пятница, 26 сентября 2014 г.

Res aqua vitae - zdravljenje?

Voda je osnova življenja. To resnico, vsak od nas je naučil iz šole. Vijačenje vodno pipo, se s pritiskom na ročaj stolpec, zajemanje iz vira, tipkanje v črpalko sobi, ali wells, ali nakup ustekleničene v trgovini, smo samo piti daje življenje vode. Brez njega smo ljudje pridejo smrti. In smrt lahko razkrije sama aqua vitae...


Smrt mikrobov! In hkrati - in človek...
Strokovnjaki zvok alarma: v več kot tisoč naselij podeželja vode, ki ne izpolnjujejo standardov. V Krim, sol, sestava dvakrat veljavno kazalnikov. In v kapitalu, so stvari niso, bolje - visoko vsebnostjo klora, fluora, soli... Splošni trend žalostno: aqua vitae je še slabše.
Samo ocenjena nad življenju človek pijače nekaj ton vode. Samo predstavljajte si, koliko elementov v sledovih, organske snovi in z njimi in vse vrste dodatkov in kemikalij vstopi v naše telo in povzročajo različne bolezni. Drugi francoski microbiologist Louis Pasteur je rekel: "Ljudje pijejo 90% svoje bolezni". To je težko ne verjeti, poleg tega, da smo sami na 70% je sestavljena iz H2O.
Kot je znano, v večini mest za dezinfekcijo vode se običajno uporablja za kloriranje. Tako, dnevni znesek voda, ki vstopa v stanovanje, na primer prebivalci Donetska, vsebuje do 10 ton tekoči klor. Vendar kloriranje samo uničuje bakterije, viruse, to ne deluje. Zato, hepatitis a je teoretično mogoče, da "hook up" iz vode. Vendar pa nevarnost je in klor sam: na podlagi nastanek strupenih snovi, zlasti dioksinu serije. Sprožajo razvoj številnih bolezni, vključno s srcem, endokrine in celo raka. Upoštevajte, da Evropejci že dolgo zapuščen kloriranje, ki jih uporabljajo napredne tehnologije, kot so čiščenje z ozon, ioni srebra, ultrazvok, gama žarki.
Poleg klora, destruktivno dejanje, je mogoče zmanjšati z sedimentation, kemična sestava ruske aqua vitae bogata s fluoridom. S tem uničuje zobno sklenino. Do štirideset let ukrajinski izgubi trikrat več zob od povprečne Evropske. Zaradi prevelikih ravni fluorida v vodi. In, da "periodnega", ki izhaja iz vode, ni konec. Po podatkih raziskovalnega centra neodvisne znanje "TEST", v vodo, ki, na primer, uporabite Kharkov, bistveno presežena stopnja togost. Kriv kalcija in magnezija. V zmernih količinah so ti elementi so potrebni za osebo, ki je od kalcija odvisno od trdnosti kosti in magnezij, ki sta pomembna za živčni sistem, ampak presežek vodi v srčno-žilne bolezni. Upam, da na vodovod bo izločijo neuporabna. Domači tehnologiji vključuje tri faze čiščenja vode sistem, ker vsi civilizirani držav, ki so se že preselili na osemkrat.

Čaj z okusom "Pravljica"...
Po podatkih Predsednik vseh-ukrajinski okoljske Lige Tatjana Timochko, Ukrajini za vode površinskih virov. In smo skupaj katastrofa, ker v vodi, namenjeni za oskrbo s pitno, odvrgli milijone ton kocke neprečiščenih komunalnih odpadnih voda.
Za primer zračenje postaje v Bortnichi, v Kijevu, je že dolgo ni uspelo, da opravljajo svoje funkcije. Zgrajena postaja za več kot 25 let, in njegove zmogljivosti ne ustrezajo trenutnim potrebam velikega mesta. Iz leta v leto se je število prebivalcev v povečanje kapitala, kot je za zdravljenje objektov, bodo ostali na isti ravni. Poleg tega, nadaljuje strokovno, - se je spremenila struktura komunalnih odplak. Za razliko od čiste biologijo, ki je bil še pred 20 leti, so zdaj nečistoč kemikalij, ki se uporabljajo vsak dan, v gospodinjskih čistil, kozmetičnih izdelkov, ipd., In to še ni vse: v naši kanalizacijo, ki so ne samo kanalizacijo, industrijsko. Vsak dan njegov del "kemija" tukaj se spustite številnih podjetij, bencinske črpalke, kavarne... zračenje Postaja ni pripravljen za tak napad, in vse to je strup, na koncu se vrne v naše pipe. Pa tudi če vse odpadne vode so pogojno čiščenje - end izdelek, t.j. ki teče iz pip v naši apartmaji, vam še vedno ne bi bilo primerno kakovost. Čudno? Ne na vse! Je preprosto pokliče umazanijo v naših vodovodnih ceveh. So države, za koga, ni skrivnost.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика