суббота, 27 сентября 2014 г.

Foto design za vaše stene

Umetniške fotografije ali plakat je odličen način, da bi eleganten bar urejena v skladu z najnovejšimi trendi, med'jer. Ali lahko osvežite položaj pisarna in stanovanje.

V zadnjih letih se je zanimanje za fotografije kot umetniška dela se je povečal silno v svetu - spektakularen streli so bili aktivno zbiranje muzejev in zasebnih zbirateljev. Original natisne danes se prodajajo na dražbah, cena za nekatere deluje skoraj na par s plemenito slike in risbe. Vendar, dekoriranje stanovanja lahko zasebne fotografije, pripeljali nazaj z dopusta. Pomembno je, da veš, Zlatih pravil umestitev fotografij v inter'Yeri.

Po mnenju strokovnjakov, med'Erna fotografija je precej pogojno koncept. Načeloma element dekoracijo lahko poljubno fotografijo. Glavni pogoj - to je treba strel, ki je prijetna na pogled, ki je ne draži vas in ne preklopi v stanje depresije. Pam'ne pozabite, da, ko izberete sliko, uporabite sliko, ki bo hkrati za dolgo časa. Jasno je, da je najbolje, za dekoracijo stanovanj, primerna pokrajine, dela makro (rastline, žuželke, spektakularen podrobnosti), portrete živali. Na drugi strani, izbrano fotografijo bi prilegajo v inter'jer. Z drugimi besedami, pomembno je, da se nanašajo na sliko, da barvna paleta vašega doma, kot tudi na sobno velikost okvirja, končno...

V skladu z oblikovalci, velika večina ljudi, ki so prepričani, da je slika ravno dovolj, da visi na steni, ampak v resnici je vse, kar je veliko bolj zapleteno in tanjši. Stereotip, da je fotografija lahko obstaja le v klasično različico: fotografija, Passepartout, Rama, ki ima dolgo in postanejo zastarele. Na primer, v inter'notranjost v slogu hi-tech, kjer je glavni deli so iz aluminija in stekla, ustrezne popolnoma druge pogoje izpostavljenosti slike. Tukaj je slika postane o'z ustanavljanjem, lahko upogibajte ali ga, nasprotno, da se razvijejo kot za pomikanje, visijo na spletu ali kovinski kabli označen na hrbtni strani. Očitno, vse je odvisno od domišljije oblikovalca. To je razlog, mimogrede, strokovnjaki svetujejo, da kupujejo slike za dekoracijo inter'notranjosti posebno galerije - tam vam ne bo samo vam pomaga izbrati plakat, ampak nudijo tudi nasvete o tem, kaj storiti z njim: kako boljši položaj v inter'Yeri, kako zmagati, je, kako predstaviti.

Seveda, da so razstavljena doma slike so zelo različnih kakovosti in cen. Zgornjo mejo tukaj, morda ne na vse in se odločil, da okrasite svoje domove v aplikaciji fotografije, morate že vnaprej odločijo, koliko je vaš pripravljeni porabiti na zaprti lepoto. Tako, zbiralec avtorja odtis (ali, kot se pogosto imenuje strokovnjake, letnik tisk) lahko stane več tisoč dolarjev, vendar bo vredno mesto v drago inter'Yeri. Mimogrede, pred kratkim fotografija postane atribut, ne samo stanovanjske inter'Yorov, in uradov in je razumljena kot element prestiža, kot je drago izključno pohištvo. Pogosto v vlogi modnih dodatkov zakona in fotografskih del obrtniki, XIX in XX stoletjem, ki jih kupili na dražbah. Seveda, za notranje zadeve'jer lahko kasneje uporablja tiskanje iz avtorjevih negativne. Takšni odtisi so narejene tako blizu, da izvirniki, da je čas (želatina srebrna papir, tisk dimenzije v skladu v času).

Gradiva na temo

Splash Krtačo
Oblikovanje inter'notranje freske, sgraffito in mozaik
Zelo zanimiv material za notranje zadeve, design' " lahko natisne, pridobljene z uporabo sodobne fotografske tehnologije, zlasti digitalno. Sodobna tako office in stanovanjske prostore s svojimi obsežnimi in visokim stropom zahtevajo uporabo fotografskih odtisov, velike velikosti (širina od 1 meter). Malo delo je samo, da se "izgubijo" v večje prostore. Vendar pam'ne pozabite, da digitalne fotografije morajo biti ne samo kakovostno natisnjena, vendar je dobro urejena. Natisnjenih fotografij velikih formatov, da se postavi na trdna podlaga, na primer, Pene Krovu ali polimernega materiala obraz je ohišje. Prilepili na trdi podlagi, napisom je lahko urejena v okvirju. Sodobni modeli omogočajo uporabo prilepili sliko brez okvirja. V slednjem primeru prstnih odtisov, lahko po želji plasticized, ki omogoča najbolj popolnosti.


V inter'Yeri se lahko uporablja ne le avtorjeva dela fotografov, ampak samo všeč slike, posebej natisnjen za posebne inter'jer. Nekatere od stranke ali v imenu oblikovalca obdelan v posebnem fotografijo ali pridobiti fotografije iz Interneta.

Vendar pa, je bolje, inter'm slike še vedno kupite v umetniških galerijah. Prvič, to je jamstvo, da bo delo res imajo umetniško vrednost. Drugič, galerija spremlja število kopij, in potem ne boste videli isto sliko vsak drugi apartma. Na drugi strani, lahko okrasite hišo in plakati iz IKEA trgovina in jih spremenite, kot so ste utrujeni. Glavna stvar je, da boste osebno izbrali za svoj stene slika je bila udobno.

Besedilo: Asya Ilyin
Foto: Salon

Vir: Lastnik

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика