пятница, 26 сентября 2014 г.

Ravnanje z odpadki - kaj je to koristno?

Padavin na ozemlju nekdanje ZSSR, je precej pogosta, kot je bilo skozi celo leto. V poletnem času je močno kratke plohe v jeseni dolgo deževje lashed, in pozimi je v spremstvu snega. Z nastopom pomladi sneg drifts začne taliti, in pride trenutek, ko zemlja je začasno preneha absorbira vlago. Na površini so velike luže, ki ovirajo gibanja ljudi in vozil, in izginejo le po en ali dva dni dobre Sončno vreme. Vendar ne izsuši prvi, le zgornjo plast tal. In preostali znotraj plasti zemlje odvečno vodo je škodljivo ne samo za rastline, ampak tudi temelje stavb, obstajajo tudi primeri, poplav, garaže in kleti. Na vrtu strani prekomerne vlage povzroča gnitje korenin in boggy tal privablja veliko število komarji, ki ne srečni lastniki države hiš.

Da bi rešili to težavo, je izumil rain (dež ali) ravnanje z odpadki, je livnevka. Načelo delovanja vetrne vode v kanalizacijski sistem je naslednje - dež tokov navzdol železa in gline strehe na drainpipes, kjer pade v nevihta-dovodne vode, opremljena z vgrajeno sifoni in filtri. Skozi sistem kanalov, ki se konča smeti polje, voda umakne iz ozemlja, in nato tokov na Centralni kanalizacijski sistem.

Skrbno premišljena in pravočasno namestitev dež kanalizacije bo preprečilo podtalnica tal v deževnem obdobju, se bo predvajanje poplavljanja kleti. Namestitev stormwater drainages bo omogočilo, za odvajanje vode iz trate, pločnikih, strehe. Kanalizacije nevihta ščiti stavbo pred vlago, ki podaljšuje njihovo življenjsko dobo in zmanjša stroške vzdrževanja. Pred kanalizacijske cevi so bile narejene večinoma iz železa, vendar danes je bil nadomeščen polietilen kot polietilenske cevi lažje in hermetično železa.

Za pripravo nevihta kanalizacije je najboljše obdobje v drugi polovici poletja. livnevku je treba preveriti in očistiti vsaj dvakrat na leto.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика