понедельник, 29 сентября 2014 г.

Tehnologija", ki je oblikovana marmorja" - preprosto, dostopno

Gradivo, ki sestoji iz polimernih površino'pridružena podjetja in polnila iz marmorja drobtine znano, za dolgo časa. Ta material se imenuje polaganje teraca. Kot polimernega veziva uporabe betona. Polirani polaganje teraca površina izgleda zelo dekorativno, tako da iz tega materiala naredi tla, stopnice, windowsills, tabletops, vrtne klopi.

Zdaj na trgu z'tam so bolj sodobni material, ki je narejen po istem načelu, da, Terasa, ampak kot lepilo, ki se uporablja, ne beton, in poliestrske smole. Ta material se imenuje "litega marmorja." Tehnologija proizvodnje, ki je podobna proizvodnji drugih livarna modeliranje materialov, na primer, tlakovcev ali mavca litje. Zmes polnila in poliestrske smole se vlije v posebni obliki. Po procesu otrdelost mase je zaključil, da je izdelek odstranjen iz obrazec.

Enostavnost proizvodne tehnologije in relativno cheapness surovin bi izdelava iz litega marmorja, ki so privlačni za samostojnih podjetnikov. Proizvodnja litega marmorja je mogoče ugotoviti v majhno sobo, in proces proizvodnje materiala, ne zahteva zapletene in drage opreme in posebna usposabljanje osebja. Viri informacij, oglaševanje proizvodnja litega marmorja kot zelo donosne dal naslednje podatke: stroški proizvodnje pravokotni tabeli vrhovi, območje 0, 4 sq m in debeline 10 mm, 500 rubljih. Vendar je strošek tega pulti v trgovini na drobno - 5,000 rubljev.

Kot smo videli, donosnosti, ki je preprosto nerealna, sto odstotkov. Ampak seveda, ti izračuni so svoj pravičen delež guile. Navsezadnje, ko smo govorili o stroških, je bil upoštevajo samo stroški materiala (in, zavezala spodnjo mejo), ki so potrebne za proizvodnjo litega marmorja. Najem stroškov prostorov, razsvetljave in ogrevanja (, da ne, in suhe litje, je potrebno v ogrevan prostor), potrebne opreme, oblike in, končno, o osebje, skromno bilo odpravljeno.

Tako po opravljenih podrobnejše izračune, izkaže se, da je donosnost proizvodnjo litega marmorja je "razumno" - 15-30%. Da bi dosegli dobre donosnosti, se lahko vrnete na dva načina. Najlažji obsežno način se povečuje obseg proizvodnje. V tem primeru se morate osredotočiti na proizvodnjo serijskih izdelkov. Ampak velikega obsega proizvodnje, je treba zagotoviti in trgih. Treba je vzpostaviti sodelovanje z velikih gradbenih trgovin, poglej za izvajalce zanima za nakup večje količine izdelkov ali razvijati lastne prodajne mreže.

Drugi način, ki se lahko razvije proizvodnja litega marmorja je proizvodnja kos ali majhne serije izdelkov s avtorja skice. Več, da se lastnosti materiala, ki omogočajo proizvodnjo iz njega deli z zelo kompleksno konfiguracijo površine, začenši pulti in konča kodraste balusters in korita za ispraznošću. Za vsak takšen izdelki bodo morali naročiti ločeno obliki matrike, katerih cena se bo odražalo'na končni izdelek stroškov. Ampak, v pravičnosti, je treba opozoriti, da stroški uvoženih tovarne matrika za standardne izdelke lahko dosegli štiri-p'pet tisoč dolarjev. Matrike na posameznega projekta, naročite pri naši proizvajalci, bo stalo manj.

Iz navedenega lahko sklepamo, da tisti, ki ni pripravljen, da bi veliko denarja v fazi organizacije proizvodnje iz litega marmorja, da bolje osredotočiti na umetno, proizvodnja. Toliko bolj zato, da najdejo zainteresirani potrošniki te proizvodnje ni tako težko. Stroške izdelki, iz litega marmorja bistveno nižja od cene podobnih izdelkov iz naravnega kamna ali Corian. In zaradi svoje okrasne lastnosti oblikovani marmorja lahko presega teh materialov.

Površina dokončanih izdelkov iz litega marmorja prekrita z dekorativno plastjo iz posebnega polimera - CLKOUT. Uporaba tega materiala na površini končnega izdelka, lahko ustvarite posnemajo različne teksture. To lahko gladke površine ali površine, ki posnemajo teksture marmorja, drugega kamna. Gel coats lahko ne le pobarvan, in pregledna. Če je tako prozornega materiala za pokrivanje; uporabe : izdelek iz litega marmorja, bo imel podobno teksturo polaganje teraca marmorja vključitev v polimernih veziva. Poleg tega, površino, iz litega marmorja lahko "plaveti" vse slike. Fotograja se natisne na papir ali polimerni film, ki je prilepljenih na površine iz litega marmorja, in nato prekrite s prozorno gel coat.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика