пятница, 26 сентября 2014 г.

Stranišča

Izgradnjo države, wc


1. Zahteva za gradbeni materiali
Neposredno k hiši, talne obloge za pit latrine in sedež, ki ga želite kupiti les 50 * 50, les 100 * 100, vezane plošče (DSP), hacksaws, izvijač, izvijač, kladivo, 40 mm vijaki, žeblji 80 mm, dleto, ruleta, stanja skupine za strešne kritine ali pocinkanega železa, pločevine plastične pene.

2. Cesspool
Začne z gradnjo jamo latrine. To mora biti zelo globoko, in graditi z upoštevanjem vseh pravil. Sanitarne norme prepove samo kopati in ga uporabljajo za recikliranje, kot v tem primeru, kanalizacijo lahko onesnažijo tla. Če je izbrana za gradnjo je dobro, ali podzemne vode ravni, ki se nahaja le tri metre od površine, potem pa cesspool ni priporočljivo. V nasprotnem primeru, voda bo postala neprimerna za uporabo, za visok odstotek škodljivih snovi. Če ste se odločili, da jamo s posebnim filtrom postelj, minimalni razdalji od dobro ne sme biti manjša od 25 do 30 metrov, in od doma vsaj 15 metrov.
Cesspool je treba graditi s posebnim water-izolirane stene in dno. Najbolje, da ga iz betona, in nato popraviti malte na celotni površini.

3. Proizvodnja trupov
Za izdelavo okvirja uporabite treh metrov lesa, velikost 100 * 100. Sedež je narejen iz lesa velikosti 50 * 50. Standard koči stranišče ima dimenzije: 150 stovini, 100 cm širina, 210 cm višina. Les je razrezan na velikost in je povezan v pol-drevo. Če želite odstraniti udarci in hrapavost površine je poliranega lesa. Preverite povezave horizontalno in vertikalno z najlonsko nit.
Prevoz lesa zmanjšal na višini 50 cm nad tlemi. Skakalec iz tega žarek deluje na razdalji 1 m vzdolž celotne dolžine zadnji steni. Posledično modela, bo postal sedež.
4. Izdelava školjko sedeža
Da bi školjko sedeža, bo precej preprost. Za ta namen je potrebno za rezanje pločevine, debeline vezane plošče ali iverne luknjo školjko sedeža. Z redno izvijač ali izvijač list je pritrjen na palice.
5. Segrevanje toaletni
Da bi izolirati wc, stene strukture, ki se namesti pene. Pre-iz pene listi cut določene velikosti. Tla, ki so sešiti na isto tehnologijo, ki steni. Bolje, da sheathe wc, ker za takšno delo na jamo ni zelo priročno. Za kritje potrebujete za zmanjšanje prečnega žarek in ga pritrdite na stene.
6. Streha wc
Kot material za streho na stranišče, se lahko uporablja pocinkanega železa, val skale ali drevesa.
7. Krepitev
Oblikovanje vztrajno stala na zemlji, bolje pokopati. Če želite to narediti, uporabite žarek dolžina je 3 metrov. Sawed lesa na tri dele, vsak segment je 100 cm in se lahko uporablja kot piloti. Da bi zareze za hemoroide, lahko uporabite kovinske cevi po zagloba jih v tleh. V te luknje, palice za toaletni bo prišel zlahka.

 
Sort države, wc
1. Prah-omaro
• Prednosti
To je zelo priročno in higienske wc dati. Če ste pravilno orodje, bo treba paziti, da se uporaba in skrbeti zanj, potem je to wc zdi zelo poceni in ne bodo obremenjujoči za delovanje. Takšno stranišče lahko oddali blizu drugih objektov na tip gospodinjstva ali poleg kopel.
• Posebnosti gradnje in naprav
To stranišče je zgrajena iz lesa, ki je nameščen na Igrišče težko Pakirani gline in proda. Okvir, ki se izvede kot pri gradnji skedenj, vendar je oplaščenih odbori ali odbori. Prostor notri wc je razdeljen na dva dela. V prvem delu obravnava školjko sedeža, in pokrov, ampak drugi ustvari nabiralnik za žaganje, suha šota ali zemljišč. Pod školjko sedeža, vam mora izročiti zmogljivosti - najboljši kovinsko vedro. Površine znotraj školjko sedeža, oblazinjeno s katrana papirja ali stanja železa.
• Čiščenje wc
Ko se pojavi v wc sveže kanalizacijo, morajo potresemo z žagovina, šote ali zemljišč. Ko je posoda je v celoti napolnjena, je ne odstranite in vsebino, ki je poslana v kompost jamo.
2. Zračnost-omaro
• Prednosti
Zračnost-omaro, ki ima določene podobnosti z domače stranišče in standard lesene wc jamo. Posebnost naprave je, da straniščem se nahaja znotraj kabine, in je treba zmogljivosti za izgradnjo na ulici.

 
• Posebnosti
Stene so zgrajene iz opeke ali betona. Površina mora biti skrbno ometane. Tla dobro teče iz betona in strope iz betona, debeline ne manj kot 100 milimetrov. Za pravilno določiti obseg uporabe cesspit, pomnoži število uporabnikov na 0, 5 kubičnih M. čiščenje Izstopna odprtina je ne manj kot 700 * 800 mm To bo opremljen z dvema tesen kape. Prvi pokrov se lahko odda in se nahaja na tleh, in drugi skp bi morala biti postavljen nad zgornjo mejo. Smo dobili prostor med pokriva s posebno izolacijo.

• Naprave za prezračevanje
Izpušno prezračevanje - to je zelo pomembno podrobnost zračnosti-ostali sobe. To ne oddajajo neprijetnega vonja za vstop v hišo. S pomočjo posebnih odpadkov cevi za zrak iz wc je poslal v cesspool, in nato segreje v kanal v steno in v ozračje. Kanal za zrak vtičnico, je najbolje, da so pol metra nad dimnik, in na vrhu je, da namestite deflektor, ki izboljša oprijem. Ta kapuco bo delo zelo v primeru, če so vse podrobnosti modela so tesno povezani. Posebno pozornost je treba nameniti kraj prehoda cevi iz toka in izločiti skozi tla.

• Cev za izpust v kanalizacijsko
Odpadkov cevi kanalizacije se izvede iz surovega železa, keramike, jekla, betona ali azbest-cementa. Premer cevi mora biti enak 100-150 mm. Na spodnjem koncu odtočne cevi se zniža ne nižji od 3 metrov od ravni, prezračevalni kanal.

Ravnanje z odpadki v zasebni hišiv
V začetku je potrebno povedati, da je na kanalizacijski sistem zasebna hiša je sestavljena iz dveh glavnih delov: notranjega in zunanjega. Notranji del je podoben sistem cevi v standardni apartma. Vendar zunanji del je bistveno drugačen. To lahko hidravlični struktura za čiščenje odplak ali samo cesspool. Kaj sistem izberete, je odvisno od vaše želje in finančne zmožnosti. Opremiti cesspool veliko lažje kot graditi septic tank.
Notranjo drenažo za zasebne domove


• Načrt in programov dela
Pred začetkom gradbenih del je najbolje, da se načrt predhodni načrt. Seveda, lahko storite brez podrobne diagramov, ki na velik list papirja za risanje, precej grobi načrt hiše in določite mesto elementov prihodnje Odplakami in njihove velikosti. Jo potrebujete, da določi seznam in zaporedje dela. S pomočjo programa lahko hitro ugotovi, v obdobju gradnje kanalizacije. Zato ne odlašajte, se postopek priprave načrta, - bo shranite svoj denar, čas in živce.

• Naredite seznam potrebnih materialov
Če že imate pripravljen projekt, vas prosimo, da nadaljuje, da pripravi seznam potrebnih materialov. Da bi določili, seznam potrebne za gradbene materiale je najbolje, da se posvetujte s strokovno ali ekipo strokovnjakov, ki bo opravil delo. Vendar vas bodo lahko sodelovali v procesu nastavitev sanitarij in, natančneje, za izvedbo demontaže - to vam bo dalo priložnost, da prihranite denar za popravila.

• Demontaža starega sistema
Ne zavede, in mislim, demontaža je enostavna. Postopek je precej težko, umazano in hrupno. Zato ne pričakujte, da se bo spopasti hitro. Vnaprej pripravite nekaj krpe, da bi priključiti kanalizacije luknjo, kot odprte kanalizacijo, ki bo ustvaril neprijetnega vonja. Plošče na tleh, je lahko zelo močan. Zato, preživijo več časa na demontaža tla. Kakovost namestitve orodje je sposobnost, da opravlja vse delo v krajšem času. Močan sekira, bolgarski in ostanki - vse, kar potrebujete.
• Izbor gradnjo team
Dobava in montaža vodovodnih, namestitev nov kanalizacijski sistem je bolje, da zaupate strokovnjakom. Seveda, lahko poskusite storiti vse, kar sami. Vendar, izgradnja kanalizacijskega sistema zahteva veliko časa, truda, znanja in posebno drage opreme.

• Izbor sodobnih materialov za delo
Ko se boste pogovarjali o načrtu dela z ekipo delavcev, dati prednost sodobnih tehnologij. Na primer, namesto, iz litega železa ali jekla cevi, izberite iz plastičnih mas, kot so veliko bolj trpežne. Screed tla se lahko uporablja kot standard betona in suho mešanico. Druga možnost je priročna, ker ne jemlje čas za strjevanje in sušenje.

Sorte prostem Kanalizacijskih sistemov za zasebne domove
1. Beg jamo
• Mesto izbor
Zunanji Kanalizacijo, mora zbrati vse odpadne vode in kanalizacijo od doma. Za ta namen je treba, da se pravilno opremiti z odtočno odprtino. V 15-20 metrov od hiše boste morali kopati globoko luknjo, da bi ji cevi in zaprite tesno na vrhu. Če jamo je dovolj, nato pa za nekaj mesecev varčno uporabo vode bo dovolj. To je poceni in enostavno rešitev.
Določanje zneska
Če je vaša družina je sestavljena iz 3-5 ljudi, nato pa vsak dan boste preživeli več ne manj kot 500-800 litrov vode. Take količine zahtevajo gradbenih odpadkov jamo različne lestvice. Izkoristite bagri, in jih prosite, da kopati luknjo obseg 5-10 kubičnih metrov.

• Posebnosti ureditev
Stene jame je treba okrepiti, za primer, da naložijo svoje opeke. Vrh luknjo ta velikost je blizu betonsko z majhno luknjo za črpanje odplak. Proces ureditev najenostavnejša varianta zunaj drenažni sistem je končal.
• Vzdrževanje odvodnjavanja luknje
Zdaj boste morali redno naročilo poseben stroj za črpanje vsebino jamo.
2. Sistem čiščenja in filtracije odpadnih voda
• Čiščenje funkcije
To je poseben septic tank, ki deluje kot filter. A septic tank je posebna oblika za čiščenje odpadnih voda.
• Vrste in značilnosti greznic
Obstajata dve vrsti septičnega - mehanske in biološke. Razlika je v tem, da se mehansko čiščenje greznic z zemljo ali peskom, in biološke septic tank, ki vam omogoča, ne samo za čiščenje odpadnih voda, pa tudi za razkuževanje njih. Ko biološka obdelava, ki uporablja posebne aerobnih bakterij.
• Načelo čiščenje
Po prehodu skozi septic tank. Voda je poslan posebno drenažni sistem in nato v zemljo. Vendar preden se podaš v tla, kanalizacijo lahko pošljete v poseben filter dobro, za bolj učinkovito čiščenje vode.
• Prednosti
Takšno očiščenje sistem omogoča, da pozabite neprijetnega vonja na dvorišču in redno klici naprava za črpanje odplak. Poleg tega vam je mar za okolje, v ta način. Zato, če imate možnost, je bolje, da uporabite greznic.
Stranišča
• Značilnosti wc
Stranišča izpolnjevati visoke higienske in sanitarne zahteve, zato je njihova nastavite tudi v zdravstvenih ustanovah. Tudi razlikovalni element stranišča, ki je svoje popolne nedolžnosti za naravo. Stranišča se lahko uporablja ne samo v državi ali na počitnicah. V vsakem kraju, kjer ni dostopa do kanalizacijo, kompakten, lahek in mobilna stranišča zelo koristno.
• Načelo delovanja in design
Bio stranišče je kombinacija dveh rezervoarjev. Na Vrhu rezervoarja za čisto vodo, in na dnu so odpadne vode. Wc je pritrjena na vrhu v Bakuju. S črpalko za odvajanje in čiščenje voda opere stran umazanije, drugi tank. V prihodnosti, umazanija iz posode so obdelani s posebnimi kemikalijami in deodorize. Čim nižja je rezervoar napolnjen, lahko brez težav ločijo od zgoraj in čisto. Trenutno, zasnova stranišča, ki omogoča, da se prepreči uhajanje, brizganjem med odstranitev dno posode. Za uporabo stranišča so vir čiste vode in posebne kemične tekočine.

 

Vrste stranišča
1. Električni bio-wc
• Načelo
Načelo ta wc temelji na zgorevalni vseh odpadkov. Wc te vrste je samostojna naprava, ki ne zahtevajo dodatne komunikacijske in opremljena s sistemom sklenitvi odpadkov drenažo. Po predelavi odpadkov v notranjosti posode ostaja pepel, ki se spontano izbrisani.
• Kjer se odpadki
Vse odpadke, ki sodijo na zmogljivost tega wc posušeni s pomočjo kompresorja in v 40-70 minutah preneha. Sistem zagotavlja posebno prezračevanje, ki odpravlja neprijetne vonjave in suhe površine.
• Prezračevanje
Ta vrsta električni wc delovanje na napetost 220 V. Vsa energija, ki se porabi za delovanje kompresorja in prezračevanje. Če se odločite namestiti električni wc doma, potem je najboljša možnost bi bila, da bi prezračevalni sistem skozi streho ali steno. To je lažje, da bi cev s premerom 75 mm nad steno. Vendar, če vi ne morem delati to, potem pa morate izbrati drugo možnost - prezračevanje skozi streho.
• Na področju proizvodnje in uporabe
Trenutno proizvodnja bio-stranišča te vrste, ki so vključene v številnih državah. So očitne razlike v oblikovanju, vendar pa načelo njihovega delovanja je enak. Električni bio-wc je ne razlikujejo od standardnih wc na videz, in sistem za obdelavo in čiščenje odpadnih je hitro. V Rusiji lahko kupite biotoilet ta vrsta približno 130 000 rubljev.
2. Peat suho omaro
• Značilnosti
Peat suho omaro lahko za predelavo odpadkov v organskih gnojil, tj. v kompost. Narejen biotoilet te vrste so odporne na mraz polimerov, tako se lahko uporablja tudi v zimskem času. Kot aktivna snov se uporablja peat, tako se ne boste počutili slabo, vonj.
• Načelo
V peat bio-wc odpadki, ki so razdeljeni v trdi in filtrira tekočine. Tekočine lahko enostavno biti drenirana v tla z brizganjem. In trdno kanalizacije je predelajo v kompost. Uporaba šote wc vključuje določen proces. Pred uporabo ga v posodo, dodajte mešanico šote. Po uporabi, tudi zmesi v posodi nazaj v posteljo.
• Nega
Med sezono je šote suho omari je stalno prazno. Da bi za čiščenje stranišča, morate odstraniti zgornji del obliko in vsebino postaviti v kompost jamo. V posodo šote kompost wc ne more formirati. Zato, uporabo odpadkov kot gnojilo le v dveh letih.
• Prednosti in slabosti
Glavne prednosti šote wc je mogoče opomba nizkimi stroški za potrošni material, uporaba, ki ne zahteva vir vode, stranišča ne onesnažujejo okolja. Slabosti šote wc vključuje gradnjo za prezračevanje, organizacija, določena za odlaganje odpadkov, nizko mobilnost, odvajanje tekočih odpadkov v sobi nemogoče, zastarele zasnove in grd videz.
3. Prenosna stranišča
• Načelo
Prenosni wc je opremljen s posebno sanitarne tekočine. Včasih, se ti stranišča, ki se imenujejo "tekoče".
• Funkcije naprave
Ta vrsta wc je opremljen z tank za fekalije, znesek, ki se spreminja v različnih modelov od 18 do 24 litrov. Poleg tega, kopalnice so opremljene s posebnim tank za čisto vodo, in tudi napravo za izpiranje. Recikliranih odpadnih postane biološko gnojilo. Takšni odpadki lahko varno odstranjeni v tleh.
• Vodilni državi proizvajalci
Trenutno, se na trgu predstavlja tri države na proizvodnjo prenosnih bio-wc - Nizozemska, Kanada in Francija.
• Prednosti in slabosti
• Prednosti in slabosti
Med glavne prednosti prenosnih stranišč, lahko ločimo: namestitev ne zahteva posebne komunikacije, Odpadki lahko odlagajo neposredno v tla, če namestite stranišča v stanovanjskem območju, neprijeten vonj prepričajte, da se ne pojavijo. Med pomanjkljivosti nameniti dovolj teže tank za odplake.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика