вторник, 30 сентября 2014 г.

Toplotno pištolo 2008-11-27 12:59:33

Gradnja in rekonstrukcija.

Toplotno pištolo
2008-11-27 12:59:33

Toplotno pištolo je močno strokovno grelec. Toplote gun je namenjen za ogrevanje, različne vrste sobe, skladišča, delavnice, garaže, delavnice, itd., Toplotno pištolo je kompakten in robusten jeklenih, znotraj in zunaj pištolo poker trajne polimerne barve, odpravo verjetnost koroziji. Toplotno pištolo je opremljen z termostat in so zaščiteni pred pregrevanjem.
Težko je precenjuje pomen toplotno pištolo za ogrevanje, še posebej v razmerah skrajne ruske zmrzali. Včasih, da shranite udobno mikroklimo v posebno hude zmrzali, na primer v rastlinjakih, je bolj donosno, da imajo toplotno pištolo, kot zgraditi zajetno dodatne toplotne sistemu. Kratko trajanje Morozov v-30-40 stopinj lahko shranite na ogrevanje do velike količine le uporabi za ogrevanje s toplotno pištolo.
Ponujajo široko paleto toplote puške so tako raznolika, da lahko vsakdo izbere ustrezen model topov na ceno in funkcionalnostjo. Tako zelo priljubljena v tujini, v Rusiji in Ukrajini je toplotno pištolo Master proizvodnja ZDA.
Med modeli toplote pištole izpolnjujejo to:
- Olje pištolo (deluje na dizelsko gorivo);
- Plinske puške;

- Električno pištolo.
Toplotno pištolo - Grelec Master

Poleg tega tekoča goriva toplote puške so razdeljene na toplotno pištole za neposredne in posredne ogrevanja. Na Splošno, dizel ali plin, toplota pištolo je najbolj sprejemljiva varianta ogrevanje stavb in prostorov, kjer ni električne energije. Vendar pa morate vedeti, da je takšno toplotno pištolo v procesu toplote gori kisika v prostoru, oziroma v skladu z sanitarne zahteve, ki jih mora imeti notranje prezračevanje. V domovih, pisarnah in trgovinah predvsem uporabo električnih toplote pištolo.
Grelniki Mojster je nujno potrebno za ogrevanje prostorov, kjer ni omejeno ogrevanje. Goriva, ki jih uporabljajo zelo varčno, in dajejo veliko toplote. Torej, 10 kilovatnih grelec za ur neprekinjenega delovanja traja le litrov goriva. Poleg tega z naraščajočo moč grelnikov postal še bolj ekonomično. Eno polnjenje (odvisno od modela) je dovolj za 11 - 12 ur neprekinjenega delovanja.
Če izberete grelnik je opremljen z termostat, ki bo lahko vključeni le, ko temperatura pade pod določeno raven, goriva, ki lahko traja dan ali več.

Zaradi popolno zgorevanje grelniki Mojster ne daje saje in skoraj brez vonja. Še posebej previden pri tem, diesel grelniki z izpušnih plinov. Edina omejitev: potrebnega goriva svežega zraka, in zato grelniki Čarovnik ne morete uporabljati v zaprtih prostorih.
Kakovostno toplotno pištolo Master pogosto uporabljajo za gradbena dela na kateri koli ravni. Širok obseg ponujene opreme Master zagotavlja izbiro toplotne pištole, ki se izvajajo na najbolj ugoden in priročen vrsto goriva. Plina, toplote pištolo Mojster BLP delujejo tako na fizično in kozarcih plina. Grelniki Master tako neposredna in stranske toplote zagotavljajo vse za ogrevanje industrijskih objektov, vključno s tistimi, v katerih ljudje delajo. Grelniki o delovnih serije WA napolnjena odpadno olje, zavorna tekočina, in druga tekoča goriva.

Gradbeniki stalno uporabljate grelniki Master za sušenje betona, ometane stene in strope. V hladnem in mokrem vremenu, to omogoča, da zmanjša glede na njegovo utrjevanje, kar bistveno zmanjša čas gradnje, še posebej, monolitno stavb. Rezultat je velik prihranek denarja in delovnih ur, in glavna stvar - dejansko zmanjšuje čas okrevanja naložb v gradnjo o'predmet.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика