суббота, 27 сентября 2014 г.

V plinths

Namestitev plinths - to je končni fazi popravila talnih oblog. In vse, zdi se preprosto, toda postopek je tako pomembno kot in tla polaganje.






Načrtuje se bo dal tla popolnosti, bo pomoč za okvirjanje dobra pokritost. Če plinth, bodo lahko ustvarite več kontrast ali obratno, se bo združila z njimi. Na srečo, gradbenih materialov na trgu ponuja široko paleto oblik, barve in funkcije za modeliranje.

Najbolj priljubljen material za plinths je iz masivnega lesa. Kot pravilo, smreka ali bor. Na vrhu plinth je pokrito z furnir dragocenih drevesnih vrst. Les mora biti primerno, da material, iz katerega so Paul.

Namestitev plinths so izdelana s pomočjo posebnega lepila ali nohtov brez klobuki".

Robovi plošč iz naravnega drevesa imajo trajen in ekološko. Njihova pomanjkljivost je, da ni nobenih vrzeli za kabel.

Plastični plinths so običajno se uporablja za zaščito linolej. Tako baseboard ne rot, so zelo vlage-dokaz in ne vpliva spremembe temperature. Takšna plinths iz PVC penasta. Površina kakovost baseboard s časom ne zbledi, je enostaven za čiščenje in odstranite prah in umazanijo. Plastični plinths odporna na gospodinjstvo, kemija, trajno v delovanje in ne zahtevajo posebne nege. Prednost plastičnih plinth je, da je prazen znotraj, zato mu lahko skrijete več kablov.

Skoraj vse plastike plinths demountable in so sestavljeni iz pritrdilni in sprednji. Vgradnja delov se izvaja s pomočjo self-vijaki ali lepilom, in obraz ploščo iz Klesvask tesno prijemala na montažno trakovi in snaps. Referenčno ravnino, ki pritisne ob steno in tla, pogosto gumijasto prevleko, ki je zelo priročno, če želite skriti roughnesses ali majhne razpoke.



Na voljo je tudi poseben plastični kalupi za preprogo. Izgleda, kot tanek trak z upogne v sobi s črko "G" zgornji rob. Navpični del je montaže, in vrhu "pisma", ki so pobarvane z barvo preproge. Na steno baseboard je nameščen lepilo ali vijaki.

Tretja možnost deske za tla - plinth, narejena iz MDF. Uporabljajo take plinths za oblikovanje laminat ali linolej talne. Prednosti takih odborov vključujejo njihovo nizko ceno, stabilnost vplivom ultravijoličnih žarkov in odpornost na vlago. Na žalost, moč plinth, narejena iz MDF pušča veliko od želenega - to je zelo občutljivi na mehanske površinske poškodbe. Pritrdite tako plinth na steno s pomočjo posebne kljuke.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика