вторник, 30 сентября 2014 г.

Cement mixer. Vrste betonski mešalniki 2008-11-27 13:05:54

Gradnja in rekonstrukcija.

Cement mixer. Vrste betonski mešalniki
2008-11-27 13:05:54

Cement mixer. Vrste betonski mešalniki je Primer, betonski mešalniki Mešalnik je namenjen za enotno mešanje cementa z vodo in različnih polnil: gramoz, sejanje, žlindra, glina, pesek, itd.

Trenutno tehnologijo priprave različnih cementno-betonske mešanice dveh načelo kategorije: gravity (brezplačno) in izvršilnih ukrepov.

Gravity mešanje se vrši v vrtljivem bobnu s rezila, ponavljajoče dviganje in prosti padec premešamo sestavine.

Oblikovanje betonski mešalniki gravitacije omogoča, če je to potrebno razstaviti mešalnik v več delov. (Za promet, in tako naprej)

Betonski mešalniki ime BM-120, BM-250 - majhne dimenzije, ki omogočajo, da jih uporabljajo za majhne mesta (znotraj stavb, kleti, strehe, itd.).

V gravitacijsko betonski mešalniki rezila za mešanje rešitev, določenih v uredbi, ki omogoča, da se doseže homogene zmesi in olajša čiščenje rezervoarja in rezila s hkratno jamstvo izgradnjo betona.

Glavna prednost betonski mešalniki (bloorstorecontest) gravitacijsko akcija je možnost mešanja, kot malte in težko betonske mešanice.

Mešalniki prisilno tip je značilna višja intenzivnost vpliva na mešanega materiala. Proces mešanja jih s pomočjo štirih spider-kot rezila.

Cement mixer obvezno tip - ciklične stroj z omejeno tank. Premikanje vrat prispeva razkladanje betona.

Načelo delovanja betonski mešalniki


Cement, pesek in drugi sestavni deli rešitve so odkrito zmogljivosti betonski mešalnik, nato pa je pogon rezila in rešitev je pripravljen v 5-15 minut Po pripravljenost rešitev pogon je izključen in zmogljivosti betonski mešalnik preprosto prevrniti - rešitev (beton vlije za prihodnjo uporabo.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика