вторник, 30 сентября 2014 г.

Objektov, načrtovanje, oblikovalec, počitniška hiša, design inter'notranjost, pohištvo, stroški zaključna dela

Naše delo
    +38 (044) 223-25-08

    +38 (067) 445-08-25

    ab * zabudova. kiev. ua
    Nalaganje...

    Nalaganje...

    Če želite zgraditi hišo

    Kako zgraditi hišo

    Psihološki trdnjava

    Doma bi moral biti trdnjava, " je dejal eden od treh znanih pujske. In imel je popolnoma prav. Sedanje stanovanjske potrebe za zaščito svojega lastnika pred vremenskimi vplivi, in se dobro notranjosti, prijeten za oči in dušo, da nosi psihološko udobje. Tudi stari ljudje poskušal dvigniti Kam'kamen loki njihove jame, improvizirane pomeni, risbo na stenah prizori iz življenja. Očitno ti nesposobno "freskami" lahko varno imenuje prazgodovinskega izvora design inter'jer. Danes, oblikovanje prostorov - znanost, kompleksno in večplastno. V inter'notranjost je pomembno: barvne kombinacije in prehodov, teksturo materiala, razporeditev pohištva, kota svetlobe.... Tudi take malenkosti, kot blazine, vaze in pepelniki nosijo velike obremenitve. In le pravi mojster lahko'združiti vse te dejavnike v harmonično celoto, da dajo dušo v mrtvih materialov in obrniti hiše v umetniško delo.

    Maršal zaključna dela

    Mnogi ljudje zmotno menijo, da je naloga oblikovalca je razviti koncept inter'notranjost vašega doma in da bi potrebne risbe. Dejansko funkcije oblikovalec je veliko širši. On, kot poveljnik, ki je odgovoren za zaključna dela: od izbora končna materiali in končna z nadzorom nad delom gradbeniki, tako da so pravkar spoznal njegove ideje v prakso. Seveda, pristojbine za takšno poklicno lahko doseže do več tisoč dolarjev. Vendar bi pam'zapomnite si: dober oblikovalec je zagotoviti, da so vsa dela bodo izvedena kakovostno in v roku. Torej, izbira "Maestro iz inter'jer", je treba lotiti zelo previdno.

    Nedvomno najboljši način, da najdemo dobro poklicno je uporaba priporočil svojim prijateljem. Ampak, če nihče od mojih prijateljev je pred kratkim prenovljen naredili, boste morali iskati oblikovalec sami. Druga možnost je celovita rešitev za problem zaključna dela, se nanašajo na gradnjo podjetja. Ta podjetja praviloma so pripravljeni sprejeti vseh težav, ki se začne s pripravo zasnove projekta in neposredno izvedbo zaključnih del. Sestavljen z vsemi pravili pravne pogodbe in podobo podjetja je nedvomno zagotavlja kakovost. Vendar pa obstaja več pasti. Večina gradbenih podjetij levji delež svojih prihodkov od realizacije svojih strank stavbe in dodelavo materialov. Zato oblikovalec, praviloma določene v togih okvirjev: njegova ideja se mora strinjati s tem, kar je na zalogi. Poleg prodaje in je pogosto dobi svoj delež. Ta situacija, seveda, močno omejuje ustvarjalnost.

    Brez teh pritisk Poslovanja design Studio. So tako rekoč končala s "proizvodnjo" in njihovo poslovanje pa ne samo na razvoj inter'EP projektov. Lahko uporabite storitev zasebnih oblikovalec, izkušen oblikovalec, kot pravilo, je priložnost, da priporočam srabotano in, ne nazadnje, dokazano gradbeni skupini.

    Vendar pa je v vsakem primeru, preden končno odločitev pri izbiri oblikovalca inter'notranjost, morate spoznati mu je bližje. Vsak bolj ali manj izkušen oblikovalec nujno'morajo imeti svoj osebni portfolio. Kot pravilo, to je, foto album s slikami območjih, ki so že bili oblikovani, okrašena s svojimi projekti. Najbolje je, da se seznanite z nekaterimi oblikovalec deluje v živo in komunicirati z njegove nekdanje stranke. Ta pristop je popolnoma normalna praksa. Pravi strokovnjaki "iz inter'jer" nadzor za prihodnost stranke ni motilo. Nasprotno, on poskuša pokazati, kaj lahko. Če se zahteva, da gredo na okoli pripravljen'predmet povzroči vihar izgovorov - je bolje, da pustite tak človek. Na žalost, ki plačuje dolžno spoštovanje do mode, danes oblikovalci lahko sami klic vsakogar.

    Lepota zahteva žrtvovanje

    Vsaj finančno. Torej, če želite, da bi inter'notranjost svoje hiše umetniško delo, ena od vrste, le pripravite se - poceni tega ne bo storil.

    Torej, najbolj preproste zasnove, projekta, ki ga lahko kupite pripravljeno. Je od sto do p'atist dolarjev. Seveda, v tem primeru na posebne izvirnosti, da ne upoštevajo. V resnici, si kupiti tipične semi-končni izdelek, ki je potem "prilagodite" za velikost vašega doma. Morda, čez upoštevanje barvni harmoniji s takimi preparati ne bi smeli pričakovati. Vendar tudi novice oblikovalec za skromno plačilo lahko opravljajo isto delo.

    Če govorimo o kreativni koncept, cena je bila precej drugačna. Poleg tega, da praktično ne razlikujejo od gradbenih podjetij, design studios ali "samostojni". Vrednotenje dela, ki se lahko pojavijo v dveh programih: redko - s pogajanji vsak predpostavki, vendar pa večina strokovnjakov zahtevajo jasno pristojbine za kreativne "obdelavo" na kvadratni meter vašega doma. Povprečna cena se giblje od 12 do 25 dolarjev za kvadratni meter. Priznani oblikovalci z ei'jamo lahko ovrednoti svoje storitve in več - do štirideset dolarjev. Na kratko, le "teoretično" potrditev srednje velikosti koča rezultate v tri do šest tisoč dolarjev.

    Res, znatno vsoto denarja. Vendar pa ta denar oblikovalec Zobov'je dolžan za delo z maščevanjem. Najprej, razvija idejo inter'notranje zadeve in zagotavlja kupcu več shematski risbe, skice prostorov. Nekateri nosijo jim v svoje roke, bolj "advanced" - uporaba posebnih comp'utern program. Na Splošno je koncept obleko lastnika hiše, oblikovalec dobi za podrobnosti. Na koncu, projekt notranje opreme je sestavljena iz sveženj dokumentov. Najprej - to je podrobne vizualizacije. Vsaka soba je obvezna'mora imeti vsaj nekaj možnosti, ki bi polno zastopanje o interior design iz različnih zornih kotov. Temeljito opisati vsak malo podrobnosti, navzdol, da teksturo materiala. Nekateri celo ustvariti popolno tri-dimenzionalni model koča: premikanje miške po zaslonu boste lahko popolnoma raziskati dvorec njihovo prihodnost. Poleg tega so na vsaki ravnini vašega doma, tla, strop, stene, sestavljene konstrukcije risbe z jasno navedbo materialov, ki jih želite uporabljati. Skratka, pripravili izjavo za prihodnje gradbeniki. Poleg tega, oblikovalec naredi načrt dajanje pohištva, izbere in določi potrebno, po njegovem mnenju, "izpostavlja" - majhnih predmetov, med'jer: grafik ali razmnoževanje, sajenje in tako naprej. Izkušeni oblikovalci obvezna'podpira SV'ASCI z obrtnikov: kiparjev, carvers in blacksmiths. Če je potrebno, ločeno zaračuna za te posameznike izvajanje nekaterih izključno podrobnosti inter'notranje zadeve, če jih ne morete kupiti na trgu.

    Poleg tega v ta sklop številke ne bi bilo treba ločiti od življenja. Niti knjiga niti monitor comp''yuter ni mogoče natančno izraziti barv, tako oblikovalec mora'strinjati se mora s stranko vzorcev ploščice, talne obloge in druga zaključna materiale, ki jih želi uporabiti. Oblikovalec oblikuje tudi predhodne ocene za dekoracijo in svetuje, kje, kaj, na kakšen cene, - zagotavlja informacijsko podporo. To je pravico, da vnaprej določite znesek, ki ste pripravljeni vlagati v "notranjost" hiše. Odvisno od proizvajalca in predstavlja ceno za isto vrsto končna gradiva se lahko razlikujejo za več velikostnih razredov. Vrednost notranjo dekoracijo srednjega dvesto metrov koči, ki se začne od dvajset-p'pet tisoč dolarjev in do neskončnosti.

    Na željo naročnika, oblikovalec lahko izvaja nadzor nad vse zaključna dela. V grobem - zagotoviti, da se gradbeniki najbolj natančno izpolnil svoj namen v življenju. Ta storitev se plača posebej in ponavadi traja dva do tri odstotke celotnih stroškov zaključna dela. V tem primeru, ste lahko prepričani, da je projekt bo izpolnitev namena oblikovalec.

    Moda na vsakogar

    Na Splošno, notranjost je zelo osebni, skoraj intimni stvar, da je v sodobni modni o določenem stilu, da poudarek ni potrebno.

    Opazujemo, da je najbolj zaželena slog je moderni in postmoderni, vendar o njem, kot o trenutni modni trend, ki pravi, da ne pojasnjuje art Direktor design Studio "NT" (www. nt. realting. com) Maxim Maksimenko. Seveda, to je slog, ki je bolj kot katera koli druga značilnost našega časa. Dal, Baročno - kontinuirano ulivanje, monogram, veliko težkih pohištvo, je pa lepa na slikah izgleda zelo impresivno, ampak predstavljajte si, če sodobnega človeka, ki zjutraj dal na mojo obleko in čevlji, da gredo Tek. Kot bo videti v podobne notranje zadeve? Polno nesoglasij. Vendar notranjosti ustvarja osebnost. Najprej smo si prizadevajte, da bodo vsi okrog, potem je "vsega", je začel delati pri nas,. Nismo še vedno stoji, danes smo sami, jutri drugih. Moramo biti vedno korak, da spremenite. Možnost, da spremenite vsak dan, notranjost apartma je. Pesnik in notranje zadeve, mislim, naj se nevsiljivo in z malo časa, da "prilagodite" za Nas.

    Vendar pa večina ljudi raje eclecticism - mešanica različnih arhitekturnih in oblikovanje ciljev.

    Čeprav obstaja več priljubljenih konceptov zgleduje po Zahodni kulturi. Najprej je minimalism: prostore brez nered ki gre gor pohištvo in druge predmete, tako velik prostor. Najbolj pogosto, ta pristop raje mladih. Starejši bolj konzervativno generacije, in se osredotoča na prijetni, klasične inter'karieri. Drugi modni trend velja naslednje postavitev: "gluhi" sobe ostane le, kopalnica, spalnica in otroška soba, v drugih prostorih, razdeljena izkopom, brez vrat in brez težav pretok ena v drugo: veža - dnevna soba, kuhinja ločena od jedilnice le eleganten bar... Ta koncept omogoča, da skoraj celotno površino hiše za uporabo kot stanovanjskih in preživite dragocen kvadratnih metrov, v hodnikih in v vežo.

    Za oblikovalec, glavna stvar - da bi razumeli, nekdo, s'ugotovi njegovo želeno sistem zaznavanja, na Splošno, v procesu, ki jih morate vedeti o odjemalca skoraj vse: koliko članov v družini, ali jim je všeč, za pripravo, sprejemanje obiskovalcev, bodisi v domače živali. "In kje boš spal moj Boulter'jer? " - To je tipična vprašanja, ki jih oblikovalec pravi Maksym Maksymenko

    Skratka, oblikovalec mora natančno Stanislavsky za vlogo stranke, da se počutijo njegov odnos. Le tako se bomo lahko prosim človeka in za ustvarjanje inter'stopnicah mojstrovina. Drugače nič ne bo prišel. In pogosto po nekaj naredili v osnutku načrta postavitve ljudje zapustijo in nikoli našla skupni jezik.

    Ni vse ceneje v tujini

    Sedemdeset do osemdeset odstotkov vrednosti skoraj vse inter'jer biti končna gradiva, sanitarna oprema in pohištvo. Tukaj previden pristop k vprašanju, jih lahko shranite, je precej. Glavna stvar je, da ocenimo tržno in cenovno politiko.

    Ne tako dolgo nazaj je bilo to v modi, da gredo za nakupovanje na Poljskem. Res, v sredini deklic'nazaj je koristila približno dva krat. Od takrat, gradbenih materialov trgu razširilo v ta segment trga, večja konkurenca, zato gradnje in večina končna gradiva, - barve, parket, Ozadje, mavca, keramične ploščice in tako naprej, Beloruske cene ne razlikujejo veliko, tako da jih na stotine milj ni priporočljivo. Da in ne donosna, glede na stroške prevoza. Poleg tega, podobno popust se lahko uveljavlja v lokalnih trgovinah, če vse potrebno, da kupi od enega prodajalca.

    Nekatere stvari, vendar pa je bolj donosno, da bi kot prej v tujini. Najprej, parket, filtri, SIP'accuvac voda, zrak-klimatske. Tema potovanje lahko postane - instalacij, razsvetljave, avtorja zbirke in drugi dodatki. Stvar je v tem, da v naši državi za dobavo dobrin, ki so precej togi monopol nekaj podjetij, ki imajo pre-napihnjene cene. Tudi v sosednji Rusiji je v pol do dva krat cenejši. Na splošno se obrnejo na tujih prodajalcev je samo za izključno ki je redka v Beloruski "trgovcev". To velja za prvotni sanitarni izdelki, kompleksne keramične ploščice, na primer zlato ali oranžne vključkov, varnosti sistemov, notranjost hrastovih vrat in pohištva. Za take stvari Patriotske trgovinah sramota veter dobiček v dveh ali treh sto odstotkov. Na primer, Direktor hrastovo mizo, ena od vodij kapitala podjetij, ki se prodajajo v salon italijansko pohištvo za dvajset štiri tisoč dolarjev. Čeprav je res, stroški približno deset tisoč.

    Mimogrede, o pohištva. Zdaj je tudi kar nekaj manjših Beloruske družbe. In to je stanejo od dva-do trikrat cenejši, ter vrste in kakovosti, se ne razlikuje od italijanskega, imamo vse razloge, da se osredotoči na ruski proizvajalci. Ruski carvers v sloveniji iz Apeninov hrast tovarniške prednastavitve, laki, impregnacija in drugih materialov.

    Posebno pozornost je treba nameniti oprema za ogrevanje. Stvar je v tem, da je v Zahodnih državah standarde, ki se uporabljajo za omrežja za daljinsko ogrevanje so povsem drugačne od naših. Praviloma tujih radiatorji prvotno namenjen za nižji tlak vode kot je kraj, ki bo v Belorusiji. Tako lepa, visoka kakovost in drage baterije lahko enostavno razdelimo v prvem zimskem času. Drugo stare vodovodne bolezni domače hiše - trenutne brisače. V civiliziranem svetu so rezani v ogrevalni sistem, v katerem voda je posebej SIP'accout. Mi smo ti "tuljave" povezan z vročo vodo cevovodi. Lepa, lahka, chrome-prevlečeni jeklenih cevi, zunanje vodovodarji, ki niso zaščiteni od rje od znotraj in v naših razmerah zdrži največ šest mesecev, pogosto postane vzrok poplav v celotnem stanovanju.

    Za oddajo, ki je na Beloruski trg takšne opreme, je treba obvezno'bodite prepričani, da prenese potrjevanja skladnosti. Kopijo tega dokumenta bi morala biti del vsakega prodajalca. Če ne, je bolje, da opusti nakup. Ali vsaj, se najprej posvetujte s tretjih oseb specialist.

    Gradbeništvo vrhunec

    Popravila z velik proračun, oblikovalec je polnopravni član. Bolj pogosto, se priporoča, da naročnik in gradbeni izvajalec, in nato proučuje, kako se projekt se izvaja.

    V drugem primeru, ko imate na roko samo projekt, glavni problem je izbor pristojni in usposobljeni gradbeniki.

    Za zasebne lastnike, je bolje, da ne gredo. Seveda, med "Prostozidarji" je usposobljenih mojstrov, vendar so pogosto shrani na moderna orodja in sodobno dekoracijo s kladivom in trowel že ne prepass. Trpljenje in kulturo dela. Na primer, pristojni Builder ve, da je parket je postavljena pod kotom 45 stopinj. Da ročaji na vratih morajo zajemati posebne maskirni trak (ki ne pušča ostankov), da obstajajo posebna navodila, ne vrag tla. Te male stvari, ki lahko bistveno pokvari razpoloženje. In če so stroški za dodelavo materialov, ki se lahko meri v tisočih dolarjev, to ni vreden prihranek nekaj dodatnih sto na gradbeniki. Res, moonlighters za svoje delo zahtevajo vsaj dva krat manj kot specializirana podjetja, temveč kakovost svojega dela, je nepredvidljiv in v končni fazi lahko povzroči lažne posodobitve za dodelavo materialov.

    Najbolj zanesljiva možnost, seveda, če sredstva dovoljenje, bo uporaba storitev gradbenih podjetij. Imajo polno posadke, z ozkimi strokovnjakov in vseh potrebnih orodij. Podjetje lahko na lastno pobudo, da se zagotovi izpolnitev materialov, gradbeništva. Kot pravilo, njihova cena pa je približno enaka kot na trgu. Edina stvar, vredno početje v tem primeru, to je že navedeno v sporazumu, skupni stroški dela in sestavi seznam razlogov, o katerih lahko rastejo. Cene za gradbena dela glede na svojo zahtevnost se lahko zelo razlikujejo, vendar, če povprečne cene gradbenih podjetij takih plačilnih približno ZBADANJE celotnih stroškov okras hiše.

    Tam je in vmesno možnost med moonlighters in gospodarskih družb zasebnega brigade. Vam najem delovodja, vodja je odgovoren za vsa dela, ki so v koči, in dobi vse potrebno, praviloma dokazano strokovnjaki. Tudi z njim in se o vseh finančnih zadevah. Stroške zaključna dela v tem primeru, na p'petdeset do sedemdeset odstotkov manj, kot na gradbenih podjetij. Vendar pa v večini primerov takšnega sodelovanja, ki nezakonito, niso registrirana, in zato o sklenitvi z njimi celotno pravno Pogodbo, pa je. Vendar v večini primerov kakovosti dela, ki ne trpijo. Moral bi le meni ena stvar. Je Brigadir bo v pomoč, da ponudi, da bo vaše življenje lažje in imenuje za nakup vseh uporabljenih materialov neodvisno. In glavna stvar tukaj je, da ne pade za vabo, in zahteval strogo finančno poročilo. Vsaj vprašajte cena na trgu v primerjavi s cenami, ki jih ponuja delovodja. Po vsem,, da je večina teh "glave" poleg tega, da zaslužijo na prodajo gradbenih materialov, ki jih prodaja za stranko deset-p'petnajst odstotkov dražji. Možno je tudi, in petty kraje. Zato boste morali ustvariti ločene zvezek in zapišite vse stvari, ki ste jih prinesli za gradnjo in spremljanje njihove porabe. In če foreman pravi, da na stene traja dvakrat, kot je, recimo, kiti, kot usmerjen na paket, je obvezna'bodite prepričani, da se vprašate, zakaj je tako. In če ne bi dobili jasen odgovor, vas prosimo, da odbije denar od plače delovodja.


    Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий

    Яндекс.Метрика