вторник, 30 сентября 2014 г.

Slike greznic

Greznic



 

Nujnost odpadne vode razložiti predvsem z onesnaženje njihove vode (pitne in industrijske), ki se sprejme v enakem področju. Osnovno čiščenje je končano biološkim dejavnikom - alge ali mikroorganizmi, ki proces onesnaževanja v inertnem spojin. Biološka reakcija se pojavi v posebnih, tako imenovanih, dobro - septicidealno je, da se je iz tal.

Pri načrtovanju potrebnih zmogljivosti septic tank izračuna glede na količino potrebnega za obdelavo povprečno norme (na primer število oseb, v ali na število kopalnic). Redko stranke, vedo za svoje poraba vode - čeprav z vgradnjo števcev za vodo v stanovanjih, število narašča. Trenutno obstajata 2 "delovna" različica - greznic betonski obroči ali je napolnjena betonske posode ("konkretne greznic") ali hlapne plastičnih greznic.

 

V večini primerov, septic tank betonski obroči, ki je vgrajen v globini 3-4 metre (običajno 4-5 obroči - kot armiran beton obroči so standardna višina 90 cm), a različnih velikosti. Pogosto je lažje in bolje, da kopljemo "v širino" "v globino". Te cisterne ("septic tank") je zgrajena z uporabo različnih vrst plastičnih posodah ali betonski obroči - veliko manj pogosto z uporabo kovinskih kontejnerjev, neodvisni proizvajalec septic tank odpadkov konkretnih neposredno v območju - je tudi možnost. Kljub takšni različnih materialov za gradnjo, za vse enako armiranega betona obroč imajo visoko trdnost in trajnost, dokazano za več generacij. Obseg betonski obroči se izračuna notranji premer in višina. Po istem načelu temelji razvrstitev betonski obroči (za primer, AZ 7-3, AZ 20-9). Tako, za septic tank betonski obroči v regionalnem območju so obroči premera od 70 cm do dveh metrov. Najbolj priljubljena iz leta v leto so betonske cevi z notranjim premerom 1 m, višina 90 cm, (600 kg). Nadalje, ni vse gradnjo greznic z uporabo bioloških agensov. To je zaradi resnosti umik neaktivne spojine z septičnega vodnjakov. In če mislite, da imate na vašem spletnem mestu ne bodo wells s čisto vodo, je nesmiselno, da stori z zgoraj mikroorganizmov in alg, kot tudi različne hidroizolacije vaš septic tank. Seveda je zaželeno, da sprejmejo tudi prstani premer glede na porabo. Torej, če se "več", da bi ne povzroči vakuumsko 2-3 krat na sezono, lahko letijo na dodatno črpanje po zimi hvala za podzemno vodo ali na "sušenje" trdni ostanek (kot septičnega odpadki, ki so zanesljivi in naravni priklopom - kot " normalno "suhi odpadki se lahko odstrani le z uporabo odpadnih in jackhammer; () - plus zaradi tega, glasnosti septic tank bo zmanjšala.

Na drugi strani pa, če gradnja beton septic tank prstanov so super premer, za namestitev morali poklicati žerjav je zato, ker betonski obroči tudi notranji premer 70 cm, teža 450 kg! Poleg tega, obroči, ki z večjim premerom (še posebej nerazumljivo proizvodnje) ni priporočljivo, da roll" zaradi tanke stene in slabe kakovosti betona, ki so poslabšalo. Tako, 3-5 obroči lahko zamontowany svoje, ampak po vrstnem redu betonski obroči v specializiranih podjetij, morda vam bo pomagal uvesti za simbolično vsoto denarja, ki je primerljiva s težavami, ki lahko nastanejo z izvajanjem ideja za izgradnjo "dobro lastne roke", ali "beton septic tank lastne roke ". Če se odločite, da kopati luknjo pod septic tank sami priporočamo, da najprej potrebno kopati jamo, in šele nato, pomeru in previdno pdravska, da bi tudi prstani. Če betonski obroč zaljubljen med namestitvijo, boste morda morali plačati ležarino, ali kličeš manipulatorja ali žerjava in o zaljubljen kopati tesnilo na vseh straneh. "Pull" zaljubljen izdelkov iz tal - zlasti betonski obroči za sanitarne, strogo prepovedano s pravili za delovanje obremenitev-dvižni mehanizmi.

V specializiranih podjetij, kot je naše, tehnika izbrane posebej zato, da bi se izognili presenečenj, med namestitvijo betonskih obročev (na primer - če gradnja beton septic tank Ste dacha). To je lahko zelo kratek puščico, in malo zmogljivosti na boom, in da ni preveč časa, znanja manipulatorja, ki ne bo dovolila normalno, da bi dobili dovolj blizu, da izkopali jamo. Treba naročiti ločeno žerjav je dodatno obremenjenost, še posebej, stran od industrijskih območij. Menimo, da take težave, je bolje preprečevati kot "heroically premagati".

Seveda, prebijanje lukenj v dobro obroči konkretne septic tank po obravnavanje teh vprašanj se zdi enostavno opravilo. Vendar pa, o ta del delovanja ne sme pozabiti! Perforacija dobro obroči.

Ne pozabite, da izberejo pravo oddaljenosti od stanovanjskih stavb za septic tank, če je mogoče, v skladu sanitarne norme sanitarije.

Gradnja beton septic tank






Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика