четверг, 25 сентября 2014 г.

Izberite nastavitev, za spalnico 2011-08-30 11:54:30

Gradnja in rekonstrukcija.

Izberite nastavitev, za spalnico
2011-08-30 11:54:30

Zdravo spanje je jamstvo za zdravje'I, tako kot vsa druga področja življenja. Pravilno vključuje spalnico, in dobro žimnico je tisto, kar je potrebno za dober dopust.


Spalnica bi morala biti tako daleč od vhodnih vrat. V tem primeru ne boste moti z zunanjimi hrup, ki prihaja iz stopnic, in se boste počutili varno. V moderni apartmaji veliko območje gosti najpogosteje v okviru načrta spalnica izolirana območja, zaprta za vstop gostom.


Spalnica naj ne bi bile prevozne. Pogosto, spalnico, v kombinaciji z garderobo sobe, ali namestite omare.

Strop v spalnici je običajno poskusite ne preveč visoko, da ustvarite vzdušje Kalamoti, vendar ne prenizka, da bi spalnici svetlobe in zračen.

Spalnica za odrasle pa bi morala biti urejena v mehko, pastelnih barvah. Otroška spalnica - nasprotno, svetlo. Če spalnici je izrednega študija, ali je nekaj drugih izbirna funkcija, je zaželeno, da je na področju spanja in delovnem področju so bili ločeni.

Osvetlitev mora biti lepo in svetlo. Branchy lestenci bolje zamenjati svetilke in talne svetilke z medli luči.

Spalnica pohištvo je lahko narejeno iz masivnega lesa, furnirja, t.j. tanko plast lesa, običajno bolj pomembno kot osnova pohištvo, kovana z dekorativnimi elementi iz lesa, stekla, dekorativna plastika, tkanine; protja - iz protja ali ratana.

V vsakem primeru, ne shranite na dobro posteljo. Postelja - kos pohištva, ki mora biti izbrane na podlagi predvsem njegovo kakovost. "Narobe" ležišče lahko povzroči resne bolezni, vključno z boleznimi hrbtenice. Garancija za pohištvo mora biti podane s strani proizvajalca in Montaža - za-prodajalca.

Postelja mora biti trajna, udobno in lepo. Odmeven "ne" - nihanja kovinsko posteljo s prilagodljivo mrežo. V Feng Shui, najbolj ugodno lokacijo postelja - diagonalno od vrat, tako da usgov'bil sem v stiku s steno. Postelja je bolje, da ne blizu okna, izpostavljanju sebe izpostavljenosti osnutki in neposredno sončno svetlobo. V vsakem primeru, če ne boste spanja ali celo sprostite po dolgem spanju, premikanje postelje - stanje takoj izboljšalo.



Veliko raje kupujejo neposredno spalnica Suite, ki je običajno sestavljen iz posteljo, dve postelji mize in oblači. Nekateri proizvajalci vključuje slušalke in garderobo v istem slogu. Stroški take slušalke domače proizvodnje povprečno 25-35 tisoč. Uvoz slušalke bo stalo 50-100% dražje.

Cena je odvisna od naslednjih dejavnikov: od proizvajalca (domačih drago uvoženo pohištva); material za pohištvo iz naravnega drevo, ali tiste druge vrste, ki je najdražja); od načrtovanja razvoja (standard pohištvo cenejši kot izdelamo po naročilu, še posebej razvit v sodelovanju z dobro znani oblikovalci); način izdelave (pohištvo, po meri izdelana ali delno ročno bolj "tovarne" pohištvo).

Ob istem času, veliko ljudi kupiti ločeno posteljo, ki dopolnjuje druge spalnica pohištvo po lastni presoji. V tem primeru obstaja možnost, da shranite precej. Zakonska postelja stane najmanj 5 tisoč rubljev, in breza ortopedskih stati pod blazino - od 2 tisoč rubljev.

Ne manj pomembne in vzmetnice, ki je namenjen poseben člen oddelek. To je nekakšen Temelj za zdravo spanje. Najbolj priljubljena vzmetnice neodvisno pomlad blokov, z največjo uporabe naravnih materialov, kot so kokosovo, gume, lateksa (ki je narejena iz SAP drevesa hevea). Tam je tako dvojno ležišče 400-500 USD. Najbolj naprednih primerih lahko stane 1000 ali $ 2000.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика