воскресенье, 28 сентября 2014 г.

Kopeli: Bogastvo oblik 2008-10-08 14:24:31

Gradnja in rekonstrukcija.

Kopeli: Bogastvo
2008-10-08 14:24:31

Nenavadno, in včasih ekstravagantne oblike, pred kratkim veljalo za precej neprimerno, - vse to je danes postala skoraj norma v vodovodnih design. Če pa tudi druge elemente, prevladuje design, obliko kopeli pomeni nekaj več. Izbira oblike in material kopeli (teh dveh konceptov postane vzaimoreklamy) - zastave ne le njegove estetske popolnosti, ampak udobje za uporabnika. Ker je to odvisno od tega, kako udobno in prijetno, da ga uporabljate. Dobri formi, zagotavlja, da se pravilna postavitev telesa, kar je še posebej pomembno, če imate vroče sistem.


Let ' s face it - izbira je tam. Čeprav kopeli stabilno, so v mesto, je napredek na področju svoje udobje in dizajn, ki je velik napredek. Oblike sodobne kopeli mogoče vgraditi v skoraj vsak prostor in zato prosto razpolaga z design kopalnice. Kopel, ki se lahko nahajajo kjerkoli prosto stojijo v sredini sobe, priključen na steno (največ dve ali tri), da se vključijo v steno, podiums in oblikovanje kompleksne konfiguracije, da se potopi v tla. Tudi v posebno težkih primerih, lahko izberete možnost. Več in več navijačev zmago kotu kopeli. Okrogli, trikotni, pustijo več manevrskega prostora, streljal v sobi, prostor za prehod. In steno, za katero lahko obdržite, na dosegu roke.

Krog, kvadrat, elipsa, trikotnik, večkotnik... Proizvajalcev, ki želijo, da se upoštevajo zahteve iz najbolj zahtevne stranke. In vsako leto'novi modeli, včasih nepričakovane oblike, odprta na tem področju nova obzorja.




Zdi se, da se dobro z'prodaja nekaj širše ali globlje, ampak parametrov, nekatere sobe ne spremeni s starostjo. Ste vedeli, da je ta parameter je bila opuščena. Zdaj kad enako višino in širino so postali veliko širše in globlje. Za kaj? Prej, litega železa kopeli je bilo oddanih vse z nagnjena spust na dno, tako od strani, glave in noge. Voditelji prišli do zaključka, da je potrebno, da se na dnu kadi več, odstranjevanje, na primer, eden od hrbet ali kar izlet na dnu manj nagnjena straneh. To je povečalo dolžina dna z 110-120 cm do 130-140 glej In pod enakimi parametri, v ohmih isti obodu o'objektivno mesto v kadi, je več. Zdaj "kul" kopeli in strme strani.


Kopeli se ne razlikujejo le v obliki, vendar še vedno na "globina in dolžina plavati". Tam je, na primer, zelo visok položaj kopeli. Za vstop jih je potrebno na suho, zapiranje vrat, podobno vrata limuzina, in nato pustite, da voda do okrog pazduho in stati v njem. Takih kopeli so namenjene za zelo stare ljudi. In tudi zelo bogata. Ali strastno kopalcev, ki želijo uživati v izvirov vode, in to je v navpičnem položaju. Takih kopeli so v Zahodni in v Rusiji še ni. Ali bogati ljudje v naši državi, ni imel časa, da res stari, nato pa je še vedno smodnika v prahu bučke - da se višina brez vrat.

Vendar seje kopeli imamo vse možnosti za uspeh. Srednerusskaya globina običajno kopel, ki se giblje od 40 do 50 cm in v najgloblje točke izkaznice za 60 glej Tiste, ki se odločijo ta model, boste morali razmišljati, ali so pripravljeni za vzpon iz globoke kadi. Sama globoko v svet kad v najgloblje doseže 81 glej


Zanimiva oblika je izumil oblikovalci HANSGROHE. V modelih Pharo 750 in 760 podstavek, kot če upadov pod človek, ki je sedel na enem mestu, kot viseči mreži, in pod metrov globine, je veliko manj, kot pod sedež. Takšna zasnova omogoča, da se potopite v vodo do njegovih vrat, in iti ven, odskočna kopel s plitvo regiji. In kopel 760-th model, narejen iz dveh straneh. Kot rezultat, ukrivljen na kolena kot konveksna podlago. S dimenzije h cm in globine na najnižji točki 79, 5 cm je prostoren tudi za par fizično veliko uporabnikov.

Italijansko podjetje ALBATROS ustvarili model za Vedno Rotondo. Navzven to kad je pravokotne oblike, in notranje stene kot stisnemo. Pravi, širina 1 m, medtem ko je pod glavo in noge samo 85 glej


In za ljubitelje za klepet govori, sedel v topli vodi, podjetja JACUZZI izdelan model Fiore. V tem majhnem kotu napsylate kad (h cm, globina 67 cm) nazaj so blizu. Lahko komunicirajo, ki je sedel v vodo in pitje kave, kot živa voda.

Na Splošno kopeli jekla', da se pojavi v light "ali". Podobno konfiguracijo kopeli so proizvedeni pod eno ei'jamo, temveč za splošno podobnosti med različnimi dimenzijami in podrobnosti poti: malo višje ali nižje, malo specialistov ali kvadratna, nekoliko širši ali ožji. Ali, na primer, ponuja zbirko kopeli za družinske hiše, kjer je vse narejeno z obsegu in za prihodnost, za prebivalce različne višine in starosti. Za trden človek - kad bowmaster. Za dojenčke - krog, kot so pisave, globina 44 cm premera 180 cm, ki spominja na Skodelico cvet.



Obstajajo modeli za družine, za kopanje. Na primer, Duo-Bazen (150x100x50 cm širši od običajnih kopeli, ki je vgrajen v niši. Tam lahko iverka otrok ali zakonec, da sprejme kopel skupaj, in vode ni Rosplast.


To je nemogoče, ne da ponoviti, da tako bogastvo izbira za potrošnik je dolžan'povezanih sodobnih materialov in tehnologij, ki se danes uporablja v proizvodnji kopeli. Smo že pisal o glavni od njih. Dajejo možnost, da ustvarite tako geometrijske konfiguracije, ki Pitagora niso sanje: z zarezo v območja stopala, z zakrugleniem v glavo, z dna, ponavljanje krivulje telesa, drugih "poljubnega" oblike. Pred kratkim na eni od razstav, je postal senzacija stekla kopel v obliki cveta.


Zdaj je postala prestižna, da imajo široko in globoko namakanje kad. Kot pravijo, velika ladja prosi za globokih vodah. Nekateri pa se zdi, da občutek ni že ladij in jedrski križarke. Zamislite si: "kul" kompleti v svoje "ocean", nato pa vključuje hidro masaža, in se začne, da, lepa, nositi na veliko kad, kot čip. In ženske, po mnenju strokovnjakov, kompleksi obratno. Pri izbiri kopeli, kot tudi, ko ohlapna oblačila, jih poskusite izbrati velikost nekoliko manjši, kot jih dejansko potrebujejo. Včasih, Madame Rubens oblik boste izbrali za vašo kopalnico "krožnik", in nato resent prodajalci za "plitvih vodah".


Izberite kopeli biti bolj temeljito kot kateri koli drugi kos pohištva. To je zelo glavo'povezano z načinom življenja, in za montažo in demontažo to ni enostaven proces. Prodajalec ni vedno svetovalca, ker ni vedno izhajati iz naše interese. Strokovnjaki svetujejo o'oceniti svojo telesno podatkov. In duševno ", da poskusite" kad sam, kot če kupite oblačila, tudi spodnje perilo (to bo dotik telesa). Da ni treba, da skok iz šestega skozi previsoka strani. In ne čutijo nelagodje zaradi temperaturne razlike med potopljene dele telesa, in štrleči kolenih in ramenih.

Kopel design je dobrodošel za vse te, ki je, bližina potrebam človeškega telesa. Takšno konstruktivno ugotovitve postane biseri oblike. Strokovnjaki vam bo pomagal izbrati in namestiti kopel, ste najbolj udobno.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика