воскресенье, 28 сентября 2014 г.

Gates je resno naprave 2006-11-02 14:43:30

Gradnja in rekonstrukcija.

Gates je resno naprave
2006-11-02 14:43:30


Tehnološki napredek je dosegla pomembne spremembe v takem potrebno atribut vsake gradnje kot prehod. V zadnjih letih znatno povečalo število vrst konstrukcij vrata; postala veliko bolj raznoliko oblikovanje; uporaba novih materialov in tehnologij in razširijo svoje funkcionalne sposobnosti za zagotavljanje zvočna in toplotna izolacija; avtomatizacija in pogoni zagotoviti zanesljivo delovanje. Vendar, izboljšanje vrata, ki jim je precej zapletenih tehničnih naprav.

Trg in njegove komponente
Trenutno, ukrajinski trg vrata večinoma zasedena z proizvodnjo tujih proizvajalcev vrata in avtomatizacije sistemov za njih. Najprej je treba imenuje taka podjetja kot "Hermann", "Teckentrup", "Maranteck" (Nemčija), "Thermoline" (Nizozemska), "Breda", "Delma", "Prišel", "Lepo" REBRO" ( Italija). Trg ponuja sestavni deli za vrata, poljske in Baltskih izvora.
Če želite ustvariti celoten cikel proizvodnje najbolj kompleksna vrsta vrata, kot, na primer, sekcijska, rolevie, ki so sestavljeni, kot tudi za avtomatizacijo in jih voziti Ukrajini, ni nobene možnosti, da iz različnih razlogov, tako ekonomske in tehnične narave. Vendar pa je število velikih domačih podjetij, ki obvlada in začel z uporabo uvoženih delov proizvodnjo določene vrste gospodinjskih in industrijska sekcijska,'začetek nihajna in drsna konzolni vrata, avtomatska vrata, vhodna vrata, itd
Opozoriti je treba, da točnih statističnih podatkov o obsegu proizvodnje, ki jih domačih podjetij različnih vrst vrat ne obstaja, torej strokovnjaki, dajejo predvsem kvalitativna ocena stanje na trgu gate.
Po mnenju strokovnjakov, na prvo mesto na obseg prodaje med domačih vrat traja sekcijska garažna vrata, med'dostop gospodinjstvo - pomično konzolo. To je zato, ker so lastniki počitniške hiše, kot pravilo, hkrati nakup v'dostop in garažna vrata, kar bistveno poveča udobje in varnost uporabe portala, ki je na sposobnost upravljanja' dostop in garažna vrata hkrati z enim daljinskim upravljalnikom. Trajnostni povpraševanje za avtomatizacijo in pogonov za vrata in stroškov avtomatizacije je približno 30% celotnih stroškov za vrat. Garažna vrata panel, pridobljenih predvsem za velike garaže, pomemben dejavnik pri tem je njihova relativno nizkimi stroški. Hkrati se je delež prodaje zapornice, zanemarljive.
Upoštevajte tudi strokovnjaki in dejstvo, da je za lansko leto je znatno povečalo obseg prodaje na trgu industrijskih vrat, ki pojasnjujejo ta trend se je s povečano gradnjo sodobnih podjetij v Ukrajini. Opozoriti je treba, da tujih izvajalcev naročite samo za avtomatska vrata. Med industrijska vrata prvo mesto v smislu prodaje so tudi izolacijo sekcijska vrata. Temelji na posebnosti proizvodnje, nekateri so industrijska podjetja kupil hkratno namestitev'dostop in industrijska sekcijska vrata. V tem primeru, uporaba fotoaparat nadzor in daljinski upravljalnik, ki omogoča, da upravljate'izhod / izhod na ozemlju o'predmet iz Osrednje konzole.
Na ukrajinski trg gates ima danes nekaj deset podjetja za oskrbo tujih izdelkov in proizvodnjo vrata z uporabo uvoženih delov. Domača podjetja sodelujejo, praviloma z več tujimi partnerji, zato da se lahko za diverzifikacijo obseg ponujenih izdelkov in storitev. Vsa podjetja, vključena v dobavo uvoženega vrata, opravljajo svoje Skupščine, prilagoditev in namestitev.
Ukrajinsko podjetje "steelarm"Ltd., ki je del Družbe "Transexpo", je uradni zastopnik ene od največjih Evropskih proizvajalcev samodejno vrata in vrata-podjetje "Novoferm GmbH", hčerinsko zaskrbljenost "ThyssenKrupp AG" (Nemčija). Strokovnjaki "steelarm" D.o.o. izvaja namestitev, jamstvo in post-garancijskim vzdrževanjem izdelkov, Novoferm in tehnično svetovanje o izbiri in namestitvi zahteva tip avtomatskih vrat. Izbor vrat, predlagane "steelarm"D.o.o. je precej širok, izdelava različnih vrst tega izdelka je lahko rešili veliko težav, ki se pojavijo med gradnjo, rekonstrukcijo ali obnovo prostorov.
"Steelarm" D.o.o. dobavlja tudi na ukrajinski trg, avtomatika za različne vrste vrat, ki povzroča "Večina" (Italija). Proizvodno podjetje "TORPAL" proizvaja samodejno gate "KRIFEL": garažna sekcijska vrata za zasebno in industrijsko uporabo,'dostop swing in konzole vrata. Za vse vrste vrat, družba nastavi samodejno Lepo" in "Morje" (Italija). Prisotnost lastnih industrijske baze, visoke ravni izobraževanja omogoča, da opravlja visoko-kakovostno namestitev, garancija in post-garancijske storitve, kot tudi za reševanje vseh vprašanj,-združljivost', povezanih z uporabo vrat.
Podjetje "LUCON LTD"delo na trgu Ukrajino od leta 1996, proizvaja različne vrste vrat (swing, pomično konzolo), uporaba komponent italijansko podjetje "Fratelli Comunello in avtomatizacije podjetje "REBRO" (Italija), dobava na ukrajinski trg, sekcijska vrata, ki jih proizvaja podjetje "Bremet (Italija), ovir, tourniquets, samodejno zaklene cestah različnih proizvajalcev. 000 "LUCON LTD" je uradni distributer'utrom več podjetij: "REBRO", ki proizvaja samodejno na mahati, drsna, sekcijska in zložljiva vrata, "Fratelli Comunello", ki proizvaja komponente za nihajna in drsna vrata, različne vrste kovinskih vrat, " Bremet", ki proizvaja sekcijska vrata. 000 "LUCON LTD", ki se ukvarjajo z montažo vrat in avtomatizacijo, servisiranje in popravila vseh nameščenih naprav, daje tehničnih posvetovanj na izbiro in namestitev potrebne opreme, ki zagotavljajo usposabljanje za Montažo osebje. V skladišču vedno široko paleto avtomatizacije in sestavnih delov za proizvodnjo vrata. Za vse proizvode podjetja "LUCON LTD" zagotavlja garancijo 1-2 leti.
Podjetje "TEKKO-KIJEV", je bilo delo za 10 let na ukrajinski trg vrata. Med tujimi partnerji "TEKKO-KIJEV" kot velika podjetja v Evropi, kot Hormann, Novoferm, Lepo, Marantec. Tudi "TEKKO-KIJEV" ponuja strankam in proizvodov iz lastne proizvodnje - v'dostop vrata, izdelana iz domačih in tujih materialov. Strokovnost in usposobljenost zaposlenih v družbi omogoča, da reševanje najbolj zapletenih tehničnih težav na optimalno izbiro in montažo vseh vrst vrat. Podjetje nenehno skrbi za izboljšanje ne le na kakovost proizvoda, temveč tudi na področju storitev, tako v letu 2002 je podjetje v servisni center. Za več operatively reševanje problemov strank in partnerjev, od spomladi letos bodo začeli z delom na nove centre, vzdrževanje in prodajo v Kijevu.
"TECHO-KIJEV" leta 2002, je začel sodelovati z največjim ukrajinski proizvajalec sekcijska vrata - podjetje "PSV" (BC, Kijev), ki z uporabo naprednih Evropskih tehnologij in materialov, se je začela proizvodnja vrata v Ukrajini. Podjetje "PSV" je najširši obseg vrata velikosti in tehnične rešitve, ki vam omogoča, da ponujajo izdelke cenejši od uvožene analogi za 10-20%. Podjetje "Indeks", ki se ukvarja z izdelavo drsnih in mahati vrata, vrata tip "harmoniko" različnih modelov, ki uporabljajo avtomatike za vrata "Breda", "Delma"in "Bernal" (Nemčija), sekcijska vrata "Breda". Ustvarili posebno storitev organizacije za vzdrževanje vrata in avtomatizacije "Indeks tehnologije".
Podjetje "PST Nadzor" potrebščine, garažna, industrijska vrata", Tecken-trup", avtomatika za vrata "Prišel", ovire, avtomatska vrata.
Pred kratkim je v Ukrajini, je trgovina zastopanje podjetja "Hormann" "KG VKG", ki opravlja dobave sekcijska vrata ICH 40, Eko Klasičnih, Eko Therm, razlogov SuproMatic, Eko Matic za garažna vrata, notranja vrata ZK, jeklenih vrat MZ.
Podjetje "Termolin-UA" je uradni zastopnik v Ukrajini enega največjih Evropskih proizvajalcev avtomatsko domačih in industrijska vrata - družba "Thermoline". 000 "Termolin-SA je predstavništev v vseh regijah Ukrajine, zagotoviti namestitev avtomatskih vrat "Thermoline", svoje garancije in post-garancijski servis, in tudi daje tehničnih posvetovanj. Strokovnjaki "Termolin-SA je nameščen samodejni aluminijasta sekcijska vrata "Thermoline" na letališču "Borispol". Na zalogi v Kijevu pomemben in zadosten obseg gate "Thermoline" in pribor omogoča 000 "Termolin-SA takoj za izvajanje naročil v skladu s strankami " zahteve, in tudi, da opravijo popravila in vzdrževanje vrata. Strokovnjaki ugotavljajo naslednje trende na trgu gate:
- V letu 2003, se pričakuje nadaljnje povečanje povpraševanja po gospodinjskih in industrijskih vrat;
- Na trgu vrat je prestavljen iz cenovne konkurence, ki niso cena metode, ki temeljijo na izboljšanje storitev zaradi povečanja veljavnega garancijskega obdobja delovanja vrata, bolj intenzivno uporabo različnih tehničnih inovacij, uporaba podjetij lastno izvirno razvoja do zadnjega povzroča dejstvo, da je montaža industrijskih vrat v večini primerov zahteva non-standard tehnične rešitve);
- Pričakuje se, da se umika iz trga gate delež majhnih podjetij, posrednikov in s tem povečati tržni delež na trgu velikih podjetij;
- Povečanje rasti v regionalnih trgih Ukrajine, in, posledično, pojav velikih regionalnih podjetij, ki se ukvarjajo oskrbe, izvajanje in montaža avtomatskih vrat.
Na odzive strokovnjakov o razvoju trga gate v Ukrajini negativno vplivalo na pomanjkanje sodobnih tehničnih znanja, potrebna za izvajanje požarno-preventivnih certificiranje industrijska vrata. Na primer, obstajajo v Kijevu kamere omogoča preskušanje samo vrata, v višini, ki ne presega 2. 5 m

Naprave, osnovne zahteve in razvrstitev vrata
Glavni gradbeni elementi samodejno vrata so:
- Blok ali kotni okvir; vratno;
- Električni in / ali ročni pogon;
- Vodniki;
- Nadzorni sistem, ki je lahko vključen daljinski upravljalnik;
- Dodatna oprema: oprema, dodatna oprema, senzorji različnih vrst, anti-theft oprema, "panike"; razsvetljava, itd
Osnovne zahteve, preden'so do vrat, ne glede na njihov namen in obliko naprave, kot sledi:
- Varnost, zanesljivost, udobje delovanja;
- Preprostost in minimalne zahteve za vzdrževanje;
- Možnost delovanja po tem, ko odklopite napajanje ročni pogon za avtomatsko vrat);
- Zanesljivo zaščito slik in vrata disk pred škodljivi zunanjimi vplivi (padavine, taksist in tako naprej );
- Estetika uspešnosti.
Strokovnjaki Design opredeliti naslednje glavne vrste vrat: sekcijska, rolevie (glede na druge terminologijo, roll), rolevie lattices, vhodna vrata, ki so sestavljeni ki se uporabljajo, na primer, za gasilske službe, drsna plošča, požarno odporne drsna vrata s krožnimi gibi, visoka hitrost (vertikalno in horizontalno ), swing band tančico, tip "harmonika". Na funkcionalni namen vrata je razdeljen na industrijo in gospodinjstvo (za zasebni sektor - večinoma garaža (področna in plošča) in at'dostop (nihajna in drsna).
Sodobne tehnologije omogočajo, da namestite vrata, Okna, skozi katerega si lahko ogledate sobo in ga ne preprečitev znatne toplotne izgube. Zgrajena v sodobni vrata antitheft naprave se bistveno zmanjša možnost nepooblaščenega dostopa.

Sekcijska vrata
Številne variante in v veliko različnih velikostih, ki je povzročilo široko uporabo sekcijska vrata v industriji in zasebnega sektorja. Zaradi številnih prednosti - priročno in enostavno namestitev, varno delovanje, zanesljivo zaščito pred taksist, racionalno vrata odpirač, dobro tesnjenje vrat in toplotna izolacija je najpogostejša daleč vrste vrat.
Strukturno platnu ta vrsta vrat je serija particij (povezave), s'Združeni med seboj prepletene zank. Za izdelavo razdelkov uporablja jekla, aluminija ali lesa (bor, smreka). Površina jekla oddelkov za zaščito pred korozijo, škodljive zunanje vplive zinced in kritje poliester premazom, površina anodize aluminija oddelkov. Glede na funkcionalni namen in pogoje delovanja za Sestavljanje slike jeklena sekcijska vrata, uporabite eno steno (gluhi ali Windows) particijo (v odsotnosti zahteve za izolacijo ali dvojno steno izolirana (gluhi ali z zasteklitev z dvojno zastekljena Okna) particijo. Ograjenem tank gluhih izolacijski oddelek je tri-plast sendvič, v kateri zunanji plasti iz listov valovite pocinkanega jekla z poliestrskih premazov in srednji sloj (izolator) - poliuretanske pene. Prenos toplote koeficient za gluhe oddelkih od različnih proizvajalcev, glede na kakovost toplotna izolacija se lahko razlikujejo od 0. 38 na 0. 95 W/m2 K. Debelina razdelek "Hermann", "Breda" je 42 mm, oddelek Novoferm - 45 mm, oddelek "Theckentrup" - 40 mm Iz take izolacijske pregrade, vratno zagotavlja zanesljivo toplotna izolacija prostorov.
Aluminij toplote-izolacijski particije imajo isto zasnovo. Debelina teh oddelkih, "Hermann" za različne zmogljivosti lahko v razponu od 16 do 26 mm, prenos toplote koeficient - 2. 8 W/m2 K. Višina gluhih oddelkov, se lahko znesek za 375 mm in 500 mm, višina oddelkov z zasteklitev - 500 mm in 750 mm Sekcijska vrata lahko zapiranje odprtin v velikosti h m
Izbor oddelkov za vrat je odvisna tudi od zahteve, preden'so za razsvetljavo, izolacijo, in skladnost videza (design) vrata arhitekture. Sekcijska vrata nastavite kot pravilo, za začetek, in ne zasedajo prehod v svetlobo (razdalja od vrha tal do spodnjega roba skakalec). Odprite sekcijska vrata zavzamejo zelo malo prostora, saj da gredo po tleh. Za zagotovitev dostopa do visoko-stojala in / ali sprostitev prostora za žerjava železniški platno ima na vrhu odprtino. Raznolikost vrst tirnice (več kot 10) zagotavlja izbiro racionalno variante montaže vrat za različne pogoje delovanja in poslovnih prostorov. Oblikovanje sekcijska vrata zagotavljajo visoko varnost delovanja: moda'enotnost oddelkov izključuje ščepec prsti, tako z zunanje in notranje strani vrat; vsak torzijske vzmeti (če obstajata dve ali več) mehanski pogon je opremljen z varnostno napravo. Ko prekinil vzmetne gredi vrtenja je onemogočen, prekinjena s jeklenih vrvi krpo trdno potekala v določen položaj; oblikovanje kotu okna ven, ponesreči udaril deli telesa, med okvir in navpične vodnik. Za sekcijska vrata z mehanski pogon in ena torzija pomlad varnosti, ko se vrv poškodbe ali okvare pomlad zagotavlja past. Ko vrv poškodbe ali okvare pomlad ujeti ventil zajame lov žep okvir, ki zagotavlja močno držite vrata.
Sekcijska vrata so enostavna za montažo. Svoje tiho napredek je dosežen z uporabo strani-s prilepko roller nosilcev z nastavljivim plastični valji. Natančno'enotnosti prerezi vrat, zanesljivo tesnjenje med oddelki po svoji širina in strani okvirja na vse dolžina, profil cev za nižje pakiranje bi se izognili vode, ki teče. Pečat džemper ponuja lepo in tesno zapiranje vrat po vsej svoji širini. Za zaščito pred taksist, ki služijo za notranji ročaj s posebnimi zaklepanje, zaščitna profil cilinder, ventil ali rotacijski zaprtje.
Za odpiranje in zapiranje sekcijska vrata so s prirobnico ali verižni pogon, ki se lahko izvede tako električnega in ročnega. Delovanje sekcijska vrata zagotavljajo z mirovanjem ali daljinski upravljalnik.

Rolevie vrata
Oblikovanje prevračanjem vrata, je zelo preprost. So zbrani iz majhnega števila elementov, dosežen na sodobnih tehnologijah, ki jih naredi zanesljiv in trajen, vzdrževalnost, nizke stroške lastništva. S kombinacijo teh lastnosti, je potrebno za industrijska vrata, ki delajo z visoko intenzivnostjo. Še posebej učinkovito roll vrata na industrijske objekte z intenzivno prometa (skladišča, skladišča, z železniških prog, ladjedelnice in t. p. ). Majhen volumen skrajšati v zvitek slike (glede na druge terminologijo, lupine, ki vam omogoča, da namestite trak vrata nad odprtino v trgovinah, zgornja meja, ki obstaja veliko komunikacije ali dela mostna dvigala, itd. Roll vrata nameščena v prostorih, kar je nemogoče namestitev sekcijska ali druge vrste vrat. Strokovnjaki priporočajo uporabo te vrste vrat za visoke odprtine, ampak velikost krpe za vrat, ne sme presegati 30 m2. Povezave roll vrata so izdelani iz jekla ali aluminija. Oblikovanje jekla in aluminija deli iste. Poseben profil povezave z dvojno steno, ki je napolnjena z poliuretansko pinoy, daje njihovo oblikovanje visoko gerstle in vam omogoča, da pridobite zelo kompakten, z manjšimi Wes roll. V neugodnih pogojih na industrijskih objektov takšne naprave krova zagotavlja visoko odpornost roll vrata korupciji (vpliv). Platno, trak vrata se lahko izvede z delno ali popolno zasteklitev.
Za odpiranje in zapiranje malih in srednje roll vrata se uporabljajo Elektromehanski pogoni prirobnico z integrirano lov napravo in za velika vrata - zanesljivo verige Elektromehanski pogoni s posameznimi lov napravo. Delo roll vrata, ki jih je mogoče upravljati iz stacionarnega ali daljinski upravljalnik.
Različne ta vrsta vrat je, da roll palice. Uporabljajo se predvsem v podzemnih in multi-nadstropne garaže, trgovske centre, kot tudi na predmete, ki povečane zahteve za varnost. Krepak celična mreža, zanesljivo usmerjenost na predmet, ki prehajajo iz gibljejo navzgor zagotavlja visoko stopnjo zaščite pred taksist.

Zložljiva vrata
Ta klasični tip industrijska vrata je namenjena za namestitev v široko trgovina odprtine. Zložljiva vrata ne obremenitve strešna konstrukcija, "spopadajo" z majhno višina mostu. Glede na pogoje delovanja, ki jih lahko namesti za odpiranje shop, v sam ali pred njim. Ko je ta zavihek nameščen na eno ali dve strani, ki je pravokotna na ravnino vezje za fasado ali pred njim (odpiranje kota 90 stopinj), ki je nameščen vzporedno s fasado (kota odpiranja polkna - 180 stopinj).
Posebno povezavo krila, zložljiva vrata, ki omogoča, da jih uporabljajo za različne pogoje delovanja. Klasična shema povezave ventilov 2:2 (dva na vsaki strani), ki se uporabljajo v vratih gasilske. Za hitro odpiranje so opremljeni z mehanizmom, s pre-napeti pomlad, elektro-hidravlični ali pnevmatski pogoni. Skupaj s klasično obstajajo tudi druge sheme za povezavo z ventili vrata. Glede na širino vrat in prostora, v bližini stranske stene razmerje med ventili na povezavo se lahko razlikuje. Ločeno odpiranje vrat, v tem primeru se lahko uporablja za prehod ljudi, ali pa ga namestite zgrajena-vrata. Ločena stranska vrata je najbolj priporočljivo z vidika varnosti za ločevanje promet in pešce tokov. Ta zahteva velja za vse vrste industrijskih vrat.
Zložljiva vrata proizvedena z enojno ali dvojno steno jekla, brez izolacije in izolacijsko jedro iz toga poliuretanske pene ali mineralne volne, iz aluminija profili brez izolacije ali izolirani.

Pregledna visoke hitrosti vrata
Na industrijska podjetja so taka vrata služijo kot vmesni ali zunanje ograje, da zmanjša izgubo toplote, pridržanje prah in izjeme ugreza. Visoke hitrosti vrata za javnost dveh vrst : vertikalnega in horizontalnega. Hitro odpiranje in zapiranje, ki zagotavlja nemoten pretok materiala vrednosti posameznih področjih proizvodnje. Popolnoma prozorno ali z integrirano opazovanje Windows, high-speed vrata omogočajo, da zagotavljajo visoko varnost v cestnem prometu svetovanje. Skupaj s tem, na robovih vrat nastavite varovalko in uporabite fotocelice za nadzor gibanja načine, ki zagotavljajo maksimalno varnost osebja in tovora prometa kljub visoki hitrosti vrata.

Lestvica vrata
Plošča (nagib) vrata, je nastavljen kot pravilo, v garažah. Glavni elementi gradnja zapornice, so: pravokotni kos blaga, ščit, okvir izdelan iz posebne profil pravokotnim prerezom, pomlad sistem za bilance stanja, Elektromehanski pogon krmili s stacionarnega ali daljinski upravljalnik. Vratnega lahko iz valovitega jekla ali lesa. Za podzemne in skupinske garaže jeklena vrata se lahko izvede z prezračevalnih lukenj. Ukrutiti vratnega okrepitev, kot pravilo, dve dodatni vertikalne stojke. Ko odprete vrata ščit, ki se gibljejo na vodnik pnevmatike z nameščeni plastični valji, zaseda mesto pod strop sobe. Za varnost delovanja vrata opremljena z napravo za zaščito pred motenje prsti. Nemoteno delovanje tudi, ko odprete in zaprete vrata ročno in install shield v vse možne razmere zagotavlja sistem vzmeti. Za zaščito pred taksist vrata bodo opremljeni z mehansko napravo, ustaljenost, ki v priročniku pnevmatike izključuje možnost nepooblaščenega dviganje.
Nadzor Elektromehanski pogon se lahko izvede s stacionarno in daljinski upravljalnik. Za izboljšanje zvočne in toplotne izolacije na notranji strani plošče lahko nameščene posebne plošče. Na dnu omejujejo avtobus, predelan, običajno visoko kakovostnega jekla, zagotavlja * tesnjenje in izključuje jih dobili v garaži vlago, prah, listje. Lestvica vrata so lahko iz stekla, umetnih akrilnega stekla.
Posebna objava zagotavlja ščit ročno v času izpada elektrike, in učinek črv prestavi vozite varno zaklene vrata brez zaklepa. Če želite ustaviti ščit v skrajnih položajih služijo kot mejna stikala.

Swing gates
V zasebnem sektorju, industriji, pri sestavljanju sobe, te vrste vrat se uporablja za prilagoditev vstopa/izstopa. Swing gates nameščen na odprtih območjih, v primerjavi z drugimi vrstami vrata, so najbolj enostavno namesti in enostaven za vzdrževanje. Vrata so lahko zaprti tip (trdna pločevine)in predalčni ali v kombinaciji. Za Montažo področjih, rolete swing gates je mogoče izolirati. Glede na funkcionalni namen krpo gub je lahko urejena z okrasnim kovani elementi.
V samodejni nihajna vrata za odpiranje/zapiranje vsak list je moj elektro-mehanskih oziroma elektro-hidravlična (če vrata imajo precejšnje teže) pogon. Glede na zahteve za izgled vrat in pogoji veljajo ročične gredi pogon ali linearno vrsto. Kota vrtenja listov je določena z razdaljo med osi njenega vrtenja in osjo pritrditev ohišja, ki jih je treba upoštevati pri vgradnji vrat. Stop krat v končni položaj, bodisi zaradi zunanjih poudarek, bodisi skozi celoten izbor vrtilnega pogona. Čas odprtja vrat je običajno 15-20 sek. Dobro ravnotežje, swing gates zagotavlja dolgo in brezhibno delovanje. Swing gates bo opremljena, kot pravilo, avtomatika in pogoni. Samodejno odpiranje/zapiranje swing gates izvedete z uporabo fiksnih ali daljinski upravljalnik.

Drsna vrata
Ta vrsta vrat se imenuje tudi drsna ali pomično konzolo. So so, kot pravilo, kot vhod za gradnjo stanovanjskih ali industrijskih objektih. Drsna vrata ne zahteva dodatna prostora za odpiranje v omejen vstop del odlomka, kar je še posebej pomembno v zaprtem prostoru vstopa/izstopa, saj njihova gibanja pojavlja vzdolž ograje.
Glavni element oblikovanja drsna vrata je pravokotne platno, nameščena na aluminija žarek-vodnik. Pogon in avtomatizacijo nadzora vrata, vgrajena v pogon podporo post. Vratnega je preselil na poseben valj prevoz po železnici ob ograjo. Kotalni ležaji zagotavljajo nemoteno delovanje, ki omogoča odpiranje in zapiranje vrat na prekine napajanje. Visoka stopnja tesnjenje vrat se doseže z tesnila. Vratnega lahko zaprti tip (iz pobarvane pločevine ali gladke pločevine z polimerni premaz), predalčni z dekorativnimi elementi, kot tudi v kombinaciji. Konzolni vrata lahko imajo eno ali dve krili. Prednost drsnih vrat je ni dno skladbo, zaradi česar cestišča je popolnoma brezplačna. To je še posebej pomembno v delovanje vrata v neugodnih vremenskih razmerah, odpravlja potrebo za redno čiščenje dno železnici (sneg, led na cesti). Poleg tega je določeno vrzel med vratnega in cestno površino omogoča, da uporabite swing gates s oblikovalec premazi cesti (asfalt in gramoza, trave in t. d. ).
Gladko ustavi vrata lahko nudi namestitev magnetno zavoro, in zaklenite vrata zaprta z elektromagnetno vijakov. Da se zagotovi varen pretok prometa in pešcev se lahko uporablja infrardeči ovire, nameščene na podporo in lovljenje cilj objav. Drsna vrata so izdelana po posameznih nalog. Najpogostejši cilj velikosti 4 x 2 M. Ta velikost platna zahteva varno konzolo in vodila za vrata zaprtega tipa, ker je pod močnim vetrom vrata se lahko poškodujejo, še posebej v začetnem trenutku odprtja.
Za nadzor gibanja drsna vrata se uporabljajo za avtomatizacijo in pogonov, predvsem nemške in italijanske proizvodnje. Avtomatsko odpiranje/zapiranje vrat delujejo iz fiksnega ali daljinski upravljalnik z daljinskim upravljalnikom.

Avtomatizacija in pogoni
Samodejni sistem za nadzor in elektro-mehanskih oziroma elektro-hidravlični pogoni, ki so nepogrešljiva lastnost sodobne vrata. Vendar, zaradi pomanjkanja sodobne avtomatizacije in pogoni domače proizvodnje podjetja, ki opravljajo dobavo in montažo vrata, uporabite za svoje izdelke strojne opreme italijanski (Prišel, Lepo, MORJE) in nemščini (Marantec, Hormann) podjetja.
Avtomatizacije zagotavlja tiho in gladko gibanje in ustavi vrata, varnost delovanja (ki blokira pretok vrata ob srečanju ovira pri odpiranju in/ali vzvratno prestavo, ki se ukvarjajo pri zapiranju), zanesljivost, zapiranje in zaklepanje vrat. Strokovnjaki označi, da je oprema za vrata, avtomatizacija in pogoni bistveno izboljša varnost, zanesljivost in udobje za njihovo delovanje (voznik ne pustite avto, da odprete vnos garažna vrata, življenjsko dobo vrat poveča zaradi enotnosti, seveda). Sodobni pogoni lahko odpre vrata pod kotom 180 stopinj. V primerih je potrebno v sestavi avtomatski sistemi za nadzor se lahko vključi photocells in magnetne zanke, da bi povečali varnost delovanja vrat.
Zanesljiv nadzor z daljinskim upravljalnikom je zagotovljena z visoko hrupa imuniteto sodobne avtomatizacije (nosilno frekvenco signala je več sto megahertz).
Sili, verige, vlečna nameščen v prestavo pogon, vam omogoča, da delujejo vrata ročno v primeru okvare ali izpada električne energije.
Priložen disk, high-speed uspelo s pomočjo mikroprocesorja bi zagotovila odpiranje/zapiranje vrat ročno v izrednih razmerah. Pogoni, ki so opremljeni tudi s zablokirovali uporabi med vzdrževanjem ali popravilo vrat. Sili, verige, vlečna nameščen v prestavo pogon, vam omogoča, da delujejo vrata ročno, v primeru okvar, kot tudi v času izpada elektrike. Oblikovanje pogoni zagotavlja mehak zagon in mehka ustavitev vrat. Zanesljivo trim in nemoteno delovanje vrata kadarkoli odpiranje in zapiranje, ki zagotavlja torzijsko vzmetni mehanizem. Gred torzijske vzmetne pocinkane predelana za poseben način vzmeti pokrit z alu barve, drugi deli so izdelani železa, litje. Motorji so lahko opremljene z elektronsko ključavnico, magnetni zank, čitalniki, kartice, magnetni trak, itd. Gradnjo sodobnih pogoni prirobnico ali verige izvedbo priročno montaža. Motorji so kompaktni, na primer, za namestitev strani verižni pogon "Hormann" zahtevana razdalja do najbližjega steni je le 200 mm, prirobnico pogon - 300 mm.
Vrata nadzor in spremljanje nadzorni sistem deluje iz fiksnega ali daljinski upravljalnik (RC). Za radio z daljinskim upravljalnikom se pojavi: popolno ali delno odpiranje/zapiranje vrat ali eden od ventilov; samodejni vklop/preveriti, da se preveri ključnih kazalnikov uspešnosti avtomatizacije; delovanje vključeni v sistem dodatki (npr. za razsvetljavo), ter druge dodatne naprave. Mikroprocesorski nadzor zagotavlja Elektromehanski stres omejitev, disk, pomnilnik in določitev položaja vrat.
Obseg radijski daljinski nadzor se lahko 30-50 metrov Za kodiranje signala v sistem daljinskega nadzora se uporabljajo fiksno 10-bitni digitalno kodo, ki zagotavljajo več kot 1000 variante kodiranje. Uporabo digitalnih plavajoče kodo zagotavlja neprekinjeno spremembo kodiranja, vendar pa ta sistem je dražji.
Avtomatizacija italijanskih podjetij, je na podlagi dela mehanska stikala-stikala (pogonski motor izklopi na zapiranje/odpiranje nogo), vendar pa je lahko nameščen na vratih sistemi drugih proizvajalcev. Avtomatske opreme, ki jo proizvaja nemških proizvajalcev, se lahko vgradi samo na vrata lastne proizvodnje.

Samodejno vrata", Hermann"
Podjetje "Hermann", ki je ena od Evropskih voditeljev v proizvodnjo avtomatskih vrat, ki proizvaja vse vrste domačih in industrijskih vrat, avtomatizacija in pogoni za njih. Zaradi visoke kakovosti izdelkov "Hormann" ima močan položaj na ukrajinski trg vrata.
Oddelek gate "Hormann" je lahko nameščena v garaži, kot s standardnimi-Noe (višina skakalec (h) za ročni pogon je 210 mm, samodejni - 245 mm)in nizko (h za ročni pogon -100 mm, samodejni - 150 mm) in visoko (h = 585 - 1515 mm) skakalcev. Za ta namen tri tipe vodnikov: standard, za nizko lintel z dodatno vzpon na platno.
Platno garažna vrata "Hermann" lahko dve možnosti. Prvi je neizoliranih jekla-stene, povečano zvočno izolacijo, ki se doseže z prilepljen na njihovi hrbtni strani krepitev jeklenih profilov. Za drugo uporabo izolirana jeklena oddelkov debeline 42 mm (prenos toplote koeficienta je 0. 95 W/m2) in eno stenami jeklene oddelkov z dodelavo "pod drevesom".
V zasteklitev je narejen v treh različicah: aluminij oddelkov s stalnim zasteklitev za jeklo vrata; področna zasteklitev za eno stenami jeklene vrata; zasteklitev z dvojno zastekljena Okna za toplotno izolirana jeklena vrata.
Sekcijska vrata "Hermann" je opremljen s funkcijo za zaščito prstov, ki ščiti pred zlom bolt-zapah. Vrata tiho in enostavno premikanje zaradi nastavljivo vzmetenje valji iz trpežne plastike in dva torzijske vzmeti, in zaprti vzdolž oboda visoke kakovosti trakovi iz gume.
Tkanine sekcijska garažna vrata "Hermann" lahko tudi lesena. Prenos toplote koeficient za jeklo izolirana vrata glede na tip stekla je 2. 8. do 3. 2 W/m2 K.
Roll vrata", Hermann". Razvil in patentiral je družba "Hermann" sistem prisilnega linijskih konzolo z vodniki (ZAK) bistveno zmanjšuje toplotne izgube in zagotavlja trajno in zanesljivo delovanje roll gates. Glavno načelo delo sistem ZAK je, da pri odpiranju posebno podporo gred premike na rolo vrata na povečanje premera, ki je vzporedna s steno v trgovino v smeri mostu, in ko se zapre - z zmanjševanjem premer roll ponovno skakalec. Ta ureditev omogoča lupini vrata je vključena v priročnikih, vedno pokonci in gladko, brez izkrivljanja, tesno pritisnil pečat skokih, ki preprečujejo uhajanje toplega zraka. Poleg tega ZAK sistem zagotavlja zanesljivo delovanje vrata, izključuje pospešeno rabo povezave, povezane z neskladnosti pri vhodu v vodi, bistveno zmanjšuje delovanje hrupa vrata, in ne dovoli, povečanje obremenitve motorja, ki lahko nastanejo zaradi povečanega trenja z neskladnosti povezave.
Vozni barvah "Hermann" med avtomatskim zapiranjem, zagotavljajo nadzor na daljavo outline in pas skakalec samoupravleniia elemente varnosti.
"Hermann" proizvaja zložljiva vrata v nov lahek, samonosilna konstrukcija iz aluminija v različici visoke hitrosti vrata. Na vrata "Hermann Barry" Elektromehanski pogon s patentirano pasu orodje zagotavlja tiho gibanje vrata brez mazanja.
Management system "Hermann", ki zagotavlja samodejni nadzor varnostnih elementov pred vsaka vrata.

Samodejno vrata NOVOFERM
Podjetje "Novoferm GmbH je eden največji evropski proizvajalci jekla vrata in zaboji vseh vrst, garažna in industrijska vrata, in tudi sistemi za optimizacijo za nakladanje in razkladanje na skladišč - egalitarno rampe in tesnila za

VIR: BudMajster


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика