суббота, 27 сентября 2014 г.

Pribor: najnovejši trendi v okras mize

Na domačnost hiše je ustvarjen za let. Babica krožniki z napako in družina silver, da naš dom pravi Dom. Še vedno, jedilnico dekor veljajo za modo, ne manj, in morda celo bolj kot dekor inter'notranje zadeve, čeprav temelji na njihovi trendi razvoja v ureditev bivalnega prostora. Ni čudno, da jih lahko storite relativno nizkimi stroški, da se obrnejo za svojo Mizo v skladu z najnovejšimi trendi.

Naravni motivi

Flora vedno zgleduje proizvajalci pohištva. Cvetlični vzorci in oblikovanje elementov posnemajo floro, je mogoče najti na skoraj vsaki fazi razvoja arhitekturo in oblikovanje. Pod vplivom bio - znanosti, ki proučuje naravne zgradbe načela z namenom, da se jih spreminja v tehnologije, ki prihajajo nazaj v modo. Stilizirana ali precej naturalistično slike cvetja in rastlin pokrov plošče in grelniki vode. Takšne jedi, samo treba ponoviti motivi v cvetje, da okrasite svojo tabelo.

Afriške etnične motive

V svetu globalizacije in interpenetration kultur, ki povzročajo dvig na Zahodu pozornost do drugih kultur. Skupaj z Azijo, v krogu Evropske interese hit in v Afriki s svojo edinstveno funkcije in edinstvene tehnike. V mnogih delih inter'jer jasno kaže vpliv tradicionalnih Afriških obrti. Archaic jezik oblike razliko od Zahodne tehnologije. Rezultat je rojen zelo izvirno in pisane stvari. Nedvomno, ta trend se kaže v dekoracijo mize.

Vrnitev na tradicijo slovesnosti

Čaj slovesnosti, ki so del določene način življenja, so bili ponovno odprejo kot način, da se ustavi teči čas, da se potopite v sebi in kot vir zavestno zadovoljstvo. Individualno in premišljen proces pitja čaja nasprotju vseh raste mehanizacija proces, ki kave. Sodoben design in preprostost uporabe so glavni dejavniki pri izbiri kavnih avtomatov.

Barve, oblike in materiali

V smislu barv, jasen trend obstaja. Nekateri trendi so bili ohranjeni iz prejšnje sezone, del, ki se ponavlja, trendi oblikovanja pohištva. Drugi je kontrast črno in belo, ki se uporablja kot v geometrijske vzorce in domiselna cvetlični okraski. Tako priljubljena med oblikovalci rdeča se pogosto uporablja za ustvarjanje nasprotju z belega porcelana. Druga težnja je svetlo in sijoče barve. Topli odtenki zelene barve se pogosto uporabljajo v dekoracijo jedi. Široko paleto barv se uporablja za začinilo plemenito belo predmetov.

Na področju oblik žogo, ki je vladal v nasprotju. Vse Puzata elemente, ki spominja buče in pogosto okrašena v etnično slog, v kombinaciji s preprosto, grafične oblike.

Kot za materiale,'več in bolj kakovostnih jedi po zelo ugodni ceni. Serija s pridihom ethnics, nasprotno, poudaril, nesramen in nekoliko neroden. Ne izgubiti svoje pozicije in kovine. To je high-tech materiala, hvala za dosežke sodobne znanosti, ki postaja vse bolj zanesljivo zagotovilo za trajnost stvari.

Marina Petrenko

Strokovno mnenje

Vera Listi, revije "Posode": "v Zadnjem desetletju se aktivno razvija materialov s tako imenovano mark" varen za okolje ". Po mnenju strokovnjakov, je "zeleni materiali" so izdelki, ki so okolju prijazni embalaži, recikliranih materialov, ki ne vsebujejo svinca. Glede na raziskave, težnja je, da uporabite tako imenovani "zeleni materiali" raste vsako leto, potrjeno s številnimi pozitivnimi ocenami o tem izdelku.

Fotografija www. gumps. com

Vir: IDH. SL - interior design'jer

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика