четверг, 25 сентября 2014 г.

Fazah gradnje koča. Strehe

Streha na koči, ki je varovalno konstrukcijo, ki ščiti pred prezgodnjim nositi vseh ostalih delov stavbe. Glavni pogoj za streho je enostavno in ekonomično načrtovanje, trajnost, požarna odpornost, možnost uporabe v gradbeništvu lokalnih gradbenih materialov.

Na strehi struktura je razdeljena na ravno in glasom. Ravne strehe nimajo predsodkov, ali je majhen (1. 5-2 C). Voda iz tega strešni odtoki na interno kanalizacijo. Enokapno streho - oblikovanje s širokim kotom, ki je sestavljen iz strehe, ki je podprt s splavarji. Enokapno streho, zaradi njihove večje arhitekturni izraz, so bolj priljubljene pri gradnji hiše. To je treba upoštevati Splošno priporočilo strokovnjakov: za zmanjšanje steric za popravila, da uporabljajo najbolj preprosta oblika strehe brez kinks in štrlečih delov

Med enokapno streho in razlikuje eno dobo strehe, na podstrešju, kolk, Provalov, šotor.
Single-smola streho na podlagi ležaja stene različne višine in se uporablja za poslovne prostore, kjer horizontalne stropne ni važno.
Dvokapno streho - najbolj priljubljena oblika v nizko-dvig gradnje. Sestavljen iz dveh prekrižanih pod kotom letal-žarki, ki temeljijo na enako višino vplivajo stene.
Mansardni ali lomljeno streho - vrste dvokapno. Štiri prekrivanja pri topi kota letal-žarki. Namenjen za uporabo na podstrešju kot dodatna stanovanjskih ali poslovnih prostorov. Pod to streho lahko našli dovolj o'capacious sobi.

Kolk streho - hipped, ki je sestavljen iz dveh žarki trapezna oblika in dve trikotni obraz žarki, tako imenovani. boki. Te strehe za zaščito hiše pred visoke obremenitve vetra in vremena.
Polubelova streho - hipped strehe je sestavljena iz dveh žarki trapezna oblika in dve boki, ne doseže greben. Je namenjen za zaščito fasad stavb iz sneg, dež, močan veter.
Šotor streho. Hipped streho, iz katere so vsi žarki približal na vrhu in imajo obliko trikotnika. Takšno streho postavili nad hiš z zapletenih postavitev.

Glede na vrsto in obliko strehe gradnje na izbrani material. Za naprave ravne strehe so običajno uporablja armiranega betona plošče, za glasom, betona ali dreves'leseni tramovi.

Postopek namestitve strehe je sestavljena iz izbire obliki strehe in namestitev, obrezovanje dreves'leseni okvir izolacija, izbor in namestitev na streho, vgradnja drenažni sistem.

Splavarji nosilna konstrukcije, ki je sestavljena iz zgornjega in spodnjega pasu in da je med njimi predalčni od bevels in oporniki. Zgornji pas sta dva kotička, ki tvorijo stranic trikotnika. Nižje pasu ustvarite momente.

Strehe z nagnjena špirovci barve hiš s povprečno podporo stene. V razponu med podpira mogoče 4. 5 m, z večjo razdaljo pod špirovci dal oporniki. Nagnjena špirovci zadel dno v stensko ploščo in po njem mimo vertikalne in horizontalne obremenitve na steni od teže strešna konstrukcija. Ti grozdih se uporabljajo v stavbah z masivnim obzidjem.

Visi špirovci obleko v stavbah s svetle stene, zlasti v okviru hiše. Zahtevajo bolj previdni, proizvodnih obratih, vendar je lahko za kritje velikih razponov, ne poteka na steni horizontalne obremenitve.

Odvodnjavanje razdeljena je v notranjih in zunanjih delov. Cev notranjega drenaža se nahaja v notranjosti stavbe in stran od zunanje stene. Odto zunaj drenažni sistem se nahaja zunaj zgradbe: pritrjena na zunanji steni jarka za vodo, ki gre v odtočne cevi.

Gradiva na temo

Koča gradnje: trdno steno
V koči. Izberite ne, da se zmotil
Koča hišnik


Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика