понедельник, 29 сентября 2014 г.

Kako namestiti notranja vrata

Kako namestiti vrata

Prva stvar, ki jo je treba naučiti, je dejstvo, da se vsaka vrata namestitev se opravi na zadnji. To ima svoje razloge in glavne izmed njih je, da po tem, ko ste namestili vrata more biti vse "umazane" popravil. To je zelo težko za zaščito okvir vrat iz naključnih praske ali kapljic barve, vendar box set ne bo obravnavana.

Drugi razlog je, da je tehnologija zamenjavo notranjih vrat je potrebno v tla. To je določanje višine vrat. Mimogrede, eden od načinov za ugotavljanje kakovosti popravila je oceniti razlika med vrata in tla. On ne sme biti več kot 2 cm, zgornji razred, ko je samo 1, si oglejte Sami razumeti, da je za namestitev na tla je treba. Enako pravilo velja tudi za stene, morajo biti v celoti pripravljena za tapet ali slikarstvo, in še bolje, če se dogaja, da se z njimi. Gladko steno je potrebno namestiti doorframe brez izkrivljanja.

Kako namestiti notranja vrata z naklonom

V skladu s to tehnologijo je naslednja: Prvi v celoti bo okvir vrat. Nato po pobočju odreže točno širini zidu in je pritrjena na doorframe na zunaj. V pripravljeno odprtino lepilo se uporablja, potem je to vključuje polje z ramo in pritisnil ob steno. Sprejeti ravni v roko in dal polje strmine strogo vertikalno, dokler se lepilo posuši. Isto stvar in ne na nasprotni strani, in nato na vrh. Zdaj preverite raven navpično polje, primerjati širina na vse višine, morajo biti enaki. Lahko določi razkorak med steno in okvirjem. Ko je suha, jo bo le, da visi na vratih.

To ni zelo kompleksna tehnologija vgradnja vrat.

Kako lahko namestim vrata

Zdaj pa na bolj običajen način montaže vrat, v začetku članka sem omenil kot "classic". S to metodo Zbiranja skoraj tam in namestitev. Prvi, polovico box set z eno roko, nato pa z nasprotno, da je dal v drugi polovici, in določi zasnova vijak. Za namestitev podrobnosti niso videli vse to je zaprta s platband. Metoda je bolj preprost, ampak tudi tukaj je pomembno, da posebno pozornost namenili za namestitev polje ravni.

Po box bo set - visela krpo vrata in skoraj končni tetiva v montažo notranjih vrat. Ostaja le za rezano pribor, t.j. če želite namestiti ročaji in če je bila prvotno namenjena grad.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика