понедельник, 29 сентября 2014 г.

Coniranje enoposteljno sobo

Coniranje enoposteljno sobo

Skrbna izbira pohištvo in dekor elementov različnih funkcionalnih območjih omogoča, da v celoti izkoristijo prednosti, prostorno, eno sobah.

Coniranje enotnega prostora
Ideje vlagala v oblikovanje tega velika soba je mogoče prilagoditi za sobo skromni velikosti. Prostor je razdeljen na različnih področjih, vendar so vizualno spoji v enotno celoto. Foteljih in mizico na kolesih dajejo dinamiko med'jer.

V sodobnih domovih velik večnamenski prostor brez predelne stene so običajno izdelani v kleti. V starih hiš particij med 2-3 majhne sobe likvidacije, da tvorijo velik odprti prostor. Celo z omejeno! kvadratni odsotnosti izolirane sobe ustvarja iluzije prostora in svobode. V večjih stavbah, načrtovanje povzroča občutek velikodušen prostor in ponuja neskončne možnosti za oblikovalce.

Lov dekorativne teh sobah, naj si prizadevamo ne samo, da mu privlačen videz, ampak tudi, da bi bilo bolj udobno za življenje in delo, ki je funkcionalno. Ne glede na to, kako velik je ta soba, boste morali uporabite ga lahko za različne dejavnosti: kot območje za rekreacijo, jedilnico, hodnik, kuhinja. Tukaj boste govori, gledam TV, se sprostite, delo, jesti, in v nekaterih primerih celo za pripravo, in tudi za spanje.

Pred razmišljanje, barve in izbor m'pohištvo, naredite načrt prostorov, delijo svoje PA funkcionalna območja s primerno pohištvo, talne obloge, svetlobna telesa. Potem bi odločitev o barvno shemo, harmonično združuje vse cone, ali nasprotno, poudarja posamezne funkcije in ustvari različna razpoloženja. Čas, ki se porabi že v zgodnji fazi načrtovanja in gradnje javnih prostorih, bo prineslo odlične rezultate.

Delitev prostora v območjih

Razdeli prostor v funkcionalnih območij, je treba preprosto in brezplačno. Včasih, vendar pa, je prostor omejen, kot so lokacija kamin določa kraj za sprostitev. Okna, vrata, drugih področjih vpliva tudi na načrtovanje. Na področju prehranjevanja bolje postaviti ob kuhinjski, večinoma blizu okna, obrnjena proti Vzhodu, kjer je tabela, ki so osvetljeni s jutranje sonce, medtem ko imajo Zajtrk. Na drugi strani, v mestu ni priporočljivo, da opremiti območje počitek s TV: sončnim žarkom, bo otslezhivat iz zaslona.

Coniranje enotnega prostora
V ta večnamenski prostor za vso družino črtasto preprogo ni le pot do balkonska vrata in vizualno ločuje življenjske in jedilnico, Kabinet-polica območja razredov uporablja kot stilsko particijo.

Pohištvo placement

Pohištvo mora biti nekaj dobro izbranimi: kavč, jedilnico tla, stoli, morda Desk, tabele, polja in omarah za shranjevanje. Pravilno umestiti enota pohištvo ustvariti funkcionalne površine, priročno in udobno za vse. Kavč postelja daje priložnost za spanje: o'capacious omare omogočajo, da nered v sobi za majhne podrobnosti, in videti je brezplačno in prostorno.

Praktična postavitev. Urediti pohištvo, tako da je bilo vse priročno. Ne smete premikanje pohištva preveč pogosto na nekoga okus.

Enostavnost gibanja po vsej sobi je zelo pomembno za vas. Če je soba je edina pot do vhodnih vrat v kuhinjo, postavite pohištvo tako, da ne manevriranje med jedilno mizo in stoli.

Oblikovanje funkcionalnih območjih. Desk, nizke omare, kavč ali omari, ki se izvajajo po sobi, ustvarjati vizualno meje, ki ločujejo prostor PA ločena območja brez kršenja občutek celote.

Območje obrok. Če želite uporabljati prostorov, kot en velik dnevni sobi, za na pas obrok dokaj dal na steno, zložljiva miza. Ampak, če vam je ljubše, da sprejme jedilnica za določen del prostora, ne kraj okoli jedilno mizo veliko stoli in širjenje jih po sobi. To bo ustvarilo bolj sproščenem vzdušju.

Razgranicheniia cone

Če želite ustvariti veliko sobo z nekaj več izolirana območja, bodo morali uporabiti particije. Ne hiteti, da zgraditi zid ali kupiti zaslona, prvi preizkus z improvizirano rosgranitse: morda boste lahko našli ustrezno alternativo. Zavese od tal do stropa, ki ločuje 2 pogoste prostor od drugega, ustvarjanje zvoka in dajejo občutek miru in udobje. Vse razgranicheniia cone ne sme biti čez Windows, zatemnite prostor razdeliti strop s štukature in, seveda, moti enostavno gibanje.

Coniranje enotnega prostora
Pohištvo razdeli prostor v dveh različnih področjih, za obroke in sprostitev. Nizke omarice na obeh straneh in zadaj kavč kritje jedilno mizo in služijo za shranjevanje pribora in drugih predmetov iz tabele postavitev.

Dekoracija sobe

Odločilni dejavniki, oblikovanje in delovanje sobe je barvo in vzorec. Splošno SV'komunikacije je doseči z enako ali harmonično v kombinaciji Ozadje, dekorativne tkanine in talne obloge.

Iste barve v vseh oddelkih vizualno o'združuje veliko prostora v eno celoto.

Na drugi strani, z barvo ali sliko, lahko izberete določeno obliko ali funkcijo prostora. Po strukturna ločitev prostora - črte, nekdanji stene in predelne stene ali alkov, lahko spremenite barvno shemo, zato je vzdušje na različnih funkcionalnih področjih. Vendar pa bi se izognili nenadne spremembe, drugače sobi bo eklektična, ne občutek celote.

Coniranje enotnega prostora
Pohištvo se lahko uporablja kot ločilo med posameznimi conami. Na primer, velik prosto stoječe kavč loči tukaj kuhinja prostor od ostalega prostora. Privlačna "Polyanka" z Windows je meje jedilnico.

Tla. Tla celotne hiše ali ločene razdelke igra pomembno vlogo v oblikovanju prostora. Najbolje je, da se držijo ena melodija, tudi ob uporabi različnih materialov. Združite lahko, na primer, preproga pastelnih barvah, v območje za rekreacijo, parket v jedilnici in vinil ploščice v kuhinji.

Vredno je ob sklicevanju na dejstvo, da zvok stopinjah v prostorni notranji ojačan in dana v ušesih. Napravo izklopite koraki vam bodo pomagali, ali trdni preprogi iz naravnih materialov, ki jih na podlagi kvalitativne, ali posameznik, dekorativni preproge in tekači. Če vam je ljubše, preprost dreves'vse IOL, dal mu je nekaj preproge, ozka korake.

Spretno postavitvijo preproge ali skladbo, razlikovati nekatere ozemlju v sobi. Postavite preprogo pred kamin, ce območje počitka, in pod jedilno mizo postaviti veliko preprogo, ki omejuje uživanje področjih.

Okna okraski. V mnogih sobe z brezplačnim particijo prostora okna so drug proti drugemu in imajo pogosto različne oblike in velikosti. Ta Okna ne sme biti zaporedno oštevilčene.

Z iste ali podobne tkanine za majhnimi okni obrnjeni na dvorišče, lahko bi skromno zavese ali pelmet, in za sprednji sistem Windows, s pogledom na ulico, - natančnejše zavese ali žaluzije. Vse skupaj ustvarja SV'razmerje med dve nasprotni strani sobe.

Naglas del. Kapi iste barve, razpršeni po vsej sobe v obliki blazine, okrasni predmeti, slike, rastline, odeje, pritegne oko določenih oddelkov in hkrati o'združiti inter'jer skupaj.

Razsvetljava v prostoru

Inteligentni sistem razsvetljave odprtega prostora sobe so ključnega pomena za učinkovito delovanje vseh območjih. Raznolikost dejavnosti v vseh sektorjih od Splošne javnosti zahteva redno, delo in naglas razsvetljave.

Coniranje enotnega prostora
Ta soba je polna svetlobe in barve, čeprav stene skromno smetanove barve. Tukaj nastavi ton, pohištvo, razlikuje med funkcionalnih področjih. Zložljivi m'kavč omejuje velike pravokotne prostor okoli mizico. Dodatna miza je za kavč.

Učinkovito Splošno razsvetljavo dajte, ki so vgrajeni na stene sconces in lestenci ali strop. Dopolnjujejo vire svetlobe v posebnih conah namenjenih za lokalne naloge. Namizne svetilke, stoječe svetilke, prenosne, in prilagodljive razsvetljave ustvariti toplo mesto svetlobe, kjer jo potrebujete. V jedilnici, svetlobe, ki se osredotoča na jedilno mizo, in viseče svetilke, ki se lahko višajo ali nižajo, se popolnoma prilega tukaj.

Stojalo zgrajena v utor pod kavč ali fotelj, vam omogoča, da dajo na Mizo lučka bližini in ne potegnite vrvico iz stene vsem tla, kar pa je zelo nevarno. Nastavite razpoloženje lahko opremljeni stikala z reostati, ki omogoča, da prilagodite silo svetlobe v različnih sektorjih soba glede na razmere in ustvariti ravnotežje naravnih in umetno razsvetljavo.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика