воскресенье, 23 февраля 2014 г.

Septic



Vprašanja recikliranje domačih odpadnih voda v mestu, so samo okoljskih storitev in delavci, stanovanjskih in javnih služb. Vendar, gradnja in delovanje države, hiše, počitniške hiše in koče takoj srečuje z lastniki naloga je vzpostaviti sodoben Kanalizacijski sistem, ki je sposoben zagotoviti udobno življenje dejavnosti izven mesta.

Danes mnogi predstavlja na trgu čistilne naprave je eden izmed najbolj priljubljenih in učinkovitih - septic Uporablja se za mehansko obdelavo domačih odpadnih voda je popolnoma samostojen in se lahko uporablja povsod, kjer ni možnosti za priključitev na Centralno mesto pripomočkov. Ta element lokalne čistilne naprave je enostaven za prevoz in namestitev (vendar je bolje, da zaupanje namestitev in izračunu je potrebno uporabiti septic tank strokovnjaki). A septic tank je horizontalno ali vertikalno pod zemljo zmogljivosti kadi, ki je pogosto izdelani iz najbolj ekonomsko in obrabo-odpornih materialov-plastike. Je razdeljen na več senatov, septic tank proizvaja odpadnih voda (do 60-70%), ki se je gravitacija. Čiščenje poteka zaradi anaerobne bakterije. Vendar pa je treba opozoriti, da na izhodu iz septic tank, iztok povpraševanje več in tal, čiščenje na filtriranje področjih. Ta področja so ustvarila iz ruševin na strani lastnika.

Če želite ustaviti izbira na uporabo septic tank za neodvisno vode odteče, ki jih je treba upoštevati več odtenkov. Prvi je še posebej pomembno za namestitev tega element lokalne čistilne naprave je znak tal na izbranih za namestitev spletnega mesta. Kot podlago na peščenih ali ilovnata, odpadne vode post-zdravljenju po delu septic tank zahteva dodelitev veliko krajev za filtriranje polja, in na visoki ravni podzemne vode, ne bo vam omogočajo, da namestite, na primer, za odvodnjavanje ali filtriranjem dobro. Drugič, septic idealno samo za lastniki posameznih stavb, ki stalno prebivajo v njih. Potem, pod pogojem, da redno gospodinjskih odpadnih voda, to bo trajalo dolgo časa. Tretjič, septic tank s pravilno delovanje deluje brez dodelitve neprijetnega vonja. Ampak, če drenažni sistem bo šel organskimi elementi (trava, listje, in tako dalje), v notranjosti bo začel gnije, bo smrdijo. Zato, če vgradnja drenažnih sistemih je potrebno, da se zagotovi njena celovitost.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика