суббота, 27 сентября 2014 г.

Čarobni učinek barvo keramike

Poznavalci starih tradicij trditi, da je miza ima čaroben učinek na tiste, ki so zadaj se sedi. In glavna vloga v tem pripada barvo jedi. Glavna stvar je, da barvno ravnotežje in uporabo takih jedi, ki bi lahko v tem trenutku, da se ogreje dušo in ustvariti v hiši domačnost in toplote.

Torej, na kakšne barve ustaviti? Bela, rdeča, modra ali modra? Morda zeleno?

V mnogih primerih, barvni izbor jedi za odmerek je odvisen od letnega časa. Na primer, v poletnih cvetov, romantike in ogrevani strast. Torej hočeš, navdušuje, in izkazalo se je, da se bo tabela rdeče plošče.

Gradiva na temo

Čarobna darila
Duša je zatiranih za visoko občutke, da pridobijo roza ali modre barve.

Jeseni običajno povzamem. Torej, potrebujemo modre ali Burgundija kuhinja posoda, ker te barve predstavlja modrost in izkušnje.

In v zimskem času, ko je potrebno varčevati z energijo, čim bolj primeren služijo naprave temne, temne barve, lahko za shranjevanje energije. Zalog, ki se bo nadaljeval še v pomlad z uporabo kuhinja sklede zeleno.

Ne nazadnje vlogo pri izbiri jedi igra in njena oblika: okrogla posoda bolje nabira energijo in varujejo živila pred vplivom negativnih energij. Vendar kvadrat-ware naredi svojega lastnika, slabše in bolj odločni.

Kaj jedi bi raje - odločite!

Vir: lady. mail. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика