суббота, 27 сентября 2014 г.

Boj proti Boer'plevela in mravlje.

Vrt z lastnimi rokami (video)

Boj proti moli na mestu

Boj proti moli na spletnem mestu.

Česen. Gojenje in nego

Česen. Gojenje in nego.

Krompir. Gojenje in nego

Krompir. Gojenje in nego.

Najboljše sorte paradižnika (tomato).

Najboljše sorte paradižnika (tomato).

Boj proti Boer'plevela in mravlje.

V tem video vodič zajema, kako ravnati z Boer'plevela in mravlje na vrtu in kuhinjski vrt. Če vaše spletno mesto je močno poraščena Boer'Yang, brez kemikalij je potrebno. Obstaja veliko zdravil, ki uničujejo Boer'Yana. So poklicani, herbicidi. Herbicidi mora biti razredčenih v vodi, v razmerju, ki je zapisano v izjavi. Nalijemo vodo, v škropilnico in izvajanje upravljanja mesta. To pomeni, da ste preprosto spray Boer'Yana herbicide, razredčenih v vodi. Za zdravljenje mestu, je potrebno v suhem vremenu. In v tednu ali dveh Boer'Yana porumenijo in lahko začnete obdelavo zemlje.
Tudi ljudje, ki prinese veliko težav mravlje, ki živijo na vrtu. Z njimi, preveč, je treba boriti. To je sprejeti borova kislina in mešani v enakem sorazmerju z medom ali marmelado. In to pomeni, potresemo v krajih, kjer te ant najbolj. Po nekaj časa, mravlje, bo izginila.
In bolj podrobno o tem, kako se spopasti z Boer'plevela in mravlje na vrtu boste izvedeli iz tega videa. Video na temo "Boj proti Boer'plevela in mravlje" še 3min SC. Prijeten ogled.


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика