воскресенье, 28 сентября 2014 г.

M', ki nagib Icopal 2006-11-02 11:42:24

Gradnja in rekonstrukcija.

M', ki nagib Icopal
2006-11-02 11:42:24

Strehe - top element premazom, ki ščiti zgradbo od uveljavitve atmosferskih padavin in mehanske učinke. Streha je zelo pomemben element stavbe, iz njene zanesljive storitve je odvisna od trajnosti in varnosti celotne strukture, vključno z opremo in opremo.

Glavni namen strehe - za zaščito stavbe, iz vrh iz atmosferske vplive (dež, sneg, nihanja zunanjega zraka in temperature, sončnega sevanja in vetra). Sodobne strešne kritine je kompleksna gradnja, ki predstavlja multi-layer cake, ki je sestavljen iz para ovira, izolacija, windbreaks, protecorate materiala in krovstvo.

Pravilna zasnova strehe zagotavlja prezračevanje ostrešij in zaščito pred toploto, kondenzacija. Icopal group (Icopal) je največji svetovni proizvajalec bitumenske kritine. Skrb je bila ustanovljena leta 1876, je 64 rastline, ki so v Anglija, Nemčija, Danska, Norveška, ZDA, Francija, Finska, Švedska in druge države.

Proizvodne linije tovarne Icopal na Finskem proizvaja več deset vrst kritine omogočajo rešiti vse gradnje nalogo, vključno z: strešniki Plano Natur, Plano Tema, Plano Nova, Plano Claro, vzdolžna strešna PintaUltra, LiimaUltra, svetapussy streho Icopal Valovoima, plastični žlebov Icopal, kovinske žlebove Icopal Sadetar, strokovno ravne strehe, hidroizolacijo.

Vsi izmed njih so oblikovani in delujejo v težkih podnebnih razmerah na Severu. Asfalt strešne kritine Icopal popolnoma vzdržati ponovi in hude spremembe temperature celinskih območjih, visoka vlažnost, visoke snežne obremenitve, dokazati stabilnost, ko o v industrijskih območjih z visoko kislost. Kam'Jan oroševanjem, poleg tega, da ustvarite edinstveno barvno paleto, tudi ščiti površino pred uv žarki. Strehe Icopal uspešno uporabljajo v Rusiji.

Te strehe'združuje visoko kakovost, zagotovljene s svetovno najbolj znana blagovna znamka, enostaven za namestitev, veliko načrtovanja, široko paleto barv (več kot 200 color rešitve). Struktura m', ki nagib Icopal. Kam'Jan oddaja. Potresemo zagotavlja trajnost in lep videz strehe Icopal. Bitumen. Nepremočljiva bitumen zagotavlja streho Icopal prilagodljivosti in celovitosti.

Iz steklenih vlaken. Osnove strešnik Icopal je iz steklenih vlaken, odlično prenese slabe vremenske razmere v naših zemljepisnih širinah.

Samolepilni bitumen. Vsak strešnik Icopal PLANO je plast bitumen spojina, ki ploščice so tesno pritrditi na vsako drugo. ICOPAL PLANO je eleganco in tiho!

Icopal PLANO je finski vrsto bitumen strešne kritine (m Agca streha ), ki je zaradi svoje robustne večplastne strukture in enostavnost namestitve bo vedno varno za kritje strehi Svoje hiše, zaradi česar je izjemno trpežnost.

Elastični pogosto struktura Icopal PLANO, luskasta v celici, kar dokončanje videz strehe, učinkovito izolirati vse dohodne zunanjih zvokov, ali dež ali točo. Tudi močan veter, ne bo lahko poškoduje vaš streho, ki je Icopal PLANO zagotavlja celovito ugodje in udobje, ki živijo znotraj in zunaj.

Finski strešne kritine Icopal PLANO prenesejo nenadne vremenske spremembe, spremembe letnih časov in temperaturne spremembe, medtem ko ohranjajo svojo prožnost, oblika in privlačen videz. Zahvaljujoč sandwich struktura Plano, vijaki, žeblji, ostanejo pri vsakem naslednjem tla in posebno lepilo bitumen trdno pritrjen strešnik na podlago.


Pokritost Icopal PLANO zagotoviti nove, bolj večstranski pristop v stanovanjske gradnje in so izdelani za različne vrste hiš. Štiri različne pokritost, več barv, mešanje z okoliško pokrajino, in vsi so, kot če jih je ustvarila narava sama.

V Icopal group je vodilni proizvajalec strešne kritine in hidroizolacijo materialov na svetu, in največji izvajalec gradbenih del, na trgu Skandinavskih državah. Paleta izdelkov podjetja Icopal vključuje tudi druge gradbeni material, namenjena za varovanje zgradb in konstrukcij. Podjetje je prihodek od prodaje Icopal je približno 5 000 000 000 SEK.

Osebje podjetja sestavljajo 3400 ljudi. Na Danskem je sedež podjetja Icopal, ki organizira delo 29 tovarne in 77 pisarne v Evropi, Severni Ameriki, na bližnjem Vzhodu in v Aziji. Družb članic skrb Icopal, ki delajo skupaj kot "Samo" v imenu'jamo in logotip Icopal v različnih regijah in na različnih trgih, z različnimi vrstami izdelkov. V Icopal group opravlja obsežno znanstveno-raziskovalne dejavnosti, ki so v centralno coordinatse.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика