воскресенье, 23 февраля 2014 г.

Kanalizacije



Za našo državo, s spreminjanjem podnebja in pogoste sezonske vremenske spremembe, najbolj pereče vprašanje ostaja polepšanje ozemlja. Za vsak lastnik hiše, počitniške hiše in koče seznanjeni s situacijo, ko po drugi nenadna podnebnega segrevanja ali preprosto obilne padavine v obliki dežja ali snega, zemlje in trave okoli stanovanjskih stavb je, da postane zmes luže in blato. Sodobna potrošniška trgu danes, je nevihta kanalizacijo lahko civiliziran način za rešitev problema poplavljanja notranjem dvorišču področjih in ustvariti prijetno bivanje v vsakem času leta. Kanalizacije je niz posebne opreme, ki obravnava zbiranje, čiščenje in skladiščenje tekočih padavin ( dežja, taljenja snega, toče in t. d. ).

Za izvajanje te funkcije v neurju voda sistem vključujejo: naprave za zbiranje vode (čolni, žlebovi, odtoki in t. d. ), mehanizem čiščenje runoffs pred umazanijo in rezervoar filtrirani padavin. Torej, vse tekočine, ki se lahko kopičijo okoli hiše, mu povzroča škode in neprijetnosti, ki jih prinaša za prebivalce, kot je potrebno odstraniti. Na urejene trate, ostaja, in temelje stavb ne bo nikoli trpijo zaradi visoke vlage. Ko nameščate nevihta kanalizacije strokovnjaki se morajo zavedati, da če je spletna stran ima umetne rezervoarji, obstaja tudi verjetnost, da svoje banke po deževja. V takih primerih, nevihta odtok mora biti montirana s upoštevanju povečanega obsega hkratno izpust v njeno deževnice.

Kanalizacije izdelani iz sodobnih materialov - stekla. Ta material je trajne in odporne na obrabo. Da bi tla manj buckled ko nameščate nevihta kanalizacijski sistem, uporabo linearne osuševalnih sistemov. V njih voda teče gravitacija. Komunalno opremo paket vključuje tudi peščene pasti (filter tokov iz umazanije) in globoka korita (pladnji). Delo nevihta kanalizacijski sistem za večjo učinkovitost v kombinaciji z drenažni sistem. Glede na klimatske in značilnosti tal ozemlja, velikosti območja, kjer nameravate namestiti kanalizacije, strokovnjaki pričakujejo, dolžina kanalizacijskega sistema in potrebo po dodatni opremi.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика