вторник, 30 сентября 2014 г.

Izgradnja države, hiša, klet, dnevna soba, kuhinja, kopalnica, veranda, loggia.

Naše delo
    +38 (044) 223-25-08

    +38 (067) 445-08-25

    ab * zabudova. kiev. ua
    Nalaganje...

    Nalaganje...

    Država hiši

    Kako zgraditi državo hišo

    Ste kupili državi, ki postaja. Sem sanjal, da gradi na to lastno hišo in obvezna'nujno za njihov projekt. Če niste strokovnjak v arhitekturi in gradbeništvu, obrti, nekaj naših priporočil, ki vam bo pomagal prihraniti čas in denar in se izognili veliko neumnih napak. Vsak razvijalec ve, da gradnja države hiš in krajinsko oblikovanje spletnega mesta - to ni eno leto. In lepa hiša je tudi rezultat dobrega načrtovanja.

    Splošni videz in postavitev

    Preden začnete zgradbo, boste morali ugotoviti, ali se boste lahko samostojno začetek zapletenega delovanja, pravnih in finančnih odnosov z izvajalci? Vam ni treba vključiti v izvajanje del na gradnjo lastnih stanovanj "wild" ekipa, samo zato, ker so njihove storitve so cenovno ugodne. Tako se iz nekdanjih Sovjetskih republik prihaja veliko gradbeniki, ampak ne vsi so odlični strokovnjaki. Te ekipe poceni samo prvič. Brez večjega tveganja, ki ga lahko zaračunajo le v majhnih količinah linearne in področja dela, vendar nič več.


    Obstaja veliko prestižnih podjetij, ne samo sprejemanje naročil za izvedbo arhitekturne in gradbene skice in organiziranje sestankov z arhitekti, ampak nudijo tudi svetovanje o izbiri izvajalca za izvedbo planiranih, kakor tudi priporočila o interior design vaše bodoče hiše. To je le izkušeni arhitekt lahko prinese v kamen ali les ideja, vaše sanje doma. Naj pam'ne pozabite, da je pravi strokovnjak nikoli ne bo ponudil naročnik eno možnost, ampak več, da izberejo.

    Pri načrtovanju hiše, morate upoštevati nekatera pravila. Najprej, za delo na risalno je potrebno izbrati na lestvici je običajno 1:50 ali 1:100. Nato oris osi, to je, konvencionalna črto, ki poteka skozi Temelje in zidove. Na vzdolžno os črpanja, se šteje, da so levi stavbe in za prepoznavanje črk ruske abecede, in križ - spodaj, so označena z arabske številke od leve proti desni. Obraz zunanje stene je potekala od spodaj 100-200 mm od osi (odvisno od debeline stene), medtem ko je os notranje stene v sredini. Te linije so zelo pomembna, ker je pri označevanju svojih domov, se prenese na spletno stran. Po tem pripravi na risanje na steno, tako, da je debelina vsak od njih ustreza izbrani lestvici. Naprej, boste morali dodeliti prostor, ločene z predelnih sten. Zelo pomembno je, da upoštevajo navodila svetu. Na primer, za Splošno soba šteje se, da je najbolje, jugozahodu in Zahodu razsvetljavo, kuhinja in veža - Sever.

    Načrt je treba odstraniti štiri fasade: glavni ali spredaj (od strani ceste ali ulice), strani (levo in desno od glavne fasade), dvorišče (dvorišče strani). Na arhitekturne risbe so tudi oddelki.

    So naslednje vrste:
    • arhitekturno in odražajo notranje prostore brez konstruktivni elementi;
    • konstruktivno - prikaz elementov zgradbe (stene, tla, strehe ipd.).

    Poleg tega je v hiši projekt vključuje načrte:

    • Foundation;
    • pickup talni tramovi;
    • lokacija ležaja konstrukcij streh.

    Obstajata dve fazi proizvodnje projektne dokumentacije: osnutek projekta in projektne dokumentacije (tj. delovnega osnutka proračuna). Osnutek projekta daje idejo, postavitev hiše, glavni načrt rešitve, dodelava in inženiring opreme.

    Norm kvadratnih

    Hiša je razdeljena v dve glavni skupini:

    • stanovanjske (skupna soba, spalnica, otroška soba, dnevna soba, jedilnica, knjižnica, soba za goste, in tako naprej );
    • utility (garderoba, kopalnica, shramba, savna, boiler room in tako naprej ).

    Upoštevati ločen del hiše in zahteve za njih.

    Klet je namenjen za sezonsko shranjevanje zelenjave, kumarice, in druge izdelke. Dostopate skozi pasti, dane na odprtem prostoru na tla, stopnice-stopničaste lestve. V kleti ali pritličju je mogoče urediti trgovina sobe, utility sobe, kotel soba, garaža, in vse, kar je. Višina kletne etaže do zgornje meje, se giblje od 1, 8 do 2, 4 m

    Dnevna soba

    Udobje doma se določi razmerje med številom članov sedmih'th na število sob. Najboljša možnost, ko je vsak član sedem' * lastna soba, s stopnjo, ki ni nižja od 8 kvadratnih m za eno osebo in za zakonski par - 12-20 kvadratnih M. Najboljšo stransko okno - Jug in Vzhod. Ta področja so idealne za otroke. Za nekatere objekte v dnevni sobi je priporočljivo urediti v drugi kopalnici. Zaželeno je, da je spalnica Windows so na tihem strani spletnega mesta, na primer na vrtu.

    Skupna soba - glavni prostor, kjer sedem'sem zabavo, večerjo, večerjo, prejme obiskovalcev. Kot pravilo, njegovo območje od 16 do 40 kvadratnih metrov in več.

    Kuhinja po površini ne sme biti manjša od 10-12 cm. M. je običajno razdeljena na dve območji. Na prvem mestu kuhinjska oprema: hladilnik, korito, Mizo, peč, - vse, kar je potrebno, da je ženska. V drugem območju kuhinja - jedilnica z vso potrebno pohištvo in majhen bar. Okno je ta soba, je najbolje, da se osredotoči na Sever, Sever-Zahod ali Vzhod.

    Kopalnica

    Super, če hiši bodo priključeni na lokalne ali samostojni vode in kanalizacijskih omrežij. Kopalnica prostoru mora biti takšna, da jo lahko sprejme pralni stroj, bojler.

    Globine sobe v hiši, ne sme presegati 6, 5 m, z namenom, da se zagotovi dovolj naravne osvetlitve. Oblika sobe, se šteje, optimalen za dolžino in širino 2:3. Najnižja dovoljena širina znotraj stopnice - 0, 9 m pri največji naklon 1:1, 25. Mimogrede, dobra možnost - kovinski spiralne stopnice.

    Front lahko preoblikovala v eno izmed najbolj elegantno področjih, vključno s lobi, ki je povezan s skoraj vseh prostorih hiše. Spredaj ne sme biti manjša od 6-7 cm. m z minimalno širino 1, 4 m

    Poletje soba (glazirana verande ali teraso s odpreti vrata, galerije, balkoni, nadstreški), ki lahko traja 15-20% na celotno površino hiše. Njihova globina, praviloma ne manj kot 1, 2 metrov Teraso, je smotrno, da to storijo s minimalne širine 2, 4 m po celotni hiši ali eden od njenih delov.

    Zdaj odločiti se morate, koliko nadstropij bo v vaš dom. Pred kratkim z'obstaja težnja, vse sobe so umeščeni na isti etaži. V tem primeru lahko naredite preproste modele in svetlo Podlago. Vendar, na žalost, med gradnjo take hiše, ne le bistveno poveča stroški materiala, ampak tudi zmanjšuje stroške gradnje. In to je pomembno dejstvo.

    Gradnja dve-, tri-nadstropne hiše s podstrešja za 15-30% cenejši kot eno nadstropje. So dvakrat bolj ekonomično na področju gradnje, materialov, gradbenih stroškov, zahtevajo manj peči in cevi, je veliko bolj varčno delovanje.

    Skupna površina je izračunana kot vsota kvadratov stanovanja in utility sobe. Vendar upoštevajte, da to ne vključujejo področju neogrevane poslovne prostore, ki se nahajajo v pritličju ali v kleti.

    Z vsemi veljavnimi predpisi v hiši ogledali smo si, pa še vedno odločijo, ki za njega, da izberejo arhitekturni kompoziciji. Hiša ne sme biti samo lepa, udobno in varčno delovanje, ampak tudi prilegajo v okolje. Obstaja veliko arhitekturnih rešitev, ampak vse od njih lahko razdelimo v dve skupini: simetrične in asimetrične doma.

    Prvi je pozno ruske klasike. Slog, ki so postavili dvorec na koncu XIX stoletja. Takšna oprema ponavadi miren in statične. Slednje je značilno za svobodnejši bivalnih prostorih, in ne stoji'povezana s strogimi simetrije.

    Individualnost dobro. Ampak kako upravičeno potratnost? Na primer, v številnih govorih, lomljeno črto strehe poveča površino zunanje stene, zdi sneg torbe, povečuje toplotne izgube, bolj pogosto zahtevajo popravilo. Zato je pri izbiri projekta, najbolj pomembna stvar je, da bi našli dober izkušeni arhitekt in poslušali njegove nasvete.


    Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий

    Яндекс.Метрика