воскресенье, 28 сентября 2014 г.

Rejci udobja 2006-11-02 15:26:07

Gradnja in rekonstrukcija.








Čebelarji iz coziness
2006-11-02 15:26:07

Coziness...
Te besede vzbudijo občutek topline, miru in varnosti. Ste kdaj razmišljali o tem, kaj je pomembno vlogo pri ustvarjanju ugodje v naših domovih so vrata? No, tudi najbolj udobno opremljene apartmaje ne morejo dati tisto, kar daje tesno zaprta vrata, - občutek varnosti in miru. In tukaj vam treba govoriti ne samo o vstopnih vrat, zapiranje, ki, smo se končno počutili kot doma. Hiša ima veliko drugih vrata, ki varujejo pravico do zasebnosti in tišina, ki je v ustvarjanju udobja, nič manj. Če parafraziramo pesnik, lahko rečemo: vrata različnih pomembno, vrata, različne potrebe. Da ni čudno, povpraševanje je tako visoka in vsak dan povečuje.

Enako lahko rečemo za predlog. V vsakem oglaševanje edition izpolnjujejo veliko ponuja široko paleto vrata. Različnih materialov, izvajanje, in na koncu stopnje. In da je v redu, kot bi moralo biti v prosti trg okolje, na katerega smo si prizadevajo. Kljub dinamike razvoja trga, vendar ni vedno postavlja kupca v zaradi privilegiran položaj. Dovolite nam, duševno ponovite verigi dejanj, ki jih izvaja redni kupec.
Zato, nakup vrata se začne z časopisnih oglasov, odpiranje, ki kupcu včasih preprosto izgubil. Ja, tam je veliko, in mnogi prodajalci, zlasti mala podjetja, self-izdelavo vrat, poskuša, da bi pritegnili stranke najnižja cena. Kot posledica, cena za vrata, ki jih prodajalec, pogosto ima v mislih samo cena vrat krpo. In tukaj smo obraz prvi razlika: kupite - vrata in prodajo vratno. Ne pozabite, da je iz vidika kupca, vrata, je najprej funkcijo vrat. Izbira tkanine, kupec razume, da je treba najti mu ročice, odmične in za zaklepanje. Nekateri prodajalci vrata so na voljo številne ironmongery, kovinskih izdelkov in so vedno pripravljene zadovoljiti naraščajoče povpraševanje, da vam pomagamo pri izbiri in zagotoviti strokovno svetovanje. Odkrito povedano, so bili srečni. Drugi, ubogljivo po nasvetu prodajalca, šel čez vse potrebno, da na trgu. Zaradi pravosodje naj dodamo, da prodajalci, ki pošlje kupcu za ironmongery, kovinski izdelki, kot pravilo, Zobov'opravljanje vseh strokovno namestite strojno opremo so jih kupili. Ampak tukaj se pojavi nov razlika: z idejo o želeni vrata, poznavalec gradov in drugih kosov železa kupec praviloma ni.
Kako izbrati neizkušeni kupec ironmongery ni težko predstavljati. Kako bo to vplivalo kasneje pri delu vrat. Kot rezultat, bo on zadovoljen z vrati, in bo v svoj prav, ker pod vrata, je najprej razumeti delovanje vrat. Kje je izhod?
Razumno rešitev v takšnih primerih je, da so majhne ponudbe poceni, vendar visoko kakovostnih in zanesljivih izdelkov, ki se lahko hitro ponudbo in strokovno nameščena. Dobra rešitev je proizvodnja finskega podjetja ABLOY, eden od vodilnih svetovnih proizvajalcev ironmongery, kovinski izdelki. Podjetje ABLOY ponuja široko paleto ironmongery, kovinski izdelki oba vhodna in notranja vrata. V ABLOY ključavnice za notranja vrata, ki dobro znano, da so potrošniki pod blagovno BODA, imajo številne tehnične značilnosti, da bi njihova uporaba je še posebej priročno:
majhnost omogoča stransko in manj kršijo struktura vrata;
zaobljena oblika zaklepanje primeru in prednji trak omogoča avtomatizacijo stranski vrstici in uporabo električnega orodja;
na strani gradu je preprosto spremenite s raztezanje in obračanja zapah za 180 stopinj;
jekla zapah zagotavlja zanesljivost in trajnost gradu.
Najbolj priljubljenih modelov ključavnice iz te serije - 2014, 2011 in 2018. Imajo enak standard škatle, in zato zamenljivi. Grad 2014 uporablja kot gate valve, sanitarni zaklepanje ali ključ za zaklepanje, ki nima skrivnosti. Različne aplikacije gradu se razlikujejo glede na vašo strojno opremo. Za vrata, ki zagotavljajo minimalno skrivnosti, je predlagano, grad 2011, ki je p'pet vzvodov, ki zagotavlja 250 različnih variant tipke. Model 2018 - lock pod cilinder s DIN. Podjetje ABLOY proizvaja tudi široko paleto ročaji na vratih, Shin blazine in podloge za obiranje ključavnice skladu s predvideno funkcijo gradu. V tej skupini izdelkov iz različnih materialov: cink, medenina, aluminij in nerjavno jeklo. Ponuja številne možnosti za površinsko obdelavo izdelkov: slikarstvo (vseh barvah v RAL lestvici), ogledalo in mat chrome plating, eloksacija, poliranje, čopič obdelave. Medenina izdelki so razkrite so odporni na obrabo, lakov. Izdelkov ABLOY je neločljivo povezana raznolikost design, zamenljivosti, harmonijo barve in oblike. Izdelek je garancija 1 leto. Odločitev, da se vključujejo določeno skladišče ironmongery, kovinski izdelki, na prvi pogled se morda zdi neuporabna preusmeritev sredstev. V resnici - to je nova prodaje (v eno smer ali drugo, ima kupec za nakup teh proizvodov, torej, zakaj bi on to naredil? ) In konkurenčno prednost na trgu (zaradi povečane ravni storitev, ki zagotavlja dodatno udobje in koristi za kupca. Zadovoljna stranka in nova vrata, ki se bo, da od istega prodajalca, in prijatelje, ki bo svetoval
VIR: A. S...

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика