понедельник, 29 сентября 2014 г.

Svetlobne naprave

Svetlobne naprave

Impresivno in praktične svetlobne sheme, ima pomembno vlogo pri oblikovanju posameznih slog v vaš dom.

Svetlobne naprave
Vgradne v ravnini najvišje police osvetlitev vzbuja občutek toplote. So učinkovito osvetlitev slike na steni.

Dobro načrtovano svetlobne sheme morajo biti praktična in dekorativna. Ni dovolj, da so sobi Centralne lestenec, več svetilk in namizne svetilke.

Pravilno osvetlitev sistem daje možnost za kuhanje, pranje, šivanje, branje in izvajanje drugih dnevnih opravil. Na drugi strani, dekorativne razsvetljave morajo ustvariti določeno vzdušje za sprostitev in dopolnjuje barvo interior design'jer. Lahko preživijo celo premoženje za preproge, zavese, pohištvo in posvetiti veliko časa in energije za ustvarjanje lep dom, vendar slabo zastavljeno razsvetljava lahko izničila vse napore, in rezultat bo ravno, dvodimenzionalne slike.

Spektakularni razsvetljave, ki vključuje več elementov, skrbno proučiti in v kombinaciji.

Izbira svetlobnih naprav

Skupaj (v ozadju), razsvetljava treba za vsak prostor.

Najbolj priljubljenimi napravami Splošno razsvetljavo, stropov, v različnih stilov, od najbolj različni materiali - materiali, papir, kovine. Obesek svetlobo, kot edini vir razsvetljavo v prostoru običajno vrže luč na Osrednji del prostora, odhod v pol-lahka vogalih.

Svetlobne naprave
Število svetilk na Osrednjo linijo stropa v avli daje svetel, m'svetlobe, in soba je ne tako ozko in temačno.

Vgradne ali pol-vgradne stropne luči nizke napetosti dajejo svetlo osvetlitev. Glede na tip žarnice in ciljni prostor teh svetlobi ali luči veliko prostora, ali ustvarite ločeni Otoki svetlobe. Palautordera žarnice (angleško ime zrkel, tj. "zrkla") na okovje lahko zavrtite, spreminjanje kota osvetlitve.

Naprave z gladko prilagoditev svetlosti osvetlitve je odličen način za ustvarjanje v prostoru, ki je določeno razpoloženje.

Lokalna razsvetljava pošlje žarek svetlobe na določenem kraju in se uporablja skupaj s Splošnimi in naglas razsvetljave. Izbor naprav, lokalna razsvetljava, je odvisno od vrste dejavnosti in predmete, ki jih želite kritje.

Svetlobne naprave
Lokalni, funkcionalno razsvetljavo lahko naredi eleganten. V tem kopalnica žarnice v Hollywood stilu z obeh strani ogledalo se ne slepi oči, ki so zaščitene kot motnega stekla zasloni. Nastavitev lokalnega svetlobne naprave, lahko poskus z ozadjem.

Namizne svetilke na prožna stebla omogoča, da neposredno svetlobo, kjer boste potrebovali.

Branje žarnice mora biti dovolj visoko, tako da svetloba je padla na knjigo strani, vendar ne na očeh. Idealno v tem primeru obstaja svetloba, ki pade na knjigo nazaj.

Če ste napisali, šivanje, zgraditi nekaj, svetlobe, ki bi morale biti predmet'predmet dela, od zgoraj navzdol. Svetilke, ki se lahko višajo ali nižajo primerna za to je bolje, še posebej, če delate na jedilno mizo.

Directional razsvetljavo to je uporabno, če želite nastaviti nad delovno površino mize v kuhinji.

Naglas razsvetljave uporablja za osvetlitev rastlin, slike, zbirk in zanimivih arhitekturnih elementov. O'predmeti, ki so osvetljeni od zgoraj, spodaj, na nazaj, ali na določenega kota.

Ozek pramen halogenske žarnice učinkovito osvetljuje lepa vaza ali drugi predmeti, iz porcelana, in v spodnji del motiv v senci.

Slike običajno luč od zgoraj. Halogenske žarnice z nastavljiv kota vrtenja osredotočiti svetlobe na sliki, ki kaže proti ozadju osvetljena ostaja v senci steno. Lahko se uporablja za osvetlitev slik, kot tudi tradicionalni posebno steno držalo iz medenine.

Tabela svetilka s širokim na osnovni odtenek vrže luč mesto na delovni površini mize ali zajema družinske slike v okvirjih.

Svetlobne naprave
Elegantna svetilka ustvarja m', ki je vzdušje, polnjenje stene in strop topla svetloba in šolanja v delni senci elegantno kavč posteljo.

Svetilke z navzgor svetlobni žarek postavi pod velik posajenih rastlin, tako da je v senci velike liste, ki spadajo na stene in strop. Lahko pošljete dnu steklene police, svetlobe, ki se nahajajo v mala halogenskimi reflektorji. Pritrdi na steno, svetilke, vrgel svetloba na stenah in na stropu, razkrivajo zanimive arhitekturne podrobnosti prostora.

Majhne svetilke na tleh z navzgor svetlobni žarek ponavadi dajo za kavč ali stol. Take svetilke lije stenske luči in vizualno poveča velikost prostora.

Osvetlitev (Vprašalnik)

Svetlobne naprave
Zunanji reflektorji osvetljuje steno, ustvarjanje, igro svetlobe in sence in učinkovito brušenje enostavno houseplant.

Preden se odločite za nakup svetlobna telesa, ugotoviti, kaj se je pokritost morate za vsak prostor. Če želite to narediti, da odgovorite na naslednja vprašanja.

  • Ali soba ima več funkcij? V večnamenski prostor osvetlitev na različnih območjih (prenajedanje, delo, branje, sproščanje) daje priložnost, da jih ločite med seboj vizualno.
  • Kakšno vzdušje želite ustvariti? Če potrebujete značilno opremljenih dnevna soba, kuhinja, kopalnica, poskusite prepoznati potrebe v fazi načrtovanja.

  • Potrebujejo posebne razsvetljave? Otrok bi moral imeti mesto za prep za dobro osvetljenih Mizo in odrasle dobro, da sedite v udoben stol in tiho berejo svetlobe žarnice.
  • Ali bo vse v ta prostor, da se otrok? Vedno v tem primeru postavite varovalko v omrežno vtičnico. Poskrbite, da otroci ne bodo mogli doseči ven žarnic z žarilno nitko ali vrgel negotov lučka. Zavezovanja ob tla kabel.
  • Obstajajo praktične omejitve? Sanacija razsvetljave v prostoru je odvisna od obstoječega sistema napeljave. Ali ste pripravljeni za stroške in težav za spremembo napeljave? Celotno zamenjava električne napeljave je levji delež kapitala popravila.
  • Kakšen je vaš proračun? Če ste odločeni, da preživijo na popravilo določenega zneska, vendar se je izkazalo, da je za idealno rešitev denarja ni dovolj, pam'ne pozabite, da z malo iznajdljivosti lahko vedno najdete cenejša alternativa.
  • Praktične smernice

    Če se bojite, tatovi, namestite varnostno razsvetljavo. Zunanje luči žarnice bodo svetlobo s senzorjem, če nekdo bližje domu. To bo prestrašiti tat, in vam bo omogočilo, da bi našli ključe, če se v temni garaži. Lahko kupite "varnost", žarnice in števce, ki so nameščeni v notranjosti hiše. Preprosto žarnica se vklopi, ko se je stemnilo in izklop ob zori. Bolj pameten, naprav in izklop večkrat na noč. V različnih prostorih lahko oskrbe stikala z merilniki, ki delujejo na različnih časih. Namestitev te opreme mora izvesti usposobljen elektrikar. Zunanje napeljava je lahko nevarna. Če ste opremili vtičnice na tla, da bi vključuje namizne svetilke, ne vleče kabel po sobi. Nikoli ne hranite žice pod preprogo: to lahko povzroči požar. Zamenjava žarnice je spali ven, vedno izključite električne energije.

    Nakup svetlobnih naprav

    V posebni trgovini boste našli razsvetljave v veliki izbor in bodo prejeli ustrezen nasvet. V nekaj podjetij, ki ponujajo storitve oblikovalca. Naj gre, če želite namestiti nenavadno razsvetljave.

    Svetlobne naprave
    Sodobno kuhinjo potrebujejo sodobne napeljave. To halogenske sistem osvetljuje delovno površino, ne lije / svetlo luč na celoten prostor.

    Pred nakupom svetilke ali druge svetlobne naprave, jih prosi, naj ga vklopite in merjenje učinkov. Pam'ne pozabite, da je barvni odtenek, ki se je spremenilo, ko je svetloba.

    Preverite, da lampshade ustreza žarnica. Nekaj papirja in tekstilni odtenki zbledi od močnih žarnic.

    Prepričajte se, da svetilke in pribor zanje so prave velikosti. Kupujete namizne svetilke, vnaprej izmeri premer mize; če potrebujete obesek lučka, določiti njene dolžine, tako da se niso motili nikogar.

    Svetlobne naprave
    Namizne svetilke z dekorativni okvir in papir odtenek privlačna sama po sebi in tudi oddaja m', ki difuzne svetlobe.

    Obvezna'bodite prepričani, da vprašati, kako aparata in kako zamenjati žarnico.


    Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика