воскресенье, 28 сентября 2014 г.

Okna na meji 2006-11-02 14:45:34

Gradnja in rekonstrukcija.

Okna na meji
2006-11-02 14:45:34

Trg plastična Okna, vrata in druge izdelke iz PVC profil še ni strukturiran.
Jasno, statistične informacije ni na voljo. Ocena proizvajalci in prodajalci pogosto v nasprotju drug z drugim. Le eden se stekajo - povpraševanje za kovino-plastike "izdelek," je nenehno narašča, vendar počasneje kot pred dvema ali tremi leti. Potrditev tega je nenehno povečuje obseg uvoza iz PVC profilov, nastajanje novih podjetij in povečanje proizvodnih zmogljivosti starih.

Človeški jezik
Roller conveyer - valjčne proge.
Impost (ital. imposta) arhitekture. Zaključek post, stolpcev ali zadnji steni, služi kot podpora za lok (od slovar tujih besed). V tem primeru, proizvajalci določite impost kot profil, ki deli okna v več delov. Krmi-bar se imenuje tudi T-profil.
Na noge - tanka palica, določitev okvir, stekla ali stekla.

Stanje je. denar
V letu od zadnjega "Pugachevo" poslovne "ključni" (glej POSLOVNIH # 7 z dne 18. 02. 02, str. 48-50), operaterji, globalni trg ni doživljal spremembe. Trendi, ki so določeni v prejšnjem letu, shranjene: povpraševanje in trg, glasnost raste, s'novo podjetje, staro-števci so povečanje njihovih proizvodnih zmogljivosti.
Nakup starter kit je oprema za proizvodnjo plastičnih Oken in vrat, z zmogljivostjo 10-15 Windows v spremembe, bo stala približno $ 20 tisoč Poleg tega, boste morali registrirati in pridobiti dovoljenja ($ 1, 5-2 tisoč evrov ), nakup instrumentov ($ 2 tisoč ), dodatne opreme ($ 2-3 tisoč ), police, mize, piramide, za prevoz končnih izdelkov ($ 1-2 tisoč ), osebnih avtomobilov ($ 3-4 tisoč ).
To je potrebno upoštevati stroške za nakup sestavnih delov ($ 1-1, 5 tisoč eur ). Skupaj: skupni kapitalski izdatki bo približno $ 30 tisoč "Hit" so, po mnenju anketirancev, proizvajalci, je mogoče za dve ali tri leta.

Pravi komentator
Alexey SHISHKO (40), vodja podružnice, hčerinske družbe "Artek-Ukrajina", Kijev, ukrajina; prodajalec PVC profil, pribor in sestavni deli za proizvodnjo oken in vrat konstrukcij; 1996; 58 ljudi ; Prihodek od prodaje za leto 2002 - ni razpoložljivih podatkov):
- Vprašanje, ki ga je sprožil avtor v predlaganem besedilu, je prav gotovo pomembna. Trg konstrukcij iz PVC res lombardia in ne strukturiran. Nudimo informacije, ki natančno odraža trende, ki trenutno so na trgu. Torej, strokovnjaki, praktiki material se lahko zdi malo površno, ampak to očitno ni na njih in jih izračunajo. Jaz bi predlagal, da razmisli predstavil besedilo, kot uvod v Windows posel za ljudi, ki so se kdaj udeležili razmišljal o odprtju svoje "Windows" v primeru. Naj bralcem se ne boji navedeno dolgo maščevanje obdobju opreme (dve leti). Kot kaže praksa, dobro izbrane in tesno povezani ekipo menedžerjev, ki so dobro usposobljeni delavci v trgovini, spretno izvajajo politike trženja podjetja je lahko zmanjšali ta izraz v 2-3 krat. Ker je oprema, ki je kupil ne za prosti tek!

Trendi
PVC profilov in proizvodi iz kavčuka in uvoz v Ukrajini za dve kode ukrajinskega klasifikacije blaga tuje gospodarske dejavnosti - 391620000 in 392520000. Nepristranska slika kaže, da je obseg uvoza iz PVC-profilov, so nenehno narašča. "Profil" pretok "vnesite", da Ukrajina, Nemčija, Belgija, Rusija, Poljska, Madžarska, Turčija, Avstrija, Grčija, Italija, Danska, Francija, Slovaška in celo iz Litve. V Ukrajini, PVC profilov, tako kot prej, da je smešno majhna. Stanje je zelo neprijetno. Za določene vrste proizvodov, ki se nenehno povečuje povpraševanje, in notranji trg je pravzaprav rejne ven, da uvozniki. Pasivnost domačih podjetij je mogoče pojasniti, če ogromne naložbe v oblikovanje sodobne proizvodnje PVC-profila. Očitno je, da vsak kapitalistične (ali skupine le-teh), ki so se odločili za vlaganje v razvoj takih podjetij, bo zmagal. Razen, seveda, bo resno lobiranje in "zaprta" domačem trgu za "infuzijo" od zunaj.
Ustreznost ta tema je potrjena s podatki o "prihodek" končnih izdelkov iz PVC profilov (vrata, Okna itd. ). Obseg njihovega uvoza v državi, iz leta v leto zmanjšuje, in obseg "poraba"nasprotno, stalno narašča.

Obseg uvoza iz PVC-profilov, in izdelki iz njih
Koda UCC FEA 1998 1999 2000 2001 2002 (10 mesecev)
t tisoč USD tisoč ton USD ton tisoč USD ton tisoč USD tisoč ton USD
391620000 - monofilament iz PVC 7291 12044 7692, 5 10806, 09 10713 13633, 64 14604, 5 16238, 13 15051 15013, 92
392520000 - gradbeni izdelki iz plastike (vrata, Okna, okvirji itd.. ) 1102 2793 561 1126, 48 521 800, 67 313, 4 426, 04 120, 3 297, 99


Permisivna papir
Proizvodnja potrdilo, certifikat o skladnosti in dovoljenje za izvajanje gradbenih del na ključ dovoljenj, regulativni proizvodnja kovin. Prvi dokument - potrdilo "proizvodnja" - se nanaša na organizacijo proizvodnega ciklusa. Da bi dobili pravico, papir, ga mora najprej razviti projekt prihodnosti proizvodnje kompleksnih, nato usklajujejo z ognjem, canadamonoket, okoljevarstveniki, dela zaščito, dobavitelji, vode, toplote in električne energije. Nato povabi sprejemu Komisija je sestavljena iz predstavnikov zgoraj navedenih Nadzornih organov, in "predaja" o'CT njih.
Drugi dokument, ki je potrdilo o skladnosti se izda članica regionalnih centrov za standardizacijo ali raziskovalni inštituti, ki imajo pravico, da to storijo. V Kijevu, na primer, potrdila o skladnosti, pooblaščena za izdajo "Ukrmetrteststandard", Kievzdniep, znanstveno raziskovalni Inštitut gradbenih konstrukcij, itd, da Bi dobili potrdilo o skladnosti, prihodnost proizvajalec PVC izdelki naj bi vzorec Okna, vrata ali drugih modelov, da mu bo za javnost, in da bi v središču za standardizacijo. Tam izdelki so testirani za moč, zrak, voda, sumpreme, itd. Za vsak izdelek, ki bo izdan poseben certifikat. Vse certificiranje testi se izvajajo v skladu z GOST B. C. 2. 6-15-99 "Gradnja objektov in konstrukcij. Okna in vrata iz PVC. Splošne specifikacije ", ki je bil uveden 1. julija 2000. Standard je razvila ukrajinski zonal znanstvenega in raziskovalnega načrta, Inštitut za gradbeništvo in geodezijo.
Tretji dokument - potrdilo o opravljanju gradbena in montažna dela. To je oddana v regionalni dovoljenj centrov. Po podatkih proizvajalcev, v Kijevu tako potrebne licence zdaj, da si "Ukrinvestmash", Kijev mesto Centralni licenčni, licenčni Oddelek na GlavAPU. Vse "tiskalnik-naročnina" akcija bo trajala približno dveh mesecih in bo stal $ 1, 5-2 tisoč

Cene končnih izdelkov
Cena končnih kovinskih izdelkov je odvisna od komponent (PVC profil, pribor, neke vrste okno (število letakov), tip stekla. Na primer, 1 sq m od zadnje okno z enim-zbornica dvojnim steklom nacionalnih profil je $ 30-35 podobne "okvir" uvoz "PVC-štruce" - $ 40-60 (cene so podane brez stroškov demontaže in montaža).
Daj "hitrost" (dodatne naloge)naravno dviguje ceno kovine, plastične konstrukcije.

Pravi producent
Denis Andros (25), Izvršni Direktor "KWin-Uk", Kijev, ukrajina; roizvodstvo konstrukcij iz lesa, aluminija in PVC profilov; 1994; 65 ljudi, Letna prodaja - ni razpoložljivih podatkov)
O trgu
- Lansko leto na trgu kovin, plastičnih Oken in vrat, ki so pomembne spremembe prišlo. Vendar je treba opozoriti, da je težnja zniževanja stroškov končnih izdelkov, ki se ohranja. V zadnjem letu so se cene za "standard" izdelkov pa se je zmanjšala. Obstaja večje število naročil za drage in ekskluzivne Okna in vrata.
O marketing
- Komercialni uspeh vsakega podjetja-proizvajalec, je odvisno od dobro oblikovana prodajna strategija. V začetni fazi za spodbujanje prodaje izdelkov, ki se lahko omeji le na oglaševanje v Časopisih in revijah, ampak sčasoma se to ne bo dovolj.
S'tam bo nujno v organizaciji specializiranih saloni trgovine, v katerih je potrošnik bo sposoben ne le, da se seznanijo z maksimalno število vzorcev končnih izdelkov, ampak tudi, da bi razpravljali z prodajalec-svetovalec možnosti, izračun stroškov prihodnje izdelke.

Oprema
Procesne verige Skupščine kovine, plastične konstrukcije (Okna, vrata itd.) je sestavljen iz procesov:
rezanje PVC profil;
rezanje krepitev amp;
cut noge (noge, je zaželeno, da cut, ko je pripravljena okno);
z mletjem reže pod odtočnih kanalov in luknje ključavnice;
okrepitev (jeklo moč vstavite v PVC-profil in popraviti vijaki);
rezkanje ročaj luknje;
rezkanje krmi;
varjenje kotni profil;
Luščenje vogali okvirja;
pribor naprave;
Design assembly;
steklarska in nadzor struktur.
Za izvajanje teh tehnoloških operacij lahko, ob mitre prah za profil rezanje, varjenje, stružnica, rezkanje krmi in kopiranje-rezkalni stroj za rezkanje lukenj ključavnice, držala. Takšne opreme v Ukrajino, je predstavljen v izobilju.
Težave z nakupom opreme, št. V široko paleto "železo" iz Aluma, Elumatec, Haffner, Urban, Schuering, Wegoma (vse - Nemčija), Stenoma (Poljska), Perticci (Italija), Murat, Ilmaz (Turčija). In ta seznam se lahko nadaljuje. Značilnosti in gospodinjske opreme. Na primer, LLC "hook" (BC Donetska) in d.o.o. "Igle" (g Odesi).
Komplet ukrajinski opremo, vredno $ 20-25 tisoč evrov, uvoz - $ 20 tisoč evrov 70 tisoč evrov (glej tabelo).

Osebje
Kje zaposleni?
Prvi način je, da je prostih delovnih mest v medijih (poceni, vendar neučinkovita).
Drugi je za privabljanje kvalificiranih zaposlenih iz konkurent (drag, vendar učinkovito).
Tretji je, da skrbijo zaposleni self-plačano usposabljanje (dolgo). Praksa kaže, pripravo 10-15 Windows za 8-urni izmeni spopasti 7-8 oseb: premik delovodja in 6-7 delavcev. Potrebovali tudi nekaj brigade (vsaki dve ali tri osebe). Plače čarovnik plot in delavcev odvisna od proizvodnje in kvalifikacij. Redni installer ali delo-zbiralec prejme vsaj $ 120-150 na mesec. Včasih - $ 200 ali več. Čarovnik je ocenjena na us $ 300-350.
Še vedno potrebujejo nekaj prodaja. Na svojih ramenih, se ji lahko zaupa ob naročil, pogajanja s potencialnimi strankami.
Plače menedžerjev, kot pravilo, "Pref'mora" up prodaje. V povprečju "krog" je na $ 200-300 na mesec.

Predpostavka
Minimalna velikost proizvodni obrat za proizvodnjo konstrukcij, izdelana iz PVC-profila - 150-200 sq m Glavni pogoj za prostoru - sposobnost za podporo optimalno temperaturo način (ne pod 16 stopinj C).
Po podatkih proizvajalcev, kršitve temperaturi način vplivajo na proces varjenje PVC izdelki. Pri izbiri "Angara", morate paziti, da njegova višina: ona mora biti vsaj 4 m
Poleg proizvodnih območij morali dodeliti prostor, kot skladišča za shranjevanje profilov, krepitev ojačevalniki in končnih izdelkov.
Dovolj je 100 sq m Najem 1 sq m, ki se ogrevajo industrijske prostore na obrobju stroškov kapitala $ 2-3 na mesec.

Pravi prodajalec komponente
Vladimir Charles (32), Vodja okno tehnologij zastopanje Rehau (Nemčija) v ukrajine, Kijev, Ukrajina; prodaja PVC-profilov; 1997; 30 ljudi, Letna prodaja - ni razpoložljivih podatkov)

- Kakšna je vaša ocena stanja na trgu PVC Okna in vrata?
- Analiza, izvedena v našem podjetju, je pokazala, da je rast prodaje končnih izdelkov, večina podjetij se je v primerjavi z lani upočasnila. In če je leta 2000 in 2001, rast prodaje je bila približno 40-50%, v letošnjem letu - le 20-30%. Ti podatki nanašajo na prvi vseh Osrednjih in Vzhodnih regijah Ukrajine, kjer so dohodki so višji kot na Jugu in Zahodu države. Na južnih in Zahodnih regij se je povečal v absolutnem smislu, ampak kot odstotek letne rasti ne manj kot 50%.
Želim poudariti, obseg prodaje končnih izdelkov, konzervirane in celo uspelo povečati podjetja, ki so bila vključena v tako imenovani segment za množično gradnjo.

- Ste spremenila v zadnjem letu element, ki ga prodajajo PVC profilov?
- Spremeniti. Kupci so se za nakup več profili za izdelavo fasade, zimski vrtovi, predelne stene office (! - Ed. ). Poleg tega, temeljito povečal povpraševanje po barvne PVC-profilov! - Ed. ). To stand'zaradi dejstva, da kupci so danes bolj zahtevno kot prej. Želijo svoje pisarne ali industrijske stavbe je bolj moderno, izvirno in izrazno podobo.

Dele
PVC-profila. Vrste profil veliko. Skoraj vsak proizvajalec razvija svoje okna, vrata in druge profil sistem.
Trenutno domačih "cnodelate" lahko kupite nemški PVC-profili, proizvodnja Rehau, KBE, Plustek, Veka, Schuco, Aluplast, Močerad, Gealan, ARtec, Knipping. Tam na ukrajinski trg in danske, Belgije, madžarske, ruski, grški kolegi itd. Domači proizvajalci profil je zelo majhna - le dve: "Runapplist" (g Točno) in JSC "Obrat" Upam, da "(urbano naselje pesochin, Kharkiv oblast ). Slednji naredi profil samo za lastne potrebe. Glede na vrsto, barvo in državo proizvajalca 1 Pogue. m PVC-profil stroški $ 0, $ 7 $ 6. Na primer, 1 Pogue. m domači beli shtapikovoy profilu nastavljena na $ 0, 7, master - $ 2, 2-2, 4, leafing - $ 2, 6-5, 9, mestnogo - $ 2, 95-3, 05.
Dodatki. Pribor (fitingi) za kovino-plastičnih Oken in vrat, v Ukrajini, kot prej, ne proizvaja. Uvoz blaga na trgu samo kup. Tukaj in nemški Roto frank, Winkhaus, Siegenia, GU, Aubi, in Avstrijskih Maco. Tam je turški blaga, ampak z njim proizvajalci kovine, plastične konstrukcije so dolgčas. Glede na velikost rolete in okno vnesite niz opreme bo stalo $ 15-25 (več o fitingov glej na strani 41-45).
Krepitev ojačevalnik. To je bil že proizvaja v Ukrajini. Potrebe kondikov lahko v celoti izpolnjujejo podjetja "Centrostal-Domstal", "je ustvaril", "Metalloprom", "Profstal" (vsi, Kijev, ukrajina), "MECAB" (g Kharkov), OJSC "Obrat" Upam, da "(urbano naselje pesochin, Kharkiv oblast ). Teče meter "armature" pocinkane jeklene stroški $ 0, 6-0, 7.
Dvojno zastekljena okna. Večina kondikov raje naročiti Windows na strani. Stekla paket proizvodnje je poseben in zelo drag posel. Če menite, da proizvajalci, cena 1 sq m ", ki teče" senat stekla (HH mm) iz nacionalnih stekla - $ 10-17. Vsak dodatni "kamera" stekla povečuje stroške 1 sq m končnih izdelkov za $ 10.
Pravi producent
Maxim KOZACHENKO (39), Direktor JV "Trgovina house" Tortola ", družba, ki je soustanovitelj" Okna, proizvodnja "Tortola-premije" (g Kijevu, proizvodnja Oken in vrat iz PVC; od aprila 2002; 10 ljudi, Letna prodaja - ni razpoložljivih podatkov)

- Ste že dolgo ukvarjajo izključno v trgovini iz kovine, plastične konstrukcije. Kaj ste pozvani boste, da organizirajo svoje lastne proizvodnje?
- Osnovna smer dejavnost našega JV - trgovine v gradbeništvu in dodelavo materialov, tudi plastičnih Oken. Zadnjih nekaj let smo igrali "okno trgu" kot trgovec enega največjih domačih proizvajalcev plastičnih Oken. Ampak, da bi našli svoj interes v razliki med prodajno in maloprodajnih cen vsako leto postalo vse težje. Zato sem se odločil, da organizirajo svoje lastne proizvodnje.

- Za koliko časa pričakujete, da se vrnete denar, vložen v projekt?
- Deluje na celoten program, upam, da "hit" priložena za sezono,-drugo.
- Katere korake si naredil, da bi pritegnili stranke? Koliko boste porabili za oglaševanje?
- Oglaševanje podporo podjetij in privlačnost stranke, medtem ko mi ne preživijo veliko. Imamo velik odjemalec podatkovne zbirke - prodajalca dedovanja. Tako omejeni z dajanjem oglasi v medijih so na voljo za široke sloje prebivalstva. V novo sezono načrtujemo, da sodeluje v specializirano razstavo. Na "spodbujanje" podjetja, mislim, da bomo preživeli $ 1, 5-2 tisoč mesečno.
VIR: Poslovne

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика