пятница, 26 сентября 2014 г.

Osuševalnih sistemov

Več in več prebivalce mest, ponavadi swap mesto ritem v sožitja z naravo. Vendar, neizkušeni poletje obiskovalec pričakuje veliko težav, ki se bo pred njegovo tiho ostali izven mesta. Prva stvar, kar morate paziti, je dež odvajanje vode.


Če je zemljišče, parcela je reka, je ribnik ali jezeru, odpadno vodo, se lahko pošljejo neposredno v rezervoarju. Druga možnost je, mogoče dež odvajanje vode v kanalizacijski sistem. Vendar pa Kanalizacijski sistem je Samostojna vrsta ustvarjen za odpadne vode na spletnem mestu, so precej drage. Tako oblikovanje tovrstnih odplak ob upoštevanju števila ljudi, ki živijo v hiši ljudi. Če ste odtok deževnice v takem Kanalizacijski sistem, lahko preobremenitve kanalizacijski sistem.
V odsotnosti na delu reke je edina smiselna možnost za odvajanje dežja bo voda oblikovanje osuševalnih sistemov. Drenažni sistem se izvaja na vrste sistemov, ki se uporabljajo za čiščenje odpadnih vod v Kanalizacijski omrežje mesta. Za to meteorne vode, ki je usmerjena v posebne cevi za odtok ali kanalizacijo, iz katere vlage pronicanje v tla.
Zanimivo rešitev za odvajanje vode s strehe se lahko šteje, da "udomačil slap". S to tehniko, voda, ki kaplja iz strehe hiše, tradicionalno dobili v plastični žlebove, ki se nahajajo v osnutek. Iz žleb voda pride v lijak. Narejeno iz prosojne plastike, odpadnih cevi bo omogočilo, da boste ta curki vode. Ideja za ustvarjanje cevi, izdelana iz prosojne plastike in padavinske vode, zaradi česar ta proces estetski čut, je bil rojen zato, ker je široko, kapi, odhodi. Ko je nemogoče, da bi dal kanalizacijo, ki je, kot običajno, ima jih na veliko razdaljo od stene. Stebri so narejeni iz kovine, ne krasijo teraso. In pregledna cevi ustvariti nenavadno nastavitev za elegantna arhitekturna rešitev.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика