суббота, 27 сентября 2014 г.

Kako izbrati parket

Pred nakupom pot lesene talne obloge, morate odgovoriti na številna konkretna vprašanja:

* Želeno vrsto lesa

* Parket je lesena ali iz podjetja pasem lesa

* Kaj bo z barvo in prisotnost vozlov pokritosti

* Kaj slog izberite lesa

* Kaj se bo talna obloga

Zdaj pa se ukvarjajo s temi vprašanji.




1. Vrste lesa

V svetovno prakso, za izdelavo talnih oblog se uporablja več kot 50 sort lesa. So zaznamovani kot vizualne lastnosti in trdote. Smo najbolj priljubljenih hrast, aspen in bor.

2. Sortiranje.

Les je razvrščeno v ton, sukowatey, vzorec vlakna. Iz sortiranje odvisna le videz lesa, ne svoje trdote ali življenja. Ob upoštevanju posebnosti vsakega lesa, razdeljena je na enega ali več sort. Na primer, hrast, so na voljo na vseh mogočih, in nekaj ecosites vrste lesa, niso razvrščene v celoti.

Zdaj, ena od vrste možnosti:

Država je značilno veliko vozlov, so lahko kiti, maksimalno naravnega lesa

Kmečka - ni dovoljeno veliko vozlov, vendar ima drugačen ton

Narava - v gozdu je lahko le majhen vozlov, smola enotna

Izberite les brez vozlov najbolj enoten ton in z enotnim vzorcem vlaken

3. Talne deske ali masivnega lesa.

Plošče iz polnega lesa so narejeni iz enega kosa lesa za izobraževanje utori za povezavo desk. Te plošče se usedem in se uporabljajo za več kot masivnega lesa skozi eno smer vlaken, precej občutljiva na vlago. Ko širi ali krči med seksom plošče lahko nastala razpoke. Preprečiti nastanek razpok na dva načina: 1), zaradi česar utor vzdolž robov plošč 2) - pusti vrzel med spolno tal in sten.

Tla iz masivnega drveni imenuje dva-plast, tri-slojni parket ali ščit parket, kjer nižje plasti so izdelani iz manj dragocenih lesa (ponavadi bor)in zgornji sloj je iz trdega lesa. Ta tla izpostavljena manjši širjenje in krčenje, kot plast lesa povezan pravokotno v nasprotno smer vlaken. Tako trdna skala se lahko uporabljajo v območjih, kjer je nakopičene vlage - hodnikih, hodniki, kuhinje. Tudi, če ste predvidevali lesena tla postaviti konkretne, bi bilo bolj primerno, hard rock.

 

4. Slog lesa

Po izbiri lesa in lesnih sortiranje, ko izberete med plošč iz masivni les ali trdni skali, pa še vedno izberite slog, spol. Sodobne tehnične možnosti je tako široka, da jo je mogoče kupiti na tla z režami (poudarja vezja), hlapljivih snovi (ki zanimiv odtenek), z drugimi delci lesa in celo navzkrižno rezanje drevesa (konec parket).

5. Tla prekrita z lakom ali oljem.

Lesena tla morajo biti zaščitene pred umazanijo, vlago in obrabo, in to je doseženo z uporabo zaščitna plast laka ali olje. Prednost lakirani nadstropju je dobra odpornost proti obrabi in Legky care. Naoljena tla so bolj naravne, kot ne obstajajo dodatni zaščitni sloj, olje varuje tla od znotraj, ker je olje, ki se v procesu uporabe vpije v les. V procesu hardening oil otrdi in les in postane repelenti.

Izberite previdno tla, in on bo dodate lepoto in toplo okolje za dolgo časa, morda že stoletja!

 


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика