вторник, 23 сентября 2014 г.

Zastekljeni balkon 2006-11-02 17:30:13

Gradnja in rekonstrukcija.








Zastekljeni balkon
2006-11-02 17:30:13

Balkon je v bistvu neke vrste dodatni kilometer od naše domove, so se preselili na zunanje okolje. Poleg tradicionalne Kajenje prostor in prostore za sušenje perila, balkon lahko, na našo možnost, ali nered shramba, ali še en zelo udobno kopalnico. Zato je na podlagi potreb (in priložnosti), boste morali izbrati in načine njenega zasteklitev.

NAVADNA STEKLA
Ta nastavitev je na balkonu okviri (kovinski, drevesa'les, plastiko), vdelan z očali (normalno, obarvan, vitraž in druge ) Ta zasteklitev nekoliko ublaži hrup ulice in 2-3 stopinj povečanje temperature v "prostor". Na koncu, namesto običajnih balkon, pridobljenih steklom prostor - teraso.

Je euroglassing
To je bolje in bolj zanesljivo, vendar tudi dražji način za izboljšanje balkon. Mislil:
1. namestitev uvoznih okno profil;
2. izbor in vgradnja stekla (pogosto Okna z dvojno zasteklitvijo);
3. eles je v prostorih posebne pene ali drugih tesnilnih mas (izpolni vrzeli med okvirja in stene);
4. risanje na profil barve (običajno tri plasti);
5. notranje obloge na balkon (na zahtevo stranke), uporaba različnih materialov - stranskem tiru, drevesa'Jan obloge, iz plastičnih mas plošče, itd
Balkon po euroglassing - bolj udobno in lepo, vendar ne toplo. In če imate željo in možnost, da se balkon, dodatno sobo, boste morali toplo.
Kombinacija euroglassing z različnimi vrstami posebnih izolacijo.
Postopek bo imelo resne gradnje in spreobračanju, ker toplote in suhega, na balkonu, je mogoče doseči le ob tople stene in tla. Zato je poleg bralnika, naredite to:
1. utreti warmlyisolation na vse perimetre na balkon in na tleh in na stropu;
2. da hidroizolacijo;
3. če želite izvesti obloga sten in stropov z primeren (za okus in priložnosti) material;
4. rešiti vprašanje: ali bo ogrevan balkon, in če je tako, potem na kakšen način;
5. za izvedbo razsvetljave;
6. če je velikost balkon in gradnjo stavbe omogoča gradnjo dodatne notranje stene (na primer iz pene, betona ali "enostavno" opeke). So "'em" del prostora, vendar sobi bo precej toplejše.
To je treba spomniti, da parno ogrevanje cevi stati na balkon, ki je strogo prepovedano, tako za ogrevanje, boste morali uporabiti druge metode - naprava toplih tleh (poseben sistem za ogrevanje, ki deluje na načelu grelne blazine), namestitev grelca in drugih lokalnih ogrevalnih naprav (radiator, grelec ali klimatska naprava ).

Brez okvirjev stekel
Kot že ime pove, je težko ugibati, da je v ta načrt so manjkajočih sličic in stene. Glazirana tako balkon izgleda svetlobe, zračen in pregledno, hkrati pa ne trpi zaradi Splošni pogled na pročelje stavbe.
Brez okvirjev načrt je sestavljen iz aluminijastih profilov - zgornji in spodnji (vodniki za steklo rolete) in kaljeno steklo (zelo močne, sposobne za težka bremena). Tako balkon gradnja se bo zelo preprosta. V stekleni rolete vrhu in na dnu prilepi aluminija plošče, so pa pritrdite zanke z valjčki (podpora kolesa). Te zanke steklo držijo zgornji in spodnji odseki (vodniki). Brez okvirjev stekel podobno zasnovo omaro. Za tesnjenje vrzeli med steklena vrata, na robu stekla, kot na primer na rezilo, nositi akril Interglass tesnila. Jih je mogoče preprosto odstraniti, sprejemanje prezračevanje vrzel širina od 1 do 3 mm Tako na balkon, zrak, vse leto brez odpiranja vrat.
Balkon lahko popolnoma odprta, z drsnimi rezilo diapozitivi na stran, če jih na steno ali dodajanje "knjigi" (različna podjetja ponujajo različne možnosti). Okna, rolete, zavzamejo malo prostora in je varno pritrjen, lomljeno tudi v močan veter. Odpiranje in zapiranje stekla na balkon tiho. In ker so oblikovane tako, da so enostavno za čiščenje znotraj in zunaj.
Vendar pa poleg navedenih prednosti, so brez okvirjev stekel in slabosti z vidika nekaterih kupcev, precej velik.
Prvi in najpomembnejši je, da brez okvirjev stekel, v resnici, je varovalno konstrukcijo. To je, po namestitvi zasteklitev sistemov, balkon s tem, dodatno toplo sobo, ne bodo prihodnje, in ne izolacija balkonov ne bo pomagalo. V hladni sezoni temperature na balkon bodo le 2-3 stopinj nad cesto.
Druga slabost je popolnoma transparentno, da je vse, kar se dogaja na balkon, si bo z vseh strani. Poleg ljubopitljiv oči, poleti včasih nadležne žuželke - komarji in muhe. Na žalost, mreža proti komarjem, da se določi skoraj nemogoče. Poleg tega brez okvirjev stekel ne zagotavljajo popolno neprepustnosti in za ta indikator izgubi sodobne zasteklitve.
Strokovnjaki ukvarjajo s proizvodnjo in Montažo brez okvirjev sistemov, kot pravilo, ne zanikati zgoraj navedene pomanjkljivosti. Je brez okvirjev, zasteklitve balkonov so kot nalašč za tiste, ki niso navdušeni na dirki za več "kvadratnih metrov", in ne želite, da embarrass sam fiksno zastekljenih loggia, ki je res nemogoče, da prezračite.
In zadnje. Najbolj pomembna stvar v brez okvirjev stekel - kakovostno namestitev. To napake med namestitvijo ustvarite lahko težave pri delovanju: valji, ki premikanje listov, se bo začela škripa, zaseg. Naročanje brez okvirjev stekel, bi morali izbrati podjetje, ki zagotavlja kakovost namestitve in bo zagotovil certificirane izdelke.
VIR: Dveh Obrazih Nepremičnine

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика