суббота, 27 сентября 2014 г.

V svetu vila sanj. Izberite perilo

Nedvomno, tako spanje je bilo mirno in globoko, najprej morate skrbeti za dobro ležišč z visoko kakovost vzmetnice ali prijeten kavč. Vendar pa pravilno počitek in absolutno udobje zagotavlja ne le pohištvo, ampak tudi perilo, tako da je izbira obleke za posteljo je treba jemati resno.

Nekaj opisov posteljno perilo je bilo znano, da 15. stoletja. Po pričevanju starih Rimskih zgodovinarjev posteljo dostojanstveniki obvezna'nujno črni listi Egipčanskih perilo z različnimi vzorci, ki prikazujejo vrtnica, breskev in satyrs. V srednjem veku postelj v hladno gradovi so bili prekriti s kože redkih živali. Povsod postaviti postelj tkanin v Evropi se je začela šele v času Renesanse in v domovih bogatih ljudi. Perilo prvi je bil izključno bela, in malo pozneje, v času vladavine Barok in Rokoko, postal modno razkošje posteljnina postavlja z čipke plot ali vezenje. Prva ženska kakovosti, ki se je razširil tehnike v posteljo, je bila Madame de Pompadour. To je bila ona začetku, da uporabite svoje perilo Kitajske svile. Danes, posteljnina se ne šteje za razkošje, ampak bistven in nujen " atribut " vsakdanjega življenja. Kaj posteljnino boljši spanec? In kako izbrati obleko za svojo posteljo, tako da oči zadovoljen, in ga je enostavno?

Najprej smo se osredotočili na njihovo vizualno občutkov in bodite pozorni na barvo in obliko, ki so tako raznolika, da lahko zasjeniti vse druge možnosti, in predvsem, da vplivajo na naše izbire. Posteljno perilo, kot tudi oblačila ali pohištva, je treba danes newfangled trendi. Lahko kupite classic, staromodna, skromno minimalističen navaden, ali super trendy svetle pisane posteljnine komplet, izberejo cvet, rastlinski okras in spodnje perilo z geometrijsko ali abstraktni elementi. Ampak ne mudi, da resort hitro impulzi, ampak nasprotno, se sprostite, osredotočiti in poskusite razumeti, kaj barvo in vzorec, ki je najbližje vaše čustveno stanje.

Svetlo, nasičenih barv lahko povzroči intenzivno občutke in čustva. Spolno posteljnino šteje se, da črna, rdeča in barve, kože divjih živali. To, kot pravilo, raje mladih parov. Osamljene starejše ljudi, to postelja okvir malo verjetno, da bi pritegnili in verjetno celo nadležno. Romantika se nagibajo k uporabi posteljnine z Kitajskih ali Japonskih znakov. Po psihologi, najboljša rože za dobro srečanje z Morpheus je modro, svetlo zeleno in bež odtenkih. Rumena dvigne razpoloženje in pomaga optimistični sanje, in glej, bel dejansko prihrani svoje lastnike iz sanj, ki deluje na podzavest, kot radirka. Zelena je nekakšen užitek za naše oči, in je umirja živčni sistem. Orange je ugodno vpliva na krvne žile in izboljša razpoloženje.

Pam'ne pozabite, da ljudje z različnimi temperament reagirajo različno barvo. Na primer, optimistični bi zelena in rumena, choleric - rdeča, melanholičen vijolično - modra, in phlegmatic - modro-zeleno barvo. Če govorimo o tem, črne barve, je še posebej dobro za kontrast označite in poudarjajo druge zvoke naprave in odtenkih.

In, seveda, po tem, ko oči sem videl dovolj, želim, da se dotaknite predmet svoje želje in najbolj zanimivo, da je ta pri izbiri ležišča je nujno. Nedvomno dobro perilo mora biti prijeten na dotik, tako da ste prepričani,'mora ugotoviti, kaj je povzročilo to, ali ta tkanine in izbiri materiala in strukture, ki bodo še posebej prijetno. Danes, posteljnina, sešiti iz mnogih najbolj raznolika struktura in kakovost materialov, tako naravnih in umetnih. Seveda, idealna možnost, se šteje za perilo, bombaž, perilo in svila.

Najdražji in elegantna posteljnina garniture so narejene iz svile. Svila je m', ki "diha", prijeten na dotik materiala, ki ohranja telesno temperaturo. Nakup svilena posteljnina, bodite pozorni na njegovo kakovost. Svila se ne potisnite na postelji, ne oblike vodi in ne elektrificiranih, drugače, so vam na voljo ponaredek.

Priljubljena posteljnina sklopov perilo. Perilo vzdržljiv, močan in nogavice, ki lahko zdrži včasih več kot 200 washings, še to je popolnoma prehaja zrak. Vendar, lan, grobo teksturo, je zelo nagubana in težko kap.

Najbolj priljubljene pri predstavi različne m', ampak trmast bombaž (Baptiste, saten, platno, platno in flanela), ki se razlikujejo v gostoti vezavi vlaken. Bombaž se odlično vpija vlago, je prepustnost, enostavno za pranje in je menila, bolj praktično, lan, čeprav je močno sedi na prvem pranju. Saten je močna in trpežna tkanina prenese 200 300 washings. To je ceneje kot svila, vendar dražje kot druge bombažne tkanine. Sijoče tesen saten tkanine s svilnato površino je zelo prijeten na dotik in ga naredi perilo drugačno zasnovo za vsakdanjo uporabo. Vendar pa ta material je strah, da vročo vodo in se usede iz vroče pranje. Vendar saten-Atlas praktično ne skrči.

Če ste hrepenijo za nakup Grand-output obleko za svojo posteljo, izberite batistatou posteljni set. Baptiste - svetlobe, jasno, elegantne tkanine, je izjemen vezavi. Z njim, kot pravilo, ne dragih kompletov, ki se ne uporabljajo stalno, za primer, poroka slušalke, zaradi nizke nascosti materiala (samo 50 washings).

Vsi vemo, da je posteljno perilo iz bombaža. Ta material je debel sukanec in redkih tkanje, to ne zahteva nobene posebne nege, cenovno in praktične, čeprav dokaj hitro ne. In grobo platno, nasprotno - debela nit in pogoste tkanje. Bashevoy tkanine prenese veliko število washings.

Vsak dom je treba veliko perilo za vse priložnosti. Na primer, več sklopov, za vsakdanjo rabo in nekaj možnosti za posebne priložnosti. Poleg tega so za vsak letni čas, lahko izberete najbolj primerna tkanina za rekreacijo. Lana, na primer, je zelo koristno, v poletnih mesecih - kakovost materiala, ki diha, in v postelji s to spodnje perilo, ki je udobno tudi na štirideset stopinj. Bombaž je primerna za vroče in hladne noči, zaradi edinstvene lastnosti vlaken mu pomagajo, da "prilagajanje" pod nobenim pogojem: v zimskem času, vam bo toplo in udobno, in poletje je svež in hladen. In odlično toplotno shranjevanje, m', ki na dotik flanela, pokriti s svetlobo dezintegratorjev, primerna tudi za off-sezona, ko ni ogrevana. Svila odlično ohranja toploto in "diha", tako je tudi dober za zimsko in pozno jeseni.

Lepo in nenavadno listov umetnih materialov, ki jih je treba ravnati zelo previdno in videti je reakcija organizma. Pogosto ljudje vacationing na umetni posteljno perilo, razvija alergije, se začne nespečnost, je občutek toplote ali hladu. Torej, če čutite kakršno koli neugodje, hitro zamenjati posteljnino, sicer oslabljenost je na voljo, da vas za dolgo časa.

Tako, ko ste se odločili za material, barva in vzorec posteljno perilo, ne pozabite, da preverite, njegove obdelave in oblikovanja. Kazalniki kakovosti perilo je široko brezšivne površine nežno s strojno obdelanimi robovi. Spoji na rjuhe kritje, listi in pillowcases treba le notranji, poleg tega, preglejte informacije o lastnostih materiala, ki so prikazani na paket. To je koristno, če vemo, kakšne barve je perilo se ne priporoča, da je treba prati pri temperaturah nad 40 stopinj. In še ena stvar: ne oklevajte in vonj materiala. Če menite, močan vonj barve, nato pa pri njegovi izdelavi je bila uporabljena poceni nizke kakovosti barvil. V tem primeru je najbolje, da odstopi od nakupa, ker perilo lahko ne samo, da shed in se poda veliko neprijetnosti, in spodbujanje različnih vrst izpuščaje in draženje kože in povzročijo Splošno slabosti.

Vsekakor pa je izbira posteljnina, ni tako odgovorno in zapleteno zadevo, kot je nakup pohištva, ki ga želite uporabiti, ni eno leto, vendar v tem primeru obstajajo določene trenutke in nekaj odtenkov, ki jih morate biti pozoren, da se ne bi izkušenj stalno nelagodje in nezadovoljstvo. Želite videti čudovito pisane sanje in Zbudili spočiti in zadovoljni? Potem preživijo nekaj ur svojega dragocenega časa, da izberete noč obleke za svojo spalnico in dobili znanje o primeru.

Avtor: Volokitin Julia

Gradiva na temo

Alkimija barve
Ko spremembe blazino


Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика