воскресенье, 28 сентября 2014 г.

Kako kupiti dobre hiše.

Sem sanjal, da imajo lastno hišo, a namesto za gradnjo, ki jo želite kupiti ready? Iz državnega hiša je odvisna od njegove cene,. Vendar v vsakem primeru, boste morali dodatne stroške popravila.
Morate biti previdni pri nakupu hiše na sekundarnem trgu. Stanje hiša ni vedno mogoče oceniti na prvi pogled. Nakup najdražja hiša, včasih moraš narediti precejšen del sredstev za obnovitev to, da je.
Oceni svoje finančne zmožnosti.
Morate vedeti, iz česa so sredstva za nakup doma. Morda želite prodati stanovanje ali izposoditi si denar na kredit. Pri nakupu ali prodaji nepremičnine dodatnih stroškov (davki, notar in t. d. ), ki bo bistveno povečajo stroške nakupa.
Kaj lahko pričakujete od doma?
Morate odločiti, če si želite ogledati vašo nastanitev: v mestnem središču ali na obrobju, ali prijetni ulici. Če želite kupiti mala hiša in kasneje načrta za razširitev, premislite, ali bi to. Včasih obnovo dražje kot nove. Ne pozabite, da hiša mora zadovoljiti potrebe vseh družinskih članov. Treba je priročno in udobno za otroke in odrasle, predvsem starejših.
Če kupite hišo, nato pa vas kapitan gradnji hiše certifikat za gradnjo zemljišča parcele in dovoljenje za gradbena dela, projekt stanovanjsko hišo. Projekt je priporočljivo, da se posvetujte s strokovnjakom (pristojna oseba v takšnih zadevah). Lahko ugotovili, da med gradnjo, mnoge spremembe so bile narejene, da niso bile omenjene v dokumentaciji. To lahko bistveno vpliva na trdnost in varnost doma, in ne dovoli razširitve hiša.
Ocena dom.
Če prodajate hišo v nekaj letih po njegovi gradnji je signal za nadzor. Zaželeno je, da povabite inženir, zato je obiskal hišo. Samo strokovnjak lahko ocenil stanje v hiši, ugotoviti pomanjkljivosti. Tudi, specialist bo lahko pomagal ponovno oprema stavbe.
Vprašajte svoje sosede ali premoženje ni poplavljena med poplavo, ali ni bil poškodovan med ogenj in t. d. Pogosto naredijo kozmetični popravila, za zakrivanje slabega, kar bo zahtevalo dodatna sredstva, vendar na remont.
Da bi se izognili sporih s sosedi, boste morali vprašati o njihovem odnosu. To lahko spor čez ograjo, dreves raste blizu meje. Lahko sporih za lokacijo kmetijskih poslopij v bližini meje in t. d.
Ocene stroškov.
Preden se odločite za nakup hiše, preverite, koliko bo to stalo vsebina za vašo družino. Poglej računov za električno energijo, plin, vodo, za odstranitev smeti. Vprašajte znesek davka.
Pri nakupu stare hiše je treba opozoriti, da je bila zgrajena na zastarelih tehnologij, brez ustrezne izolacije, ki še vodi v dodatne stroške. Tudi doma bi morala biti opremljena z merjenje električne energije, plina, vode (če obstaja).


Kdo je lastnik?
Vi potreba prepričati se, da je oseba, ki prodaja hiše, je pravni lastnik. Ne morem verjeti, overjena zakona, in preverite, da je v hiši pripada mu pravica do dediščine in ni drugih dedičev.
Preverite lastnik nima dolgov, na plačila za pripomočke, davki. Po nakupu hiše boste morali plačati te dolgove.
Preverite velikost zemljišča, easements, ne da so jih pozneje v življenju spori s sosedi.
Predhodno prodajno pogodbo.
Če niste zbrani vsi zahtevani znesek, ali lastnika zahteva, da mu damo čas, da se premaknete iz hiše, se lahko prijavite na predhodne pogodbe. To je nujno za poravnavo plačilnih pri nakupu in nastavite čas sklenitev osnovne pogodbe.
Ob podpisu predhodno naročilo plačate znesek do 10% vrednosti domov. Če se odločite, da nakup hiše, hipoteke je lahko vaš ne vrne.
Podpis pogodbe o prodaji.
V prodajni pogodbi morajo biti registrirani z notar, sicer ni veljavna. Po prijavi in plačilu stroškov transakcije, imate pravico, da pripravi hišo v njegovo ime.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика