вторник, 30 сентября 2014 г.

Oder 2008-11-27 13:04:47

Gradnja in rekonstrukcija.

Oder
2008-11-27 13:04:47

Oder, to je nekaj, brez česar ne stane, nič več ali manj nevarne gradnje. So potrebne za izvajanje pleskarska dela, poslikani strop, da ne zamudite ničesar na zgornji nadstropji stavbe. Na področju poklicnih gradnje obstaja več področij, pri katerih delo je nemogoče brez gozdov. Oder mora biti visoke kakovosti, saj pogosto delujejo na visoko nadmorsko višino dela.


Oder - Primer 1
Pogosto odrov se uporabljajo ne le za gradbena in slikopleskarska dela, ampak ko se organizira koncerte in predstave iz scene, zlasti so pomembni, ko scenarij, montaža opreme in vse s tem povezane dejavnosti. Oder so uokvirjena in objemko. Okvir odra uporablja takrat, ko delo na višini do šestdeset metrov. So zelo enostavno tekoč in enostavno odstraniti, če je to potrebno. Kot nalašč za hitro in enostavno popravilo.

Oder je Zbirka

Objemka odra večinoma se uporablja za popravilo in obnovo kompleksa predmetov'predmeti, zasnova deščice odrov omogočajo, da jih postavite v najbolj nepričakovanih mestih. Ta prilagodljivost in oblikovanje prilagodljivost in obračanja gluhih objemke dovolite, da bi dosegli tak rezultat. Gradnjo stolpa ture se uporabljajo za namestitev in gradbena dela. Omeniti je treba, da je uporaba stolpi tour, morda kot zunaj in znotraj. Med glavne razlike izgradnjo stolpov tour iz odra enostavnost namestitve. Zbrali krog stolp v notranjosti, tudi manjša soba ne bo težav. In to, ko delom v notranjosti stavbe, ki bo močno olajšala naloga brigade gradbeniki. Tudi eden tehtni argumenti v prid uporabe odra stolp, je, da za uporabo odra stolp je mogoče, tudi na neravnih površinah. In na Splošno, koristi okrogli stolpi nad gradnjo gozdov, vodi v postopno odra so razseljenih iz gradbišča.
Objemka odrov

Oblikovanje stolpi krog univerzalno, navadno za dodatno stabilizacijo design uporablja fantov in stabilizacija noge. Za večjo varnost, uporabite stolpi tour, v njihovi proizvodnji se uporabljajo takšnih materialov, kot so jeklo in polimerni premaz. Običajno je prišel ture so kupili za uporabo na stalni osnovi.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика