суббота, 22 февраля 2014 г.

Dostava in vmesno skladiščenje ZHBI

Oblika dobave in skladiščenje enostavno. Pogled na njih






Betonskih izdelkov, proizvedenih v obratu, so znani po svoji visoki zanesljivosti. Vendar pa je od potrošnikov osebno odvisno od tega bo zmanjšanje zanesljivosti skozi čas. Stvar je v tem, da je pred betonski izdelki, ki spadajo v vnaprej pripravljeno gradnjo, so lahko izpostavljena prekomerni mehanske obremenitve ali v zelo vlažnih pogojih. Poleg tega je beton izpostavljen bioloških korozije, ki je nastala plesni in glive. Ti dejavniki izvirajo številne skladiščenje zahteve za betonsko industrijo.



Dokaj redno, transport in dostava, in po tem v skladiščenje in skladiščenje, armiranega betona se lahko poškodujejo. V stiku z zemljo vlage pride v konkretnih. Enak učinek se proizvaja in padavin. Povečane vlage, kot poslabša mehanske lastnosti betona in vodi do razvoja mikroflore, razvoj koroziji.

Najpogostejša težava je, mehanske poškodbe. Za primer: - plošče prevažajo predpakirano na lesene palice-trak, je bil prevažajo skupaj z betonski bloki nastavite na vrhu njih. Kot rezultat tega izdelka, ki pride do stranke z deformacijo. Tukaj in odprla razpoko 1 mm, s split betona in Golih pribor. Če je to napaka dobavitelja, imate pravico zahtevati zamenjavo armiranega betona. Ampak o varstvu dobavitelji, pa je treba omeniti, da so se trudijo, da pazljivo sledite in spremljanje pogojev transporta.

Ob prihodu betonskih izdelkov za kupca, v skladišče, ko so vsi podpisali in denarja, ki se plača, pogoji za ohranitev celoti postane problem kupca. Glavna stvar, da se zaveda, da tudi če ZHBI šel za nekaj tednov ali mesecev, to je vredno, da se udeleži vprašanja, pristojnih za shranjevanje. Shranjevanja ZHBI je treba tudi uskladiti, med fero-betonskih izdelkov in tla morajo biti nobenega stika, morate namestiti tendo in kritje armiran beton gradnje s filmom. Mejne plošče, ki naj bi utrla palice, za lajšanje stresa.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика