вторник, 30 сентября 2014 г.

Drevesa'lesene hiše na ključ, gradnje dreves'lesene hiše, izdelava dreves'lesene hiše, hiše iz gostilne

Naše delo
  • Zidane hiše-koča
  • Okvir hiši-koča
  • Drevesa'kamnita hiša-koča
  • Prilepljena žarek
    Stroški izgradnje
  • Termodom
  • Fasade
  • Vrh hiše
  • Popravilo stanovanja, pisarne
  • Interior design'jer
  • Electromontazh
  • Industrijski podi
  • Nepremičnine
  • Cene za dela,
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Nalaganje...

Nalaganje...

Drevesa'kamnita hiša-koča

Drevesa'leseni hiši. Gradnja drevesa'lesena hiša

Gradnja drevesa'lesene hiše, Kijev, Ukrajina, drevesa'vse detskij

Ena od smeri našega podjetja - izdelava, oblikovanje in gradnja drevesa'lesene hiše . Si lahko ogledate naš o'predmeti v večini okrožij Kijevu regiji, Karpatih, Transcarpathia, in drugih regijah Ukrajine. Drevesa'lesene hiše, zgrajene na naše tehnologije, ki so vedno v veliko povpraševanje.

Gradnja drevesa'lesene hiše tradicionalno najbolj razvite na svetu centrov dreves'lesena arhitektura je Rusiji, Skandinaviji in Kanadi. V naše delo na gradnjo drevesa'lesene hiše, ki jih uporabljamo za najpomembnejše dosežke na področju arhitekture. Gradbeni tehnologiji dreves'lesene hiše na Aljaski, Sibiriji in Kanadi, so za nas najpomembnejše. Ta tehnika, ki izvira iz Rusije, zavezala, povratno potovanje ob korenine v Ameriki, postopoma seli v Kanado. Kanadski izkušnja je bila sprejeta v Evropi, kjer so naši mojstri in se naučil obrti gradnje dreves'lesene hiše. Uporaba izkušenj, ki jih je zbrala generacij, smo povzeti filigransko Evropske stroji za gradnjo dreves'lesene hiše, profesionalni arhitekti in prirojene sposobnosti tesarji, da najde zanesljiv, eleganten, udobno in lepo drevesa'lesena hiša,, ki se lahko upravičeno ponosni na svoje lastnike.

     Gradnja drevesa'lesene hiše je narejena iz smreke ali bora.

Na izbiro vam ponujamo tri različice ležajev stene vaše hiše:

  • stene iz dreves'lesena hiša iz velike polirani dnevniki povprečni premer 12-20 glej
  • hiša prevoz. (Prevoz - dnevnik s cut bočnih straneh, da bi dobili naravnost stene, zunaj in znotraj stavbe)
  • drevesa'lesena hiša iz poliranega dnevniki povprečni premer 34 glej

S pomočjo sodobne Kanadski orodje prijavi v naših dreves'lesene hiše so prilagojene seboj zelo tesno, ki Vam prihrani še dodatno izolacijo in uporabite tesnilnih mas. Stene iz dreves'lesene hiše ostanejo sveže gozdov, mehki in prijetni za oko. Odlične dekorativne lastnosti dnevniki in prevoz so dosegli s pomočjo ročno poliranje. Gradnja drevesa'lesene hiše pod tipko

Država drevesa'vse detskij s krova ali lepljene žarek hiša dolgo prenehala biti bruto stavbe v regionalni arhitekturi slog. V sodobnem pomenu drevesa'leseni hiši, ki ni več razumljena kot preprosta stavba površine 40 m2 in zdaj dreves'lesena hiša je brez "neuradni" prostor za počitek, kjer smo nekaj časa proč od našega vsakdanjega življenja.

Zamisel o gradnji dreves'lesene hiše iz velikih dnevniki lahko vodila v spomin lesene sončno teraso ali manjših dreves,'lesena hiša na obali jezera, v svojem gospodarstvu in domače olje ali o psa svojega dedka. Ali pa ste pravkar videli fotografije iz lesenega drevesa'lesene hiše iz gostilne na straneh revije in sploh ne veš, da drevesa'lesene hiše iz velikih polirani dnevniki, tako lepa, elegantna in modi.

Gradnja drevesa'lesene hiše pod ključ, drevesa'lesena hiša Glavni dejavnik, ki vpliva vrste dreves'leseni hiši, je način življenja lastnikov. Stroge omejitve so izključeni. Arhitektura in oblikovanje dreves'lesene hiše nosijo občutek coziness in harmonijo. Bogate izkušnje naših arhitektov lahko pravilno upoštevati vse predloge, projektiranja in gradnje dreves'lesena hiša ne glede na to, ali vam je všeč klasika, ali raje moderno" arhitekture dreves'lesene hiše. Imamo standardne projekte koč, pomembne za veliko ljudi, vendar pa v večini primerov smo razvili projekt dreves'lesena hiša posebej. Ponujamo vam projekta takih hiš, v katerih lahko vsak potrebno dodati: teras, balkonov, teras, krila, savne, platnene strehe in različna gospodarska poslopja.

Prihodnost drevesa'vse detskij ker je zgrajen iz stališča lastnikov, sestavi sedmih'th, življenjski slog, okoliško pokrajino in stališča arhitekt. Kombinacija teh dejavnikov je ponovil pogosto, tako da imamo dreves'lesenih hiš iz tramovi, podoben slog, ampak ni isto. Ne zanikati sami užitek, da predloži svoje dreves'lesena hiša iz cele dnevniki, v celoti opremljena, luksuzna krajine. Močna drevesa'leseni delovnih mest, ki podpirajo streho strukturo, daje strehi velike marže, dajejo drevesa'lesena hiša z edinstven videz in da je mogoče uporabiti predstavitev zasteklitev fasade dreves'leseni hiši. Odprt pogled velike beamed stropov v dnevni sobi in spalnici dreves'lesene hiše dajejo občutek stabilnosti in varnosti. Pomembne prihranke pri ogrevanju ponujajo mojstri dreves'lesene hiše visoke kvalitete izolacijskih materialov in ogromen dnevnik stene odlično ohranja toploto.

Naročanje samo dnevnik ali gradnje dreves'lesene hiše "na ključ", lahko računate na individualni pristop, strokovnost in kakovost iz naše strani.

Pogled na projekte dreves'lesene hiše. Izberite projekt v drevesa'lesena hiša, ki Vam je všeč, pokličite in se brez ocene! Preberite stroški gradnje dreves'lesena hiša Lahko na tej strani.

     Prednosti dreves'lesene hiše iz naše podjetje:

gradnja drevesa'lesene hiše, izdelava dreves'lesene hiše, hiše iz gostilne Uspeh gradnje dreves'lesena hiša je individualni pristop za vsako stranko.

Prilagodljiv razpored plačil in možnost za ohranitev o'predmet na določeni stopnji, omogoča nam in našim strankam, da optimalno delovni načrt in financiranje.

Vsa dela izvaja na visoki razred strokovnjakov, pri čemer se upoštevajo vse želje stranke.

V dveh letih po izgradnji lupini ali hiše "ključni" naši strokovnjaki prosti preživite garancija delo.

Osnovna načela gradnje dreves'lesena hiša

1. Uporabljamo les le z velikim premerom. Minimalni premer najbolj tanek prijavi nasvet od 12 glej Povprečni premer hlodov 18 - 20 glej Ves les, ki je izpostavljen nadzor kakovosti. Ne uporabljamo bolne in neveljavna, dnevniki.

2. Nismo kalibriran in ne skobljan dnevnike, in jih brušenje, obdrži pa najbolj gosto površinske plasti lesa.

3. Smo najlažjega "sedlo", ki zagotavlja tesen fit, dobro toplotno izolacijo in se zavezati dnevniki.

4. Delamo podporo strešna konstrukcija na drevesih'leseni oporniki in girders, ki zagotavlja stabilnost in veliko varnostno rezervo na streho in daje zgradbo nenavaden videz.

5. Uporabljamo sodobne kanadski orodje, ki omogoča zelo tesen fit dnevnik.

6. Naši arhitekti so seznanjeni s značilnosti dreves'kamen gradnje, imajo dober okus in bogate izkušnje.

7. Pristojni comp'utern strokovnjaki s pomočjo 3D modeliranje Vam bo pomagal, da bi dobili polno mnenje o projektu, pred začetkom njegove gradnje, narediti potrebne spremembe v fazi načrtovanja. Dela si lahko ogledate v 3D.


Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика