воскресенье, 28 сентября 2014 г.

"Kako najti primeren dobavitelj pohištvo? " 2006-11-02 15:24:44

Gradnja in rekonstrukcija.

"Kako najti primeren dobavitelj pohištvo? "
2006-11-02 15:24:44

Ta problem zadeva, kot nove proizvajalce Oken in vrat in izkušeni, vendar pa je bil razočaran. Smo anketirali več proizvajalcev in s'ugotovila, da niso vsi zelo zadovoljni s svojo izbiro dobavitelja opreme.
Pomemben pogovor smo z Rimskimi Ionovich Kupradze, vodja oddelka o proizvodnji Windows zaupanje Kyivmiskbud-1.

Predstavitev: Kaj merila, po Vašem mnenju, so pomembno pri izbiri dobavitelja pohištva?
G. I. : Prvi, hitro dostavo, oprema za trgovine, neposredno na proizvodnjo, drugi pa je stalna prisotnost želene izdelke na zalogi. Nadaljnjem besedilu: kvalificirani in natančno tehnično svetovanje za nabiranje Windows
In seveda, učinkovitosti smiselna le, če je usposobljena za izbor in napak v konfiguraciji.
Predstavitev: vloga cena pri izbiri ponudnika, glede na velik obseg proizvodnje?
G. I. : Seveda, cena igra vodilno vlogo. Čeprav, glede na težave, ki se lahko pojavijo v proizvodnji, s pomanjkanjem opreme od dobavitelja, vloga cena in razpoložljivost potrebnih elementov, se lahko štejejo za enakovredne. Vse izkušene proizvajalci so že čutijo na svoje lastne izkušnje.
Predstavitev: kaj menite upoštevati zanesljivost dobavitelja?
G. I. : Da, seveda, vemo, da vsi ne morejo upreti pogoji, določenimi vnaprej, še posebej v smislu cene, ampak naša storitev tujih tradicije dostojnosti.
Predstavitev: Roman Ionovich, če ni skrivnost, ki izpolnjuje vse Vaše številne zahteve do dobaviteljev pohištvo?
G. I. : dve leti že, smo blaga pribor podjetje ROTEX. Menimo, da je to dobra izbira. Veseli smo, da priporočam vsem tistim, ki jim vprašanje izbire dobavitelja opreme.
Odločili smo se z'preverite, ali podjetje ROTEX, kaj je skrivnost tak uspeh pri delu s strankami - proizvajalci Windows. Če želite to narediti, smo se pogovarjali z Direktorjem direktorata podjetje ROTEX, G. John George.
Predstavitev: Če je poslovna skrivnost, povejte mi, kako ste rešili problem optimalne elementi pohištva skladišče?
J.. D: Mi se uporabljajo to analitično comp'računalniški program, ki omogoča upoštevati mnoge dejavnike, ki napovedujejo sestavo kadarkoli. Poleg tega nam je uspelo vzpostaviti jasno, usklajeno delo na vsaki stopnji izdelek promocije.
Predstavitev: prosimo, Povejte nam kaj o preteklosti in prihodnosti Vašega podjetja.
J.. D: Podjetje ROTEX v Ukrajini le 5 let, vendar v tem razmeroma kratkem času smo uspeli doseči veliko. ROTEX je ključni distributer'utrom najbolj znani proizvajalec pohištva v svetu - ROTO FRANK AG. Poleg tega pa smo distributer'udarami drugih znanih nemških podjetij, kot so Nørre (proizvajalec vrata, Okna, urad ročaji), KFV (ključavnice), GEZE (bližje), DIPRO (tesnila), ECO (ročaji in kljuke closers), HAUTAU (system remote sprostitev transoms), MOLLER (polici) in lahko nudijo vse potrebno za proizvodnjo stekla in še veliko, veliko več. In to je zelo pomembno za naše stranke, to celotno paleto proizvodov, ki jih ponujamo po konkurenčnih cenah.
Leta 2002 odprli nov Oddelek za "ROTEX-vrata", ki se ukvarja izključno s pohištvom in vse potrebno za izdelavo notranjih vrat
Predstavitev: so predstavljene samo v Kijevu?
J.. Zdravnik : seveda Ne. Poleg Kijevu, ROTEX je trgovin v Kharkiv, Donetska, Odesi, Simferopolu, Dnepropetrovsk, ki nam omogoča, da zajema pomemben del trga Ukrajine.
Predstavitev: Kaj lahko svetoval začetnike proizvajalcem?
J.. D. Želim jim povedati, da smo pristop vsaki stranki posebej, ne glede na njegovo velikost. Ponujamo tudi svetovanje in ekonomsko podporo, še posebej v ustanavljanje novih industrij. Prepričan sem, da je najlažje začeti proizvodnje podjetje ROTEX.
VIR: Predstavitev.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика