temelj zgradbe in povezovanje elementov v gradbeništvu, je tudi prehodni element med rovnym ploskostyami korobki hišo in grobo površino zemlje. Kot pravilo, Zgornja površina je Temelj, osnova, na kateri bo ce vse stene prihodnje strukture. Označevalni je iz zgornjega dela kleti, kjer strotel najprej določi položaj zgornji ravnini, in se nato izračuna vse nastavitve navzdol. To je potrebno za pravilno določitev globine jame in višino osnove.

Seveda, lahko domnevamo, da življenje je lepo, če je vaša najljubša domov velik granitnih bramami, in se nič ne dogaja, da se premaknete iz samem. Najbolj idealno možnost med gradnjo, ko je Fundacija pod hišo leži na Cam'Yan kupček naravni pojav: v tem primeru, zanesljivosti in Skupščine ne navduši vas skrbi in stroškov, ki so nastali med delom na terenu pod hišo, ne bo postala pretirana. Če govori o metodah zanesljivost, homogene peščenih tleh, sestavljen iz grobe vlaknat pesek, veljajo za najbolj zanesljive, in zato pravilno namestitev Fundacije pod hišo, je enotna sediment v prihodnosti, v večini primerov, osnova hiše je ne perekashivaet in ne doživlja od tal težkih bremen.

V otlja tukaj homogene peščena tla, Pelkosenniemi in pileni glinskie tal necalime in monolta le, če NALC suho vreme. Ko so vse zastave so postali tekucim, v hladnem obdobju, ko je zamrznitev, in so uchinada, in svoje sile pritiska na oblikovanje osnove povečuje. To lahko vodi k izkrivljanju strukturo in videz številne razpoke v stenah. Za to se ni zgodilo, prosimo, bodite posebno županov. Najprej - globina podoshvy Temelj, ki mora biti nameščena pod globino tal zamrzovanje. Jasno je, da eto lsne stroškov. Ti morajo biti plačani v skupni proračun.

Stroški gradnje hiše Fundacija

Praviloma se stroški za postavitev Foundation je približno 20% vseh stroškov gradnje. Seveda, to je dobro, ker če ste se odločili za izvedbo pravilna gradnja, potem je varno reči, da je vsak shranjene rublja bo za vas kot zlato. Vendar, pam'ne pozabite, da nikoli ne bi smeli podcenjevati stroškov za gradnjo podzemnih konstrukcij - to je škodljiv učinek na kakovost. Popravilo poškodovane strukture ali sistema, je zelo nerodno, in bo zahtevalo še več napora in naložb.

Materiali za Temelj



Najbolj pogosto za Temelj primenyayut armiran beton, beton ali opeko, ker ti materiali so najbolj trajne in je sposoben zgraditi nekaj, trajnostno. Tudi Fundacija lahko Peschany, sbenaty, sborni ali monolitno, narejene iz lesa, metallons, azbesta, cementa ali zhelezobetonnih cevi in stolpce.

Sorte Temelj za hišo

Temelje prnate Delt predvsem na prašičev in dejstvo, da Prauda na naravni podlagi. Temelje, na naravni osnovi, ki so lahko: lentochnie, stolbchatye ali plta. To je odvisno od njihove oblike, in od tega, kako se zanašajo na tleh. Rachat še vedno pode temelje. Neodvisno včasih zelo težko opredelit, katere Temelj bo najboljše za vaš dom. Da bi ugotovili to, kar morate vedeti veliko dejavnikov, kot so: kako globoko zamrzovanje, kjer ležijo gruntova vode, drugi kazalniki tal, vrsta stavbe, ki se bo pokončna, število etaž in še veliko več. Zato je najbolje poiskati pomoč strokovnjakov, da bo v prihodnosti pozvolte ste sbejat mnogih težav.

Drug pomemben dejavnik, ki jih je treba upoštevati med Fundacija pod hišo - to je zelo strukturo hiše. Ni treba biti strokovnjak na področju stanovanjske strukture zavedati, da zajetno hiša, zgrajena iz opeke ali relativno lažje okvir - tako so prosi za diferenciran pristop za polaganje temeljev. V primeru neomejenih finančnih virov je priložnost za majhen objekt "pokopan" veliko betonsko, in lahko ste prepričani, da se to ne bo premikanje, tudi če ga bodo mučili močan potres. Ampak kako ne bi spremljali denar in kupite najbolj drage opreme in materialov za vaše gradbenih projektov, sklenitev in izbiro Temelj nas verjamem, da je veliko ljudi na temo, kako najbolje, da naredite Temelj za hišo, da je treba visoko kakovost in ne zelo drago. Ker problem pristojni prihrankov, ki ne bo nikogar pustila ravnodušne in vedno pomembno! Najprej morate izbrati glede na globino temeljev, ki lahko velikost ne več kot pol metra, ali bodo bolj oddaljene, in sicer pod lediščem razlogov.

Da je treba za uporabo katere koli vrste Temelj za hišo je usmerjeno v prvi vrsti odvisna od tal, tip in model zgradbe. Jasno je, da se z večjo globino, bolj se porabi materialov in v skladu s tem skladov. Vendar, morate pam'ne pozabite, da nebrzdana težnja, da prihranite denar in proračunskih sredstev za gradnjo, ki bo prišel na glavno hišo strani, ker gradnjo gline na osnovi nekega dne, v nekaj letih, lahko popači.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика