воскресенье, 28 сентября 2014 г.

Gradnjo hiše. Kleti - da ali ne?

To vprašanje veliko vprašati, pred gradnjo hiše. Mnogi so mnenja, da je "vrgli na veter denar, medtem ko drugi ne morejo predstavljajte si hišo brez kleti. Če bo vse komunikacije in tako naprej? To, seveda, zelo priročno, vendar bodo mogli privoščiti?

Preden se odločite, da ne hiši, s kletjo ali brez, moramo pristop konkretnem primeru, glede na naše potrebe. Ne pa tudi iz gospodarskega vidika.
Pred nekaj leti, ko je bilo takih materialov za gradnjo, nihče ni vprašal sami taka vprašanja. Vsakdo je vedel, da kletni dviguje raven hiše in ščiti pred dežjem, podzemnih vodah. Ampak danes, ko imamo veliko več sodobnih materialov za gradnjo, gradnja kleti je postal manj potrebno. Je, da za povečanje uporabne površine.


Kaj argumentov za gradnjo kleti z kleti?
Kleti v hiši se uporablja predvsem kot tehnično. Njihova odsotnost lahko problem v primerih, ko imate majhne parcele. Na njej ne bomo mogli zgraditi tehnične stavbe. In potem vam verjetno ne bo žal denarja, obrniti v kleti je shramba. Potrebujete nekje za shranjevanje vrtnarjenje orodja, je treba prostor za pranje Perila, kotel, prostor, kjer ima kolo. Tudi obnovo del kletni garaži.
Poleg tega je lahko delna klet, in drugi del v "volk brlog". Daje ga poseben življenjski prostor in bo prostor za skladiščenje.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика