четверг, 25 сентября 2014 г.

Pohištvo stilov za moderni apartmaji 2011-09-05 12:04:34

Gradnja in rekonstrukcija.

Pohištvo stilov za moderni apartmaji
2011-09-05 12:04:34

Da bi predložiti nov dom ali, da spremenite situacijo, v stari, imajo pregledati veliko število imenikov. Vendar Usmeriti v sodobni modni, tako težko.


To je veliko bolj konzervativno kot enak način v oblačila. Vendar zdaj ni potrebno za strogo upoštevanje nekaterih standardov. Mešanica stilov opazovanem v sodobni oblikovalci inter'Yorov, je utelešenje naše življenje ritem. Torej, govorimo o pohištva svetu, se zaveda, da nastavi le smer, ne vztrajajo na podrobnosti.


Če pogledamo na nekatere od njih, boste morda opazili, da je v slogi, kot so ljudje imajo svoj značaj in temperament. Klasični slog, ki je v sodobni inter'Yeri lahko odlično kombinirajo z drugimi slogi in ustvariti zanimive in nepričakovane načine. Primeren je za ljudi, trdnega in malo konzervativen. Tukaj obstajajo elementi antične arhitekture in zato je ta stil zdi malo, ki je težka. Za njim, ki je primerna za sprostitev, nevtralno, vendar topli toni.

Avangard primerna za ljudi z izvirno okus in inovativno razmišljanje. Da bi zagotovila stanovanje v ta slog, ki ne potrebujejo veliko sredstev. Izberete lahko preprosta pohištva, nakup kotni kavč in okrasite inter'jer izjemen podrobnosti. Glavno vlogo v tem slogu, ima barva: lahko mix, združujejo, združujejo vse barve, glavna stvar je, ne da prestopiti med svetlost svetlost in vulgarnosti.

Zelo priljubljena med mlado generacijo, je slog hi tech v notranjosti'Yeri, kjer so vsi elementi okolja so predmet funkcionalni namen. Poudarek je na igro svetlobe na steklo, sijoče chrome in kovinskih površin, slika iz naravnega lesa ali ometane površine stene. Za to nastavitev, ki so pomembne v pohištvo je njegova funkcionalnost in preprostost. Jedrnato omare in stoli so lahko v kombinaciji s kovino shelvings. In strukturne odprtost vključuje v visual obseg cevi, fitingi in zračni kanali.


Znaki tovornega slog so vse vrste stvari, 50-60-ih letih Kupili na bolšji sejem, starinsko trgovinah, ali je podedoval od staršev. Pohištvo, zavese, tapetništvo, tabela-oblačila - vse, kar je že bila v uporabi, tj. "vintage".


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика