четверг, 25 сентября 2014 г.

Obleko gor kot vikend

O kakovosti arhitekturne zasnove hiše, saj zagotavlja zaščito investicij

Ni vsak kupec projekta koča na odru izbire misli, da je hišo svojih sanj potrebujejo, ne samo za gradnjo, ampak... nositi. Ja, to je bila dana zunanjost dekoracijo vse p'Yat svoje fasade - štiri stene in streho. In od tega, kako dobro se bo izbran te obleke, je odvisno od mnogih stvari, če ne vse.

Zanimivo, barvanje fasad dovoljeno, da želite to ni zabaven počitniški hiši v svetel primer identiteto, ki mu daje pomemben del pritožbe.

Obleka je predvsem oblačila, ne banner in ne politični Manifest. Na to preprosto načelo temelji čisto, prefinjen slog, ki morajo biti izpolnjeni v našo garderobo, in v okras naše hiše. Na koncu, lepoto stvari, ki jih uporabljamo sestavljajo funkcionalnost in primernost za kaj so jih imenuje rokah človeka. In hiša ni nobena izjema.

Vsako popoln slog je briljantno utelešenje norme materialistične estetika: najenostavnejši je hkrati najlepše. To se bo izkazalo, da si vsak inženir, projektant ali arhitekt, in to je vse, harmonijo narave. Lepota je vseprisotna, ker je naravno in unpretentious. Armani je dejal o sebi: "jaz obleko preprosto, kot sta preprosto hrano, lepa, ampak ne-posladek doma. To je stil življenja, ki se odraža v moje delo. Jaz sem proti triki in posebnih učinkov ". Nobenega dvoma ni, da če genij italijanski modni oblikovalec je dobil zamisel za spremembo poklica in postati arhitekt, je zgrajen enako kot nalašč domov, ki so svojo obleko.

Sinteza nemoteno in teksturirane materialov, ojačanih z dobro izbranimi na teksturo in barvo strehe

Glavna težava, ki jo nastavite investitorja, je zagotoviti, da je končna države hiš, savne, kopeli-hiše ali vile zasledimo Splošno linijo in njenih posameznih elementov, ki so harmonično in seveda meša med seboj, ustvariti popolno sliko - posebni slog. Seveda, lahko igrate z obsežnim, ampak glavna stvar je, ne da čez črto, ki loči dobrega okusa iz slabo. Vizualna podoba prihodnosti hiša naj bo predstavljena kot ena celota, v kateri estetski videz je harmonično v kombinaciji z udobno inter'Rami in udobno postavitev. Koča, ne smejo videti, kot osiran trdnjava, ali pisane kup zložiti opeka, ki s strehe ali grad bolnik v oddelku, № 6, ki je zmagal na loteriji milijonov eur. Hiša naj gladden oči in povzroča pozitivna čustva, šele nato lahko uživajo življenje v njem.

Redke in nenavadne naravne skrilavec skrilavec streho lahko popolnoma preoblikovati preprosta arhitektura hiše, varčne fasade plastičnih tiru "pod drevesom", na enak način kot strokovni slike kavo s krtačo in make-up naredi "sive miške" v Hollywood beauty

Zdaj spustil iz nebes na zemljo. V času gradnje koča nikoli ne pozabi, da obstaja tveganje likvidnosti. Zato, da zaščitijo svoje naložbe morali razmišljati še vedno ne v zadnji vrsti. Da, morda zdaj mislite, da pod to streho, ki živijo svoje super-vnuki. A kdo ve, kaj bo prinesla prihodnost? Tudi, če ne preprečijo pesimističnih napovedi, nekaj razvijalci zidanice je lahko izključen, da en dan svojega podjetja bo močno šel navkreber in on bo premisliti o nakupu večjih ali več reprezentativnih rustikalni apartmaji. V tem primeru, koča, arhitekturno-in-gradbenih odločitev in obdelavo podatkov, ki omogoča hude kršitve stil, bo veliko težje prodati kot hiša, izdelana v poenoten način.

Toda tudi harmonično stil bi nanašajo na okolje. Predstavljajte si, kako smešno je bilo videti, je bila oblečena brezhibno London dandy v Havajski plaži ali pa, nasprotno, avtohtone z obročem v nos, od glave do peta prekrito z tetovaže na wall Streetu. Tako ne mudi, da izberejo Sredozemlju Chalet za Sibirijo ali tradicionalni finska koča, ki bo zgrajena na obali Sochi.

Klasika je vedno moderna. In art Nouveau nobena izjema. Usklajeno delovanje fasade koča, ki temelji na sestavo geometrijskih oblik, ki jih dopolnjuje nemoteno obrisi območju vhoda s stopnišča in polkrožno Bay okno, je močan poudarek na Splošni podobi stavbe. Ampak glavna stvar tukaj je natančno upoštevajte vse norme izbrani slog: nobena podrobnost dekoracijo, ne postavka manjših arhitekturnih oblikah ni moteča od nekaj meje.

V slogu zunanje predložiti v hiši, kot tudi oblačila "Haute couture", harmonije - načelu, conciseness je nad vse pohvale, enostavnost sestava je vreden občudovanja. To je tako težko, da ustvarite nekaj čudovitih zmerno pomeni. To je nauka o akrobatskom letenju: da zvok sveže in enostavno, da bi morala biti povezana s tradicionalno, dolgočasno conformism. Brez patos, brez drame in ognjemet - aristokratski prezir za učinke, ki pritegne občinstvo. Vendar ne gre neopaženo?

Preprostost je najboljši lepoto. Udobje in notranjo zaupanje ustvari pravi minimalism: nič ni namerno, ne "prbabally", nima funkcionalni pomen. Največjo omejitev temelj slike najbolj zapomnili'atopouse koč. Elegance, ki temelji na odsotnosti želje, da okrasite, da bi dosegli učinek, karkoli je bilo, da bi pritegnili utrujene oči predsedstva gostje raznolikosti. Na to, pristojni končna grafični tudi v svetlih barvah. Le samozavestni ljudje razumeli: ne poskusi, da bi pritegnili pozornost nase dokazuje, da ste ta pozornost ni odvzeta. Kot je čudno, ampak, kot je pričakovano: hiša je drugotnega pomena v zvezi z njeno arhitekturo, kar je razlog, zakaj ona je tako lepa.

Paul CHERNYAKOV

homeplans. SL - Bank končal projekti hiš in države hiš leta 1993

Vir: Vse podeželja lastnine Leningrada regiji

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика