воскресенье, 28 сентября 2014 г.

Hišo v mestu ali zunaj nje?

Če želite slišati zjutraj, da je petje nightingales in dihati v viharni vonj lila in ne zaduši na vonj dima in hrupa, potem boste morali zgraditi hišo zunaj mesta.
Zdi se, da je ta izbira je preprosta. Tisti, ki občuduje razgled na poljih ali v gozdovih, želi, da diha čist zrak, kot so mir in udobje, seveda, morate izbrati gradnje izven mesta. Ampak tiste, ki raje vzdušje mesta, bo želijo zemljišča znotraj svojih meja.
Vendar, če ste izbrali to možnost, bi bilo treba upoštevati tudi druge vidike. Če ste tipičen mestni prebivališče, predstavljajte si življenje izven mesta. Vse člane vaše družine, se bodo počutili dobro proč od mesta dejavnost? Kaj je čas bo zasedel dnevno potovanje od doma na delo, v šolo, in tako naprej, ste Pripravljeni za to?

 

Cene zemljišč.

Bogat človek je enostavno kupiti dober zemljišča pri gradnji hiše, ki bi izpolnjujejo vse zahteve. V prostorih, privlačna, z dobro infrastrukturo, v cenah zemljišč, ponavadi je dovolj visoka. Ampak dlje od centra mesta, lažje je najti zemljišče po ugodni ceni za vas. Za isti denar lahko kupite v primestnih območja zemljišč, ki so večje območje.
Vendar je cena zemljišča ni vse stroške dom. Ti morajo biti pripravljeni za druge stroške, povezane z gradnjo hiše in njegovo izkoriščanje.

 

Hiša za vso družino.

Za družine z majhnimi otroki v hiši je idealen kraj za live. Otroci bodo varni, uživate v svežem zraku. Za odrasle je tudi idealen kraj za sprostitev po delu, stran od mestnega vrveža.
Družine, ki so se odločili, da živijo v državi, bi morali razmišljati tudi več življenja sedanjih in prihodnjih. Kako pogosto imate radi, da gredo na zabavo možnosti, kot da jedo doma, in voditi aktivno družbeno življenje, ali ne? Družina, ki porabi samo p.m. na vikend doma, poskušam, da se sprostite od mestnega hrupa.

Povezava z mestom.

Dolge razdalje od centra mesta, s svojo nakupovanje, zabava, poslovnih zgradbah, šolah, delovnih mestih, se lahko za svojo družino drago in neprijetno. Če dva družinskih članov, ki delujejo v različnih krajih in so se, da gredo na delo, mora imeti dva avtomobila. Za družine z otroki, je problem vrtcev, šol.
Tako morate preveriti kakovost dostopne ceste do območja, javni prevoz, ki bo brez avtomobila povezava s centrom. Lokalni prevoz omogoča, da za prihod gostov, varuške.
Dnevne izlete lahko za svojo družino preveč zapleten in zahteva veliko dodatnega časa, ne kompenzira hiša s lep vrt.

Pripomočki.

Sodobna hiša ne more obstajati brez elektrike, vode in Kanalizacije. Pomembno je sposobnost, da se povežete z Internetom.
Seveda, lahko kopljemo dobro, za izgradnjo cesspool, ali dana podpostaje?? Za lastna sredstva, vendar to poveča stroške gradnje. To je razlog, zakaj včasih jih morate upoštevati pri nakupu privlačno zemljišče, ki se nahaja daleč stran od naselja, brez infrastrukture.
V zvezi s tem, bolj privlačna zemljišč v urbanih območjih. Trenutno dodeljena nova stanovanja zemljišč za individualno gradnjo, kjer so kraji, za sprostitev in enostaven dostop do vseh delov mesta. V teh območjih so šole, vrtci, nakupovanje ustanove.
Vsaka družina je treba dobro pretehtati in se odločite sami, v kateri bo prijetno živeti.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика