воскресенье, 28 сентября 2014 г.

Izbira grelec 2008-10-08 14:19:04

Gradnja in rekonstrukcija.

Izbira grelec
2008-10-08 14:19:04

Elektrofotografie (EVN, kotel) je odlična alternativa plina stolpce in drugimi grelniki vode. Med prednosti lahko označite vsestranskost goriva (elektrika), enostavna montaža in neodvisnost od gradbenih standardov in tehničnih pogojev.


Tip AVN so razdeljeni v tek in kumulativne.


Pretočni grelniki vode deluje samodejno in omogočeno takoj, ko odprete toplo vodo, tapnite. Ogrevanje v njih je trenutek, ko voda teče skozi napravo. V izhajajo grelniki so več prednosti: kompaktna velikost, vgradnja v kateri koli dostopni lokaciji, instant toplote, in zato je nenehna dostopnost tople vode. Vendar je v ta sistem, obstajajo tudi slabosti: moč teh grelnikov je 2-25kW. Takšno moč, lahko zahtevajo ločeno transakcije.


Če ne Boste imeli priložnosti, da uporabi takšno moč, lahko uporabite električni bojler za shranjevanje vrste. Sestoji notranji rezervoar, notranji grelec, toplotno izolacijo in dekorativne telo. So težje za namestitev in več o'capacious. V teh vrst AVN zanesljivost je odvisna od materiala, iz katerega so notranji tank. To lahko jekla, prevlečene s posebno emajl - ta tank ni zelo zanesljiv, ker če se segrejejo jekla, ki se širi, in emajl št. V prihodnosti, s'obstajajo razpoke kritje, in nato kovine, korozijo. V dražjih modelih kotlov se lahko uporablja nerjavečih cistern, s posebno tehnologijo varjenja šivov, preprečevanje rjavenja, in tankov, prevlečeni bocklafette in drugih novih materialov. Obsega zbirni AVN je lahko od 5 do 2000 litrov. Toplo vodo tokov iz instrumenta samodejno, ampak vstopi nov kos hladno.


Kotel lahko opremljena z elektronskimi nadzorne plošče in števci.

Pri izbiri AVN je treba paziti, da je njen volumen temelji da za polnjenje standard kopeli boste potrebovali približno 50 litrov vroče vode, medtem ko tuš 35-40 litrov na osebo. Najti dober kompromis med močjo in hitrost segrevanja. Ne smemo in ne "iščejo" po nizkih cenah. Vaš kotel mora biti takšna, da nastavite in pozabite na težave z vročo vodo za več let.
Design in princip delovanja grelca AVN


shema grelnika 1. Tekoče tank;
2. Zunanji ovoj;
3. Toplotna izolacija, plašč;
4. Nastavljiv termostat z termofikacine;
5. Termostat gumb (na izbranih modelih);
6. Deset;
7. Cev izbor vroče vode;
8. Cev za hladno vodo z sistem ANTIX;
9. Indeks ogrevanje;
10. Kontrolna lučka;
11. Varnostni pokrov;
12. V magnezijeve anode;
13. Na pritrdilne sponke na steno;
14. Logo. (Blagovno znamko)
15. Preverite ventil;
16. Prirobnica


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика