четверг, 25 сентября 2014 г.

Tekoče nohti 2011-09-02 14:17:40

Gradnja in rekonstrukcija.

Tekoče nohti
2011-09-02 14:17:40

Danes v gospodinjstvu, ki se pogosto uporabljajo tekoči nohti. Kaj je to?

Ta gradnja lepilo, ki je namenjen za'enotnost različnih gradbenih materialov. So lahko homogene in heterogene. Ponavadi je to lepilo je proizvedeno v kartuše 310 ml Ena kapljica tekočine nohti dovolj za pritrditev na zgornjo mejo 50 kg teže. Če želite primerjati z belo lepilo, tekoče nohtov 10-krat močnejša od njegove. Moč'povezave je 15-80 kg / sq glej
Glavni plus tekoče nohti - se ne uniči tla. Ne želite pokvariti steno po popravilu, vstavljanje v vijak za ur. Tukaj na pomoč in bo prišel tekoče nohti. Prav tako se lahko lepljene stenske plošče, les-britje plošče, gips Plošče, steklene in kovinske izdelke, in še več. Površine, ki bodo prilepljene material se lahko tako nemoteno in grobo ali porozne.

Vendar tekoče nohti so različne, zato pri nakupu preberite informacije na embalaži. Imajo široko specializacijo. Nekateri od njih so primerna predvsem za plastične mase in ne morejo Kako uporabljati tekoče nohti?
ki se uporabljajo v prostorih z visoko vlažnostjo, medtem ko drugi, ne bojte vlage, tretji lepilo vse, kar lahko, in druge, imajo večjo moč, itd.,
"Nevtralno" tekoče nohti so izdelani na vodni topil. Delo z njimi, ki jih ne škoduje vašemu telesu, ker vodi do zastrupitve. Voda lepilo, ki se ne smejo uporabiti za kovine, in ni primerna za delovanje pri temperaturi pod ničlo. V takih razmerah, boste morali sprejeti lepila na organskih topil, in je prinasa bolje. Vendar zmrzlinsko odporno lepilo ni okolju prijazno. V nekaj dneh po uporabi razporedi oster vonj.

Kaj je pomembno pri nakupu lepilo, to je, kako dolgo bo trajalo. Različne spremembe lepila imajo različne nastavitev časa. To je lahko 10 minut, in lahko doseže do 40 minut. Za celoten polimerizacije lepilo vpliva na njeno spremembo, kot tudi zunanji dejavniki. Praviloma bi morala opraviti od 12 do 24 ur.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика