воскресенье, 28 сентября 2014 г.

Moda na vrata 2006-11-02 15:23:30

Gradnja in rekonstrukcija.








Moda na vrata
2006-11-02 15:23:30

Trenutno kapitala, kupcem ponujajo širok izbor vrat proizvodnjo vseh vrst dizajna in materialov. Še vedno dlani pripada drevesu, vendar pa za opremo pisarne bolj pogosto kupila izdelke iz aluminija in PVC. Kraj tradicionalne klasike postopoma so tako pomembne, da sedanja smer, kot deco in art Nouveau.

Stanovanjske razmere
Oblikovanje vrat ne manj pozornosti kot oblikovanje pohištva, talnih oblog in tako na Oblikovanje smernic za izbiro vrat za stanovanjske prostore, v načelu enaki, ne glede na to elite stanovanja ali bolj demokratična. Tako je glede na glavo design Biro skupine podjetij, "Hiša parket" Inessa Yakubovsky, vrata morajo biti v harmoniji z stil prostora. Na primer, če med'jer zasnovana v sodobnem slogu, je bolje, da jo najti vrata v istem slogu. Druga točka - vrata se morajo ujemati tla. Če tleh, je določena z drago parket, poceni vrata bo videti, kot čutiti obutev z elegantno obleko. Na drugi strani pa, če lastnik hiše želi najprej obiskovalcev pozornost bil pripravljen, da svojo drago parket, vrata naj ne bi pritegnili pozornost je treba drago, vendar zelo diskretno element med'jer.
Najbolj tradicionalni material, ki se uporablja za proizvodnjo vrata stanovanjske prostore je les. Najdražja dreves'lesena vrata iz masivnega matrike. Za njihovo izdelavo uporabljajo hrast, mahagoni, bor, bukev, oreh, češnja in drugi. Po Namestnik Direktorja za trženje podjetja "Hiša parket Eugene Golubovsky, povečano povpraševanje vrata iz masivnega borovega, zaradi relativne cheapness materiala - 450-500 UAH. Po besedah Direktorja podjetja "Atika" NASA Guliyev, relevantnih v tekoče sezone in vrat narejeno iz češnje, oreha, jelše, mahagoni. So pokriti s posebnimi zelo trajen ovoj, ki ščiti les iz izgorevanja (1500-5000 UAH. ).
Vrata iz matrike plemenitih pasem (Manila, klopi, Rambla, emoia, bingo, kempas, merbau, meranti, itd), so obvezna'obvezni element med'notranjost elite hiši. Te vrata so ponavadi predstavljeni v slogu z'združuje klasično zasnovo z naravno lepoto naravnega lesa. Seveda so visoko kakovostne značilnosti. Edina slabost je v visoki stroški (2500-5000 UAH. ).
Če si ne morete privoščiti, masivna vrata, zelo dobra alternativa je mogoče kombinirati, ki so narejeni z uporabo iverna in MDF, furnir različnih vrst lesa. Takšna vrata, v moči skoraj enake izdelke matrike, in za ločevanje od "celoto" analogi lahko samo specialist. Cena teh izdelkov je odvisna od vrste lesa, furnirja. Najboljše kakovosti (in najdražja) - furnir dragocenih vrst. Tako je povprečna cena vrata krpo furnir vrata španski proizvodnja hrast, oreh, bukev, Rambla, češnje v različnih modelov bo 650-800 UAH. Pod da pride ekskluzivne izdelke z končna pomembnih pasem, plemenite kovine, krzno, krzneni izdelki usnje.

Triumph vitraž
Zlasti pomembno v zadnjem času postajajo vrata z vitraž Okna. Z vitražni Okna, ki jih dopolnjujejo različne vrste vrat iz dragih eksotičnih nizi in konča proračun furnirja, izdelkov. Izključno vrata ročno delo, kot pravilo, ponuja proizvajalcev, Španija, Italija, Indonezija, Finska, Litva. Tako, družba Komodoor (Anglija), ki so predstavljeni v tej sezoni, skupaj s tradicionalnimi modeli (1254 - 2280 UAH. ), Štiri nove vrste druga vhodna vrata so izdelana iz masivnega mahagoni lesa meranti. To je gluha vrata (2850 USD. ) In glazirana, s trojno steklo Okna (2850-4275 UAH. ). Vendar, sprostitev elite serije z vitraž Okna in v Ukrajini. Tako, na primer, "Hiša parket" ponuja ekskluzivno bloki iz dragocenih pasem drevo z ročnim carving. Vrata so narejeni v različnih stilov - moderno, klasično, Imperij (od 6000 UAH ).
Po Namestnik Direktor prodaje v podjetju "Techo-Plus" Irina Debel, še posebej pomembno v trenutni sezona art Nouveau slog, ki je značilno obarvajo steklena Okna nenavadnih oblik, in tudi kombinacija lesa različnih pasem drevo. Za vitraž, različne vrste stekla, - pregledna in motno, z različnimi svetoprelomlyayuschimi lastnosti in številnih odtenkov barv. Razširjena stekla z vizualnimi učinki. Za primer, prvotno videz vitraž v obliki o'capacious kosov stekla z različnimi oblikami cut (izgleda kot veliko diamantov). Imeti posebnega pomena tako imenovane stojalo vitraž izdelan v obliki bleščeče pisane slike. Fit vitraž in sodobne inter'EP, ki v skladu s Inessa Yakubovsky, je tudi na vrhuncu priljubljenosti. V tem primeru podrobnosti vitraž Okna so najbolj fantastične oblike.

Različica sistema Office
Najpogostejša oblika pisarne v modernem stilu. Tako inter'jer so najbolj kapitala podjetja. S pritiskom materialov za proizvodnjo pisarniških vrat je metalplast in aluminija, ki omogočajo, da ustvarite lahka in tanka zasnova, ki se razlikujejo za moč in trajnosti. Taka vrata lahko mogoče prilagoditi za različne oblikovalske rešitve. V tej sezoni široko vrata iz aluminija s toplotno izoliranih profilov, zasnovan na načelu tri-chambered. Prostor med membrane profil, ki je napolnjena s peno poliuretanske pene. Uporabo te tehnologije zagotavlja minimalno izgubo toplote v primerjavi s stopnjo toplotne izolacije vrata iz lesa. Alu vrata lahko naslikal v vseh barv, najbolj dejanskimi barvami iz različnih vrst lesa (predvsem svetloba, barve). To je dobro, vendar zelo drago blago, ki je bila povprečna cena 1 sq. m $ 500-1500. Novost sezone so kovinsko-plastičnih vrata iz profila, Thyssen. Izdelki so opremljene s tem sistemom, za katerega je značilna visoka trdnost, nizka koeficient prenosa toplote, visoko odpornost proti obrabi. Ta vrata so proizvedena v tradicionalne bele in rdeče, zelene, modre barve. Zelo aktualno kovinsko-plastičnih vrat pod drevo. Stroški standard kovinsko-plastičnih vrat (h) je približno 3200 UAH.
Uporabljajo pri oblikovanju uradov in klasične elemente. To velja najprej za opremo prostorov uprave, ki je, kot pravilo, raje dreves'lesena vrata
VIR: Poslovni kapitala

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика