четверг, 25 сентября 2014 г.

Kot lakiranje staro pohištvo 2011-09-15 15:12:52

Gradnja in rekonstrukcija.

Kot lakiranje staro pohištvo
2011-09-15 15:12:52


Danes imamo veliko število pohištvenih trgovin, kjer boste našli pohištvo za vsak okus. A kljub temu, staro pohištvo ostaja za nas cesti, kot pomnilnik'Yat. Staro pohištvo, predmete inter'jer prilegajo precej dobro v celotno zasnovo hiše. Ali če vaš proračun ne omogoča nakup novega pohištva, to je dejansko samo posodobitev stare in shranite precej dostojno znesek denarja. Poleg tega je moda za lakiranje pohištva je postopoma vračajo. Nasveti o tem, kako za kritje pohištvo lakov, ki jih bo treba v vseh teh primerih.
Kot lakiranje staro pohištvo
Lakiranje staro pohištvo ima številne prednosti:
- Lahko to storite na lastno;
- Lak premaz zagotavlja trajnost izdelka;
- Lakirano pohištvo, odporna na dejavniki, kot so temperatura, svetloba, in vlago;
- Tudi lak bolj odporne na mehanske obremenitve.

Pomembno je, da v času gradnje upoštevati zaporedje ukrepov.

Površino starega pohištva pred začetkom dela morajo biti dobro očiščene in posušene. Nato brušen, kožo je treba hraniti v smeri les design. Če pohištva so bili lakirani ali pobarvane, tako, moramo zajisti jo je pred videz lesa. Lahko uporabite orodje za odstranjevanje stare barve in laki ali strgalo. Pištolo je lahko tudi vaše molitve preprogo.

Pohištvo površina postane groba, po odstranitvi laka ali barve, tako da boste morali grind kože. Nato vlažno krpo obrišite prah in suho.

Kot lakiranje staro pohištvo
Lak je treba uporabiti na pohištvo površine v dveh ali treh plasteh. Tudi, morate najti lak za les. Na primer, vodni laki ne vpliva na prvotno barvo lesa. Tam je srečo, da je ravno nasprotno, da bi drevo temen ton, kot so uretan-alkidne. Takih odtenkov, da menijo, da nato ni bil presenečenje za vas. Če potrebujete, da bi dobili barvo površine, za to obstajajo posebni, da barve, laki, dajo temnejši ali svetlejši odtenek pohištva.

Kot lakiranje staro pohištvo
Za kritje pohištvo za nohte, boste potrebovali posebno paličico ali čopič. Brisa opravi na naslednji način: vzemite platneno krpo in ga obrnite v vozel, in znotraj dal bombaž, impregnirane, premazane, prevlečene z lakom. To paličico nežno in enakomerno lak veljajo za celotno površino pohištva, ko prvi plašč je suha, lahko uporabite drugo plast. Laka suši v približno 30-40 minut. Če ste uporabljajo laka s čopičem, boste morali to storiti v smeri vlaken iz lesa, potem ko se posuši, nanesite naslednjo plast laka.

Strokovnjaki svetujejo po vsaki plasti laka za grind površino s fino šmirgl papir in nato temeljito očistiti od prahu. Ta bo služila kot'enotnost med sloji in, posledično, površina se bo enakomerno in gladko.

Delo je treba opraviti v zračenih področjih, ampak da se prepreči prepih in vdor neposredni sončni svetlobi na lakirani površini. Potrebujete, upoštevajte ta priporočila za pridobitev kakovostnih rezultatov.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика