четверг, 25 сентября 2014 г.

Hiša stoletja

Vsak, ki gradi svojo hišo, ki jo za tako dolgo, kot je mogoče, in bil za mnoge generacije brez draga popravila, razočaranja in izgube. Poskusimo razumeti, kaj določa življenjska doba posamezne hiše?

V središču vsakega začetnega zaupanja Fundacija kaj prenese obremenitev glavni design na terenu. Globina in trdnost Fundacije se izračuna v fazi načrtovanja, ki temelji na lastnosti tal globine zmrzovanja, massiveness stavbe. Ti izračuni, kot so dela na gradnji Fundacije, je bolje, da zaupa strokovnjaki.

Za naprave Fundacije se uporabljajo monolitno tehnologije (vlivanju betona opaž z jekleno ojačitvijo) ali montažnih betonskih blokov. Lahek okvir ali kupu hišo nastavite na kupu temelje.

Za zaščito konstrukcij iz tal in deževnice, ki se uporablja hidroizolacijo. Zamenjajte valjanih materialov ( streh ), ki je bil podlaga za opaž, in obrazovannyh materialov na osnovi bitumna, je prišel novih polimernih materialov. Večplastne sistemi, ki temeljijo na tekoče gume, ki tvorijo celovito in trajno lupini okoli Fundacije.

Za ročico, armiranega betona, opeke sten, površin trdnih konkretne uporabe, ki so speljane skozi hidroizolacijo materialov, trajno zaščito pred vlago.

Za odstranitev od ustanovitve odmrznjeni in dež, voda priporočljivo otmostku Foundation - konkretne pot z malo poudarkom na stenah okoli oboda hiše (na globini 10-20 cm dolgo, 70-80 cm).

Obstaja mnenje, da je trajnost hiše je odvisna od materiala stene. Zidane je dal več stoletij, drevesa'leseni žarek ali krovu od 70-100 let, okvir stene iz mavčne plošče in kamene volne - 20-30 let. Vendar po mnenju strokovnjakov, večplastnega fasadni sistemi, ki ščitijo ležaja struktur, lahko bistveno povečajo svoje življenjsko dobo in zanesljivo zaščiteni pred negativnih zunanjih vplivov.

Eden od sodobne tehnološke rešitve za zaščito in izolacijo zasebnih domovih je fasadni sistemi s tanko mavca. Plošče so pritrjene na steno z lepilom in moznikov, ki se prekrivajo okrepitev lepilo sestava s stekla krpo očesa, osnovnih in dekorativnih plasti ometa. Taka fasada vas bo navdušilo brez popravila za več kot 20 let.

Prezračevane fasade sistem bolj zanesljiv (a drage) možnost. Zunanje obloge je omejeno na kovinsko podstreha proč od toplote-izolacijski material, pokriti windproof membrano. Tako je prezračevane vrzel, skozi katero toplotna izolacija ostaja vedno suha. Za prekrivanje se lahko uporabljajo ploščice iz naravnega kamna, keramike, granita ali jeklene kasete.

Trajnost hiša bo služila sodobne okna modela, zagotoviti izolacijo toplotna obris, obdržati v hiši konstantna temperatura. Toplotne lastnosti oken, preden'so posebne zahteve. Za regije, ki imajo hladno podnebje proizvajalci ponujajo energetsko učinkovito okno sistemi, ki temeljijo p'anticamerele PVC profil z vgradno debelino 70 mm profil design, ki odpravlja hladno mostov. Izolirno steklo z nizko emisijo stekla bistveno zmanjšanje izgub toplote in podaljšati življenje v hiši.

Na trajnost hiše učinek in strešne kritine, kaj design ščiti pred zunanjega zraka in toplote. Za posamezno hišo je najboljša izbira zaradi svoje enostavnosti v namestitev in cene so drevesa'lesena strešna konstrukcija (špirovci, purlins). Za zaščito dreves'leseni elementi iz padavin, gliv, insektov, so redno ravnati rešitve, ki zavirajo procese gnitje lesa. Vode iz površine strehe mora biti zunaj oboda hiše, in podstrešja in lofts za nekaj zraka.

Življenjsko dobo strehe je vredno razmisliti pri izbiri strešne kritine material. Tako skrilavca bo zadnjih 20-30 let, pocinkanega jekla z redno barvanje - do 40 let. Najbolj vzdržljiv material je naraven ploščice, dobro za opeko in žarek domov. Za okvir hiše z več lahke in trpežne prilagodljiv ploščice, ta material je odporen na vremenske dejavnike in enostaven za namestitev. Morate paziti, da je kovinski z polimernih koroziji odporno prevleko, življenjsko dobo, ki 50-70 let, ali kompozitni strešnik - jeklene pločevine, prevlečena z alu-zlitine z podobne obdobje storitve. Takšna streha je preprosto namestitev, praktično izniči možnost puščanja in ohranja svoj privlačen videz.

Pri pripravi člankov delno uporabljajo materiali iz pritisnite-storitev Proplex.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика