воскресенье, 28 сентября 2014 г.

Kako trenirati vaša vrata? 2006-11-02 14:44:52

Gradnja in rekonstrukcija.

Kako trenirati vaša vrata?
2006-11-02 14:44:52

Obstajajo stvari, ki jih ljudje lahko storite. V takih funkcionalne podrobnosti in se nanaša vrat ročaj. Vendar se izkaže, da ukrotiti vrata niso tako majhna stvar, če imate, da izberejo enega modela na tisoče...

Vendar, tisti, ki verjamejo, da se zaklep in ročaji lahko nadomeščajo konvencionalne 100 mm nohtov dosegel pod kotom 45 stopinj, lahko prihranite čas in na tem členu, ne da prebrati.

Vrata-ročaj - del inter'notranje zadeve in varnost element
Med probleme, ki se pojavijo pri selitvi v novo stanovanje, ki še ni na zadnjem mestu - izbiri novega stavbnega (Okna in vrata) in v skladu s tem, je popolno, zanesljivo, trajno in se prilega v inter'jer dodatki. V tem članku smo se osredotoča pozornost na izbor tako pomembne podrobnosti, kot vrat ročaj.
Če kdo, bi trdili, da ročaj vrat ni tako pomemben del inter'notranje zadeve, v načelu je, da se vsaka vrata morajo zagotoviti varnost ljudi. In točko, tu ni v vrata leaf, najprej v visoki kakovosti peresa in grad, ki nastopa kot garant varnosti.
Čeprav obstaja ena "ampak". Dejstvo, da se domači potrošniki še vedno ne jasno razumeti, da ni vsak gumb (tudi in visoke kakovosti), se lahko dajo v eno ali drugo vrat. Vrata-ročaj, najprej bi bilo najbolje kombinirati z vrati (oblika, velikost, na sliki) in v harmoniji z inter'cerkveno ladjo celoto, in s svojimi motivi.

Države proizvajalke
Nespornega voditelja med državami-proizvajalci ročaji na vratih - Italija, Nemčija, Finska. Na primer finskega podjetja ABLOY je eden od vodilnih proizvajalcev ironmongery, kovinskih izdelkov in opreme. Med italijanskimi podjetji je treba opomba: Valli &Valli spa, Mottura, Mortinelli, Mandelli & C. spa, Gal, Domino, Colombo. Italijanski proizvajalec zasluženo prepozna zakonodajalci, dizajn in moda. Pred nekaj leti italijansko podjetje naredil velik preskok v tehnologiji in dvigne kakovost njihovega ročaji na vratih. Njihovi nemški kolegi - HP plus, KFW, Wilka, Hoppe, Hewi, odbor za finančno stabilnost, Spi, Dr. Hahn, Jado, in nizozemska družba Nemef, bolj konzervativno v smislu oblikovanja, kot je nemški potrošniki raje več "miren" in "strogo "dodatki, kot so barve in design. Na ukrajinskem trgu so pogosto zastopane ročaji na vratih proizvodnja v Turčiji (Modima, Daganlar), Kitajska, Južna Koreja, Tajvan, Belorusija, Poljska (Metalplast LOB S.A.), Latvija (Kurzemes Atslega - 1), češka Republika, Slovaška, Španija (Tesa, Bronces Coba), Finska.
Vsi vodilni Evropski proizvajalci ročaji na vratih, pri razvoju oblikovanje določenega modela ročaji, veliko poudarka na ergonomija - to je, kako je človeška roka paše na vratih, ročaj.
Nemški proizvajalci raje delo, predvsem s takimi materiali: medenina, aluminij in jeklo. Italijansko podjetje za proizvodnjo vrata in okno ročaji, ki se največkrat odločajo za materiale, kot so medenina in nerjaveče jeklo.
Strokovnjaki menijo, da italijanska podjetja na trgu tesarstvo pribor najbolj prefinjeno oblikovanje in izbor. V nemško - modeli manjše, ampak boljša kakovost in večja zanesljivost.

Domače proizvodnje
Danes vrata ročaj v Ukrajini v dovolj velikih količinah proizvajajo samo OJSC Simferopolu mehanske rastlin "Santechprom" in Simferopolu podjetje "Lkcal".
Veliko podjetij se potrudil, da bi ročaji na vratih, in še vedno se takšnih poskusov, vendar pa je za razvoj te proizvodnje je zelo težko (čeprav je proces proizvodnje - litje - relativno poceni).
V Ukrajini je le eno podjetje-VIL-147), ki deluje litje ročaj na visoki ravni (specializirano za ekskluzivne in drage litje) in razvija zasnovo ročaji na vratih.

Cena
Prodajalci različnih proizvajalcev določite ceno, ki je drugačna. Tisti, ki prodajajo poceni blaga (na primer, poljsko, turško ali Kitajskega izvora) določi cenovni razpon: nizka cena, tržne niše, ki se giblje od 6 UAH. do 20 UAH povprečno 20 - 60 UAH in visoke od 60 UAH.
Subjekti, ki so specializirani za dražje izdelke, (nemški in italijanski) glej ceno gradacija drugače. Prepričani so, da nizka cena, tržne niše se začne od 45 UAH. in konča 160 UAH. Povprečna NIS 170 - 500 UAH., In visoko - od 540 UAH. in "višje in višje in višje... ".
Obstaja več dejavnikov, ki vplivajo na stroške vrat ročaj:
1) material za ročaj;
2) zdravljenje (ali konča) material;
3) oblika ročaja;
4) država porekla ročaj;
5) ei'I oblikovalec.
Najcenejši ročaji iz plastike in lesa. Plastika in aluminij tudi relativno poceni materiali. Medenina je dražji material, iz nerjavečega jekla in bron - najdražja.
Povprečna cena na sklop ročaji na vratih, iz medenine ali aluminija - 100-120 UAH. Stroške niz vrata ročaji, iz nerjavnega jekla do 1300 -1600 UAH. Povprečna cena območju za model ročaji iz jekla razlikuje 630-1200 UAH.
Cena je odvisna tudi od obdelavo (predelavo) materialov. Na primer, model, ročice naravnih polirana medenina je najcenejši in model medenina končna pod brušen Nikelj, so najbolj drage. Ročaj s kombinacijo konča (na primer, polirani, medenina in chrome) tudi "ugriz" v ceno.
Za primerjavo: nabor ročaji na vratih, ki je bila sprejeta na Simferopolu rastlin, stroški unpretentious kupec v 10 -12 UAH!

Strokovno svetovanje potrošnikom pri izbiri peresa
Pri izbiri ročice, najprej razmislite:
1) zanesljivost, in sicer, moč konča in gradbeništvo;
2) oblikovanje (ali izbere z Vami ročaj uspešno spojijo z vrati, med'ladje kot celote in njenih predmetov). Ročaj ne smejo videti nerodno, in ob istem času, ne bi vizualno "izgubljene" na platno.
Prvič, morate določiti namen in v skladu s tem, s sistemom za zapiranje vsakih vratih: da bo to zaklepanje vrat, ki je odklenjena, ali če vezje izberete tip zaklepanje zaklepanje - Suwalki, valj ali kopalna kad in wc. Od izbire naprav za zaklepanje je odvisna od opreme, sklopov ročaji na vratih, in od stroškov strojne opreme. (Najdražja oprema - cell-free slušalke).
Pomembna je tudi izbira vrste slušalke v vtičnico ali stalno trakovi. Planovi slušalke opremljeni z dovolj dolgo vijake, ki praviloma so zavite globoko v krpo, vrata spodaj in zgoraj za zaklepanje primeru. Zato, planovi slušalke priključene na platno vrata so zelo trpežne in ne postane svoboden med delovanjem. Precej pogosto so težave z izbiro take slušalke na to, ali ta vrata, kot Planck - element dekor, in v idealnem primeru bi morala biti kombinirana z vratno v obliko, velikost, barvo. (Kot pravilo, če višina vrat je 2 - 2, 1 m, ki jo potrebuje slušalke na stalno strip).
Trenutno pa so bolj priljubljene slušalke v vtičnico, nameščen v istem obsegu vrata, kjer je vgrajena grad.
Za proizvodnjo ročaji z uporabo takih materialov: plastika, les, medenina, aluminij, plastika, jeklo (nerjaveče) in bron.
Glede na vir gradiva peresa so na voljo v različnih konča. Cm. tabela. Možno je tudi kombinacije različnih materialov, kot so medenina, krom plus stekla Murano (to je poseben ročno izdelane steklene uporablja italijanski proizvajalec).

Vir materiala za Zaključna
Medenina Matt pod lakom
Polirani pod lakom
Predelave pod antični bronasti
Chrome polirani
Krom Mat
Nikelj-platirani Matt
Nikelj-platirani "na črno"
Pozlačeni (18 in 24 karat
S posebnimi premazi, bistveno poveča življenjsko dobo
Anodiziranega aluminija naravnih
Eloksiran v barvi šampanjca
Anodizirajo medenina Matt
Anodizirajo bronasto
Eloksiran v antični bronasti
Jekleno Polirano
Matt
Termimal (barve)
Konča pod starodavno kovanje
Zaključek starinsko

V smislu trajnosti in odpornosti proti obrabi dlani pripada, vsekakor pa je iz nerjavečega jekla. To je material za starosti, ki bo prestal test umazane roke, nakit, poslovanja in vremenske razmere. Mimogrede, na pomladni razstavi iz leta 2001, ki je potekal v Kölnu, okoli 70% tesarstvo dodatki, ki so bili predstavljeni nerjavnega jekla, ne le nemške, ampak tudi od italijanskih proizvajalcev. Vendar pa upoštevajte, da so stroški takšnih izdelkov je zelo visoka.
Tudi precej odporne na zunanje vplive ročaj, narejena iz najlona, aluminij vse vrste obdelave (razen barve), bron in železo. Ročaj iz aluminija v to vrstico, ki veljajo za povprečno ceno kategorijo.
Posebno pozornost je treba nameniti ročaji iz medenine. Medenina-plastičnega materiala, popolnoma prečiščena, iz katerih se da zelo umetniških izdelkov. Zelo odporna na zunanje vplive so krom in Nikelj (razen za črno) pokritost. Vendar, variante izvedb v neto polirana medenina so manj odporne na okolje, in zunanji vplivi. V večini primerov je vzrok za lak. Lak premaz, tudi črno Nikelj, ni stabilen in zanesljiv. Čeprav, na primer, italijansko podjetje Mandelli & spa. je razvil poseben lak, ki se ne boji mokrimi rokami ali spremembe temperature.
In še vedno, če želite videti sijoče rumene ročaj, obstaja rešitev. Na Zahodu so razvili posebna zaščitna prevleka iz cirkonijevih in titanovih, ki bistveno poveča življenjsko dobo ročaj do 25 in celo 30 let. Vendar je to tudi ustreza ceni takega blaga, in rok za njegovo uresničevanje.
Izbira kljuke in ključavnice je zelo zabavno, ampak potem ne so glavobol, niti ne videti, ker ročaj, ali zaklepanje jammed, priporočamo, da sledite starih Britanskih rekel: "Nismo tako bogati, da kupujejo poceni stvari! "
VIR: Gradnja in rekonstrukcija

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика