понедельник, 29 сентября 2014 г.

Malo o DVP

Najbrž ste slišali kratico "DVP" in, verjetno, ni niti enkrat. Ampak veš, kaj to pomeni? Zakaj menite, da ste DVP? Kot fiberboard in iverna drugačen? Če ne, potem je ta članek je res tisto, kar potrebujete.

Začnimo s tem, kar je DVP ali, kot se imenuje, lesnih vlaken plošče. Spoznati in ime hardboard. Tako, fiberboard je material, ki je sestavljen iz vode, celulozna vlakna, sintetični polimeri in posebnih dodatkov in proizvodnje, ki poteka s pomočjo vroče pritiskom in sušenje lesa-fiber Mat.

Fiberboard je razdeljen na več vrst:

  • m', ki fiberboard (označena s črko M);
  • težko fiberboard (označena s črko T);
  • Super trdi fiberboard (označeni s črkami ČLENA).

DVP pogosto uporablja v gradbeništvu, kot tudi za izdelavo pohištva, vrat, plošč in drugih stvari, in druge stvari. Vse to, kar pomeni, da so izdelani iz MDF, in kako lahko uporabite in spreminjanje fiberboard doma in bomo govorili kasneje, najprej pa naj je opredeliti, kaj fiberboard je drugačen od DSP.

Iverne, fiberboard: kakšna je razlika?



Najprej je treba opozoriti, da je tehnologija proizvodnje fiberboard in iverna različne.

Tako, za razliko od fiberboard (tehnologije, proizvodnje, ki je na kratko opisano zgoraj), iverne plošče, narejene iz čipi in žagovina, ki stojijo'povezano, kot lepilo, posebna snov - formaldehidne smole.

Rezultat različnih tehnologij proizvodnje je, da je DSP je bolj gosto in debelo materiala. Vendar, fiberboard, za razliko od iverne, je vredno veliko manj, njegova življenjska doba je bistveno več in trg, ne boste mogli najti enakovrednih, ki bi se po isti ceni in z enako učinkovitost nadomesti fiberboard.

Mimogrede, nekateri zamenjati z DVP in redni vezane plošče. Zdaj, vezane plošče, fiberboard, iverne je popolnoma različnih materialov, upoštevajte to in da ne bo pomote.

MDF stenske plošče



Plošče fiberboard steno tradicionalno pridelano izključno za vroče stiskanje. Za izdelavo takšne plošče, in je treba opozoriti, da zelo pogosto uporabljajo lepljena MDF.

Stene fiberboard plošče so preprosto lepa plohi material, ki se uporablja za obrnjen sten in stropov, kot tudi okvir predelne stene prostorov.

Zaradi dejstva, da so te plošče so ekološko čist, zelo enostaven za čiščenje in trajne, so zelo priljubljena pri potrošnikih.

MDF vrata



MDF vrata, saj je fiberboard je enostaven in svoboden materiala, ne premočan in ne bo postal zanesljivo zaščito pred vsiljivci, in zato naj se uporablja le kot notranja vrata.

Opozoriti je treba, da danes notranja vrata MDF na trgu je predstavljen v precej široko barvno in celo vrste območju. Na primer, boste z lahkoto lahko ogledate na trgu MDF vrata iz masivnega stanja, in bo lahko našel in bolj izvirni varianti - vrata-ploščice (vrata majhnih škatlah ploščice).

O DVP



Zgoraj smo upoštevali primerih, ko DVP se uporablja najbolj pogosto, vendar, pred kratkim, zelo priljubljeni in o fiberboard na tla, kot osnova iz tal. Na primer, danes veliko dal linolej na fiberboard.

Tehnologija namestitev fiberboard pod linolej je, kot sledi: prvi Odbor vlaknene plošče potrebujejo za 2-3 dni, da jih postavite na tla in aktivno za njim na sprehod. Po tem dvig vsak Odbor mora biti vlažna. Nato se lahko premaknete na pribivanija, vendar le, upoštevajte, da za pribivanija eno fiberboard je treba uporabiti vsaj 3-4-x ducat nohti, drugače časa je "igrala". Počakajte vsaj nekaj ur in lahko začnete namestitev linolej.

Prenova fiberboard hiša



Kot je navedeno zgoraj, fiberboard zelo pogosto uporablja v primeru, ko je potrebno zdravljenje stene in predelne stene. Poleg tega se uporablja v primerih, ko potrebujete za "Izboljšanje" strop. Vendar pa, v času ali celo po Skupščine videz tega materiala preneha pridržite potrošnikov in potem nastane razumnem vprašanje: "Kako, da barve MDF? ".

Slikarstvo fiberboard obvezna'se mora začeti z premaza. Lahko kupite poslovne strukture, in se lahko uporabljajo staromoden način je, da zajema površino fiberboard s sušenje olje.

Kot za kakšne barve uporabiti za barvanje DVP - ni omejitev. Edina stvar, ki, če želite, da vaš fiberboard je bila dekorativne, tako da želite, da barve vse barve barve ali celo nekaj cvetja - bolje je, da uporabite barve na vodni osnovi.

Upoštevajte tudi, da za slikarstvo fiberboard je bolje, da uporabite posebne brizgalne pištole (lahko tudi spray barve).

Če želite skriti vse napake na površini fiberboard imate, da pokrijemo vsaj tri plasti barve - imejte to v mislih, ko nakup tega materiala.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика