вторник, 30 сентября 2014 г.

Voda-dvižne opreme: nabor rešitev za vprašanje

Izgradnja države, hiša je ena izmed faz uresničitev sanj o lastni udobno namestitev stran od mesta. Zgradili hišo, morate narediti udobno življenje, zagotavlja vse potrebne dobrine. Eden od najbolj pomembnih vprašanj, je izbira sistema z vodo in ogrevanje. Prisotnost toplote in vode je mogoče zagotoviti z različnih naprav, iz katerih se izbere najboljša možnost - hiter, zanesljiv in cenovno ugoden. Kako to storiti? Poglejmo si podrobno.

Če ne vodi


"Čare" centraliziranega vodo ni na voljo povsod, tako da lastniki države hiš bolj pogosto bodite pozorni na Avtonomni sistem vodo. Glede na globino aquifers in finančne vire, lahko ostanejo na ograji vode iz dobro ali vrtina.
Vode iz odprtih virov, kot pravilo, se ne šteje kot dodatna možnost za popolno zagotavljanje vode za namakanje vrta parcel to ustreza, ampak, da jo uporabljajo v živilski namene, je precej nevarno.
Zunaj mesta razširjena vode iz vodnjaka, voda iz ima najboljše lastnosti, kot iz odprte vode, in kopati to - to ni tako drago in problematično. Slabosti te metode je mogoče onesnaževanja površinskih voda in sušenje tudi v zelo suhih poletnih.
Če sredstva niso omejene, lahko privoščijo zasebno dobro (redni ali arteški), ki bo zagotovil čisto vodo vse leto. Če je ustrezno opremljen, ki imajo zaščitene pred vdorom površinske vode ali naplavin z uporabo dobro headroom, težave z vodo ne boste več let.
Poleg zelo vir življenja, daje vodo, za organizacijo oskrbe države hiš bo treba:

  • vode,-dvižne naprave (črpalke);

  • opreme za vzdrževanje tlaka (merilniki, releji, akumulatorji);

  • montaža cevovodov (operacijski sistemi, oskrba z vodo krog vodah pomembno pravico, globina cevi-polaganje je najmanj 1, 5 m).


Voda-dvižne opreme: nabor rešitev za vprašanje


Daleč v preteklih časih, ko je za dvig vode je s težkega ročnega dela. Danes uporabljamo različne črpalkekatera izbira je odvisna predvsem od globine vode.
Če to ne presega 8-9 metrov, je primerno uporabiti površina črpalke, delovni površini vode. Voda v tem primeru je odsesa. Te naprave so enostavne za namestitev, zadostno zmogljivost in razpoložljivost. Njihova pomanjkljivost - glasnost, tako da jih je treba določiti v utility soba.
Za delo v vodi, namenjeni podvodna enot, najbolj priljubljenih ki so vrtina potopne črpalke. Zanje je značilno visoko zanesljivost in visoke stroške, saj je njihova uspešnost je zagotovljena s kompleksno tehnične rešitve. Nizka poraba, tiho delovanje skozi dolgo življenjsko dobo in zagotavljanje potrebne količine vode so glavne prednosti te vrste naprav. Plačuje za to ko, vam ne bo treba skrbeti, ki potrebujejo popravila, kar ta investicija povrne v relativno kratkem času.
Če je taka tehnika, ki se ga ne more privoščiti, potem morate pogledati za cenejši predstavniki podvodna oprema - vibracijska črpalke. So lahko dvigne vodo iz plitve globine uporabo vibratorja, poganja elektromagnet. Oblikovanje preprostost, mobilnost, vsestranskost, enostavna montaža, nizki stroški vzdrževanja in visoko zmogljivost pri nizkih stroškov električne energije je nesporno prednosti naprave-vbranch, ki jim z veliko priljubljenost za več desetletij.
To skupino podvodnih enote vključujejo in drenažnih črpalk. Nujni so v zasebnem sektorju za črpanje drenažo, tal in meteorne vode iz poplavljenih območij (na primer kleti), in tudi za odstranitev izrabljene tekočine, ki se v bazenih in žlebove.

Z električno energijo in brez


Vsi instrumenti, opisani zgoraj, da deluje na električno energijo. Kaj storiti v razmerah, v katerih elektrifikacija se še ne izvajajo? Lahko enostavno uporabo take naprave kot so:

  • črpalke, nizko napetost - napajanje : DC 12V napetost. Hvala za rešitev problema oskrba z vodo je mogoče, preprosto tako, da jih povezujejo z avtomobili;

  • črpalke za polnjenje - naprave z visoko volatilnost. Z njihovo pomočjo boste lahko za črpanje vode, kot na območjih, kjer ni vtičnice, ki se je v času prekinitve napajanja;

  • črpalke - specializirane enote, namenjene za črpanje padavinske in odpadne vode, agresivnih tekočin, ki je sestavljen iz vode, črpalke (centrifugalne ali membrane) in motor (dizel, bencin ali električni). Zagotavljajo odlično učinkovitost pri nizkih stroškov za gorivo.


Avtomatizacija v službi človeka


Da bi neprekinjeno dobavo in udobno, veljajo avtomatske črpalke postaja, sestavljajo črpalka, hidravlični akumulator, tlak rele, cevi in kabli. Ohrani stalen nivo vode v sistemu je njegova protipovratni ventil, s čimer se zmanjša verjetnost "suhi tek". Avtomatizacija podporo v sistem konstantnega tlaka, ščiti motor postaja pred poškodbami, ko se začne črpalka se ustavi, ga z grožnjo sili.
Hidravlični akumulator je pomemben sestavni del ne samo avtomatske črpalke postaja, ampak vse vodovoda. To je oblika posode je izdelan iz jekla, z zmogljivostjo 8-100 litrov. Na njeni notranji strani zavarovane prilagodljiv membrano ali butyl gume, ki omogoča, da uravnavajo pretok vode. Na akumulatorje, ter varuje črpalko pred pregrevanjem in obrabe zaradi pogoste teče. Enote z visoko kapaciteto koristno in dejstvo, da se kopičijo vode, ki jih lahko uporabite med izpadom električne energije.

Kjer je toplo tam in dobrodošli


Razpoložljivost vode, je le eden od sestavnih delov udobje. Nič manj pomembna je organizacija ogrevanje države hiši. Najbolj pogosti so vode in ogrevanje.
Podlaga za ogrevanje sanitarne vode so grelnikov in kotlov.
Sodobna grelniki vode se lahko napaja z različnimi viri energije - plin, elektriko. Doma grelniki vode, uporabljajo v dveh oblikah:

  • pretok toplote vode takoj, med svoje, ki prehaja skozi njih, - obstaja električnih in plinskih;

  • paket je namenjen za akumulacijo vode, ogrevanje in vzdrževanje potrebne temperature, - deluje na električno energijo.


Kotli zagotavljajo ogrevanje prevoznika tekočine, deluje na elektriko, plinom, tekoča ali trdna goriva. Plinsko sevalo kotli hkrati se lahko uporablja za pripravo tople vode in ogrevanje. Glavno merilo pri izbiri opreme je na voljo posebne vir energije.
Poleg tega ogrevalnega sistema, ki vključuje:

  • širitev tank - to je nujno zaradi povečanja obsega segreva tekočino. Pomanjkanje surge tank grozi cevi odmori ali poškodbe izmenjevalnik toplote v kotlu;

  • zračni ventil za odstranjevanje zraka iz sistema;

  • obtočne črpalke - tresenje tekočine z določeno hitrostjo, je kroženje hladilne tekočine v sistem in zagotavlja hitro ogrevanje cevi in radiatorjev;

  • cevi dostaviti vode iz kotla za ogrevanje žlebov;

  • radiatorji so odgovorni za neposredno ogrevanje prostorov;

  • krmilnike za nadzor temperature v sistemu.


Pogosto vode ogrevalni sistem je dopolnjen z različnih grelnikov, ki se lahko uporablja kot samostojno grelniki.

Tradicionalni in sodobni radiatorji udobje


Za več let ostala priljubljena olje hladilniki - instrumenti, ki so usmerjeni odvesti toplota za ogrevanje kovinsko površino olje. Njihova tradicionalna enostavnost uporabe in mobilnost danes dopolni z veliko dobrih lastnosti: na števec, noiselessness dela, bolj moderne oblike. Nekateri modeli imajo vgrajen ventilator, ki pomaga, da hitro segrevanje zraka. Slabost ostaja visoko temperaturo ogrevane površine, ki ne omogočajo, da se dotaknite naprave ali ga postavite blizu taljiv predmetov.
Ta pomanjkljivost je ni mogoče najti v električni convectors, kaj želeno distribucijo toplote zaradi naravna konvekcija zraka ogreva grelnik. Convectors so talne in stenske (zadnji znatno prihranite prostor v majhnih sobah). Tiho, estetske pritožbe, prisotnost termični kontakt zaustavitev v primeru doseganja grelni element kritična temperatura) - glavne prednosti, ki uporabljajo take naprave. Vendar, če so tiho (ne imajo vgrajen ventilator), ogrevanje je počasen.
Če ste zainteresirani za ogrevanje v najkrajšem možnem času, potem ste verjetno zanima gospodinjski grelniki. Ustvarjajo hitre toplotnega učinka zaradi močan tok zraka, segretega z grelnim elementom in poslanih fan rezila. Glavna prednost teh naprav je, mobilnost, požarna varnost, nizka raven hrupa, prihranek energije. Upoštevajte, da so idealne za stanovanjske prostore, medtem ko je za velike površine (v proizvodnji ali skladišča), da je bolje, da uporabite bolj močan industrijska toplote pištole.
Danes, hitro rastoči priljubljenosti infra-rdeče grelce. Kot grelni elementi se uporabljajo posebne svetilke, sevanje, ki vsebuje veliko količino toplote pri nizki moči vhodi: varčevanje z energijo v primerjavi z drugimi grelniki do 70%. Med druge prednosti je možnost za uporabo na prostem prostori, compactness, varnost, ekologija.
Moramo razlikovati toplotne zavese in pečica. Najprej nameščena v odprtosti zaslonke Oken in vrat, da delijo prostore z različno temperaturo, da se prepreči prepih. Slednje se pogosto uporablja za ogrevanje bivalnih prostorih in v prostorih (utility, skladišče).
Vse te naprave so priključene. To povzroča določene težave, ker državo, življenje je pogosto spremlja redno padejo v nezavest. Ne levo v hladno sezono brez pomena toplote, je zaželeno, da imajo varnostno kopijo v obliki plinsko ali tekoče gorivo grelec.
Kot lahko vidite, na načine, ki so v hiši toplote in vode, je zelo veliko. Izbira najboljše možnosti, ne pozabite, glavna stvar: vsak sistem, oskrba z vodo in ogrevanje države hiša bo učinkovito, zanesljivo, varno in stroškovno učinkovito le, če so vse njegove komponente bodo resnično visoke kakovosti. Zato skrbno preučiti vse njihove značilnosti in uporaba le pravi strokovnjaki!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика