среда, 2 апреля 2014 г.

Izberite zraka čistilec

Dolgo osvetljen problem je, da je poleti v zraku je umazana in vsebuje več prahu. Seveda, to vpliva na zdravje prebivalcev. Obvladovanje čiščenje zraka bodo v pomoč, mala soba zraka čistilniki. Vendar kako se odločiti, kaj je prav za Vas?!






Sestava zraka v poletnih mesecih, vsebujejo škodljivih bakterij in plesni, virusi in tobačni dim. Proizvajalci zraka čistilniki obljubo, da njihove naprave spopasti s tem. Torej, kaj nam daje trgu čistilniki danes?!

Okoljske saloni najprej ponuditi kupcu različne načine gospodinjski aeroionizatora, tako imenovane lestenec Chizhevskogo. Vendar čiščenja sposobnost teh naprav je precej sporen. Veliko prašnih delcev pod vplivom električnega polja, ki držijo okoliških površin, medtem ko majhne bakterije še vedno uspešno kroži v zraku.



V več "navadnih" saloni gospodinjski aparati kupec prepričan, da klimatska naprava je edina rešitev, vzdržuje relativne zračne čistosti. Argument v prid klimatska oprema je te naprave so več filtrov. Vendar pa je znano, da v tehnični potni list za zrak-klimatske ni bilo podatkov o študijah, povezanih s filtriranjem zraka. Tako da jih uporabite kot čistilec zraka ne bo učinkovito.

Ostala visoko specializiranih naprav zraka čistilniki. Oglejmo si, kako delujejo, kot tudi na ključne točke za kupca.

Prva stvar, ki bi morali biti zainteresirani kupec je filter, air cleaner. Filter - glavni element v tej napravi.

Ločimo:

- Elektrostatični filtri ali ionizers;

- Ogljikovih filtrov;

- Fotokatalitskih filtri;

Filtri NERA.

  • Naprave z elektrostatičnimi filtri so navdušeni, da se borijo z zelo majhnih delcev, do 0, 01 mikronov. Načelo temelji na dejstvu, da majhni prašni delci s pozitivnim napolnite, ko je v ionizacija senat je ostalo na krožniku s negativen naboj. Čiščenje filtrov preprosto speremo z vodo. Vendar pa je raven zdravljenja teh filtrov je nizka.



  • Ogljikov filter podobno filtrov v posamezne maske. Odlično delo s plinom nečistoče, vonj, ampak, da jih uporabljajo posamično ni učinkovit način. Zato ogljikovih filtrov so pogosto uporablja v povezavi z drugimi napravami. Niso odpravljene, in zahtevajo redno zamenjavo.



  • Filtri Visoke Učinkovitosti Delcev Arrestance (NERA) je sestavljen iz poroznega materiala, ki absorbira prah in plinskih onesnaževal. Dovoljeni delcev velikosti do 0, 3 mikronov. Obvladovanje obračuna zraka do 85-95%.



  • Fotokatalitskih filter je naprava, ki razgrajuje škodljive snovi z ultravijolično sevanje. Učinkovito spopadanje z mikroorganizmi.


V idealnem primeru v čistilniki zraka je treba elektrostatični filter ali HEPA filter, plus ogljikov filter. V tem primeru, čistilo se bo spopasti s svojih funkcij.

Prav tako morate vedeti, da je več prostora, bolj močna je potrebno čiščenje zraka naprave.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика